Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna,

Feli, sanatate infinita dorim lui Chiti mic! Doamne ajuta sa scapati de mucisori! Noi suntem aproape de a scapa, adica seara mai e nevoie sa scoatem mucii, inainte de a merge la nani, peste zi e ok.

Ioana, Leea, eu nu prea stiu ce sfat sa va dau, pentru ca eu nu prea am avut astfel de probleme cu Daria, insa mi se pare foarte bun raspunsul Ilenutzei!

Eu sunt foarte bucuroasa pentru ca m-am intalnit cu Mihaela (Pischi) si Catalin, care au ajuns azi in Buzau! M-au impresionat din primul moment, sunt foarte calzi si draguti! Pana si Daria a schimbat vreo doua vorbe cu ei !
Mihaela draga, vreau sa-ti spun ca Daria s-a indragaostit de-a dreptul de dn. Oac ! Numai cu el s-a jucat, ba chiar voia sa faca baie cu el ! Va multumim din suflet pentru ca v-ati facut timp sa ne intalnim si si pentru ca ati fost atat de draguti si va transmitem un mare-mare!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata...am pus si noi poze la semnatura...albumele "aprilie si mai 2007".

Pupici si noapte buna.. si...sanatate muuulta nora'mii. Offf mititica...!

Apropos.....va uitati la eurovision??? Ce caricaturi...sunt tare curioasa cine castiga!!! In afara de tenoiri...nik nu mi-a placut. Sau hai sa zic ca si un pic piesa noastra dar....nu foarte mult!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Deci in ordinea inscrierii sintem urmatoarele:
1 eu
2 Lavi
3 Joy
4 Dordia
5 Cami
6 Noki
7 Catutza
8 Mada
9 Meems
10 Gandacica

Cami ma bucur ca vii , desi stiu ca o sa-ti fie greu din cauza distantei.

Bicule, nu am incotro, trebuie sa vin in iunie fiindca se marita cumnata-mea.

Catutza si eu de abia astept sa va revad!

Noki si pe la noi a revenit Mosu’Ene asa ca multam’.

Mada, am baut eu sirop de tuse pentru behaiala - asa cum mi-ai recomandat - dar tot nu mi-a trecut.

Alexandrina eu zic sa "enjoy" sarcina fara sa-ti faci mustrari de constiinta ca nu ai timp/chef de altceva.

Lavide ce nu-i dai lui Natiusca masa de prinz pe la ora 12:30-1 ci la ora 15:30? Sper ca nu te superi ca intreb.

Mada, "Ferberization is a technique invented by Dr. Richard Ferber to solve infant sleep problems. Primarily, it involves progressively training children to put themselves to sleep autonomously. While some regard it as a cold, callous approach, most experts regard it as simply one of many possible approaches in dealing with children who have difficulty falling asleep alone. Some people do not feel that getting a baby to sleep alone is a worthwhile objective, and instead advocate the "family bed" or co-sleeping approach."

Robert de Niro pomenea de aceasta metoda in “Meet de Fockers” ( cu Dustin Hoffman, Barbra Streisand ), daca ai vazut comedia.
Nu cred ca as fi putut-o aplica daca stateam la apartament, am fi deranjat vecinii. Noi am lasat-o progresiv sa plinga, pina cind am obisnuit-o cu rutina. Am intuit cind plangea de oboseala, de plictiseala sau fiindca o durea ceva ( caz in care stateam cu ea si o linisteam). Pot spune ca a functionat cu mare succes. La inceput a fost greu dar apoi toata lumea a fost multumita si linistita in casa.

Lavi, nu vor fi citeva ore de babysitareala pe saptamina ci va fi o zi intreaga. Luni intru in “paine”. De descurcat, habar nu am ce-o sa fie , sincer. Va trebui sa intuiesc cind ii este foame fetei, cind trebuie sa o schimb ( pe a mea o miros de la o posta de kk iar cu pp este simplu ca-i schimb pampersul o data la trei ore). Bunica fetei ii da sa pape non-stop, nu are o rutina si o ora fixa cum are Rachel. Fetita este mai zvapaiata, zilele trecute stateam de vorba cu mama ei si a zbughit-o direct in strada, intr-o fractiune de secunda. Deci ideea este ca nu stiu la ce ma pot astepta fiindca nu o cunosc bine. Cu Rachie nu am probleme de comunicare, cind nu mai vrea pe-afara ma trage de mana in casa, cind vrea dvd imi “spune” ,cind vrea apa cere, cind ii este somn se freaca la ochisori , chestii de genul asta. Sint entuziasmata ca o sa le am pe amindoua, trebuie sa recunosc, am gatit,gospodarit si facut curatenie ca sa nu ma stresz ca nu am timp sa le fac fiindca trebuie sa stau cu fetele. Oricum, mamica fetei mi-a spus ca o sa fie o zi pe saptamina, in functie de cum au nevoie, si numai in luna mai, deci ar fi de trei ori.

quote:
Eu nu-s stresata ca Nati zice < 10 cuvinte; ca in schimb intelege f multe, e dezvoltata emotional, comunica (de ex daca Silvia plange sau maraie vine imediat cu o jucarie sa o consoleze, sau face giumbuslucuri sa o faca sa rada), etc etc etc.

Vroiam sa te intreb daca Silvi la varsta ei era mai "avansata". O sa-ti spun de ce intreb dupa ce raspunzi.

Leeo, mama, ce-ti veni sa te duci la aia sa te jecmaneasca de bani? Pai tu esti fata desteapta si stii deja ca o sa ai un viitor stralucit si ca o sa fii fericita fiindca esti o curajoasa si-o ambitoioasa si nimeni si nimic nu-ti sta in cale ( si dovada/realizarea cea mai graitoare este T-ulet.)

Fee ca stiu ca ne citesti.

Mai stie cineva ceva despre Pitic?

La noi astazi este sarbatoare mareeee "Ziua Mamelor". De abia astept sa vina ziua cind voi primi o felicitare facuta de manutele lui rachie

Am pus poze noi in ct. comun.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Multumesc de sfaturi si opinii.

Maria este un copil extrem de linistit, se comporta exact ca Tudor al Leei. Ba mai mult, ii place sa se uite la copii de la distanta si sa-i urmareasca. Nu ii sta in obicei sa tipe, ma rog, sa-si manifeste bucuria in felul asta. Se inteleg f bine cu fetita nascuta in aceeasi zi cu ea, care si ea are o fire linistita.

Ile, iti dai seama ca asta ii explic, ca asa se bucura copiii, etc, etc. SI de bb stie deja, cand ma mangai pe burtica si o intreb ce-i acolo spune: bebe. De cand sunt insarcinata este extrem de afectoasa, toata ziua vrea in brate, sa ma stranga, sa ma simta aproape, eu ii spun scaiete.

Cred ca sunt si eu prea stresata pe tema asta, dar v-am zis ca incep sa ma simt prost cand intr-o gasca mare si cunoscuta numai a mea plange de mama focului. Dar stie si cele mai multe, isteata lui mama.

Sper cu rabdare si ne-tutun sa trecem peste faza asta. Adica au fost diverse alte chestii care o speriau si acum le ignora sau chiar o atrag.

Tare as vrea sa ajung si eu mega intalneala, sa ajungem sanatosi pana atunci si vad eu cum ajungem la Bucuresti.

pup

Maria(29.11.2005) si Ioana 13+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

E soareee si caldddd!

Sper sa aveti o zi frumoasa si fara febre si stres!pe toti copii bolvaniori si mamici stresate.

Steff face progrese. Mai nou imi aduce orice obiect care ii spun sa-mi aduca...orice! Pricepe tot! De ex. ieri am aspirat si el se mai joaca din cand in cand cu peria mare si a lasat-o in sufra sub masa si ii spun sa-mi aduca peria ca vreau sa aspir dar asta fara sa vada aspiratorul...Acuma poate copii vostri faceau asta de mult dar la noi e o noutate.

Am uitat sa zic ca iei cand am fost la mc...steff chiua de fericire si bucurie si erau si alti copii acolo dar nu s-a temut de nimic ba din contra se baga in seama si avea curaj sa intre singurel acolo intre mingi fara retineri. A papat pentru prima data cartofi prajiti. Eu nu-i gatesc acasa asa ceva...astia raman de papat numa cand iesim la mc A halit si ceva inghetata.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau si de la noi! Sunt in asteptarea nasilor care vin in vizita la noi!

Si daca tot am avut ceva timp liber, iacata niste poze noi!

Io-s cam amarata ca Titi s-a cam prajit pe manutze ieri, pentru ca am scos-o in maneca scurta si desi am fost dupa-amaiza afara, s-a parlit putintel, asa ca azi iam dat o ie cu maneca lunga flu-flu din panza topita.

Dar oare cu ce sa-i dau? Am gasit prin dulap o lotiune de noapte d ela Sanosan, ca un lapte de corp, i-am dat dar niciun efect. Nu are nimik altceva, nu o deranjeaza, dora ca trebuie s aam grija pe viitor...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI cu o lotiune de "dupa plaja" nu merge sa-i dai???

Joy 21+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua!
Ce zi frumoasa si calduroasa a fost azi. Noi am fost la gradina zoo si...Stefan a fost incantat. Am facut poze dar/....mai mult la animale decat lui Stef. In rest suntem ok, ne-am schimbat programul de masa scotand definitiv cerealele si vad ca e ok.

Cam atat!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

bine v-am regasit

Ne-am intors si noi de la nunta, din Buzau. A fost frumos, putin obositor, dar ne-am revenit. Si foarte important: am reusit sa ne intalnim cu Daria cea dulce si foarte vorbareata si Cami. Si asa e, cum a zis Cami, piticutza a stat de vorba cu noi. Si mami si micutza, ne-au facut sa ne simtim ca acasa in Buzau, foarte dragi amandoua. In afara de Ioana, pe care am intalnit-o de cateva ori(deh, iesence amandoua), este a doua mamica de colectie pe care am intalnit-o in persoana, impreuna cu puiul drag. Am facut si cateva fotografii, poate reuseste una dintre noi sa le posteze. Ce mi-a placut de Daria: zice traiasca berea. La ce calduri sunt, cred si eu Cami, o s-o aducem pe Alex s-o initieze putin in ale vorbitului. Facem cinste cu "altu bichi", tot vorbe dariucesti, v-am zis, are micutza vocabular larg .

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ina , scuze cred ca am pierdut mesajul, inteleg ca o sa ai grija de inca o fetita? Super! Cred ca e frumos, va avea si Rachel o "jucarie". si abia astept sa ne spui cum te descurci.

Noki , si Bianca e putin prajita pe manute, eu i-am dat cu crema si atat. Sper sa fie ok.

Fetelor eu va pup pe toate, noi plecam la mare pentru 10 zile cel putin, asa ca nu cred ca mai intru maine. Asadar va pup, sper ca atunci cand revenim sa va gasim pe toti sanatosi.

P.S. sper sa nu scrieti foarte mult ca sa pot si eu recupera.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput