Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Raportam si noi primul caca facut la olita. A fost foarte incantat de performanta, a constientizat ca a facut caca, l-am trimis impreuna sa inoate pe canal ca asa pleaca el la plimbare. Cert este ca mi-a spus ca mai vrea sa faca la olita si nu s-a speriat de ea. Acum vom mai vedea ca nu ma stresez eu prea tare cu olita.
In ceea ce priveste bona am avut o discutie cu ea, de fapt a fost un monolog. vorba lui barbata-miu e de la hormoni. In concluzie va mai sta o jumatate de ora in plus, va primi 50 de roni in plus dar asta ca am zis eu, ca ea nu spunea nimic concret, era numai pe langa subiect si eu nu suport sa o dea pe langa gard. Deci deocamdata stam asa si mai vedem. In orice caz m-am relaxat. Ce o fi o fi, pleaca bine nu pleaca iarasi bine, ne descurcam noi.
Hai ca fug la treaba
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap bine ai revenit acasa! Ii pe Andrei si Anais! Sa-i treaca fetei icterul si tie mult laptic!

catutza concediu placut!

De acord cu canutza in ceea ce priveste socializarea si jocul copiilor impreuna! Aveti rabdare!

Feli multa sanatate Ilincutei!

Apropo de arsuri, eu cred ca trebuie dati cu crema de protectie solara si prin Bucuresti, nu doar la mare. tocmai a iesit Nati cu bona si am uitat sa o dau cu crema desi mi-am propus sa nu uit!

Ina

quote:
Lavi de ce nu-i dai lui Natiusca masa de prinz pe la ora 12:30-1 ci la ora 15:30? Sper ca nu te superi ca intreb.

Pentru ca prefer sa-i dau de pranz gatit de mine, nu de bona. Si proaspat, nu facut cu o zi inainte. Si sa-i dau eu, nu bona.

In zilele cand am ore, la 12-13 sunt la facultate, iar in zilele celelalte, de dimineata lucrez la comp, nu stau la bucatarie.

La 14-15 cand Nati inca doarme iar bona a plecat ma duc la bucatarie si fac papica. In zilele cand am ore, atunci ajung acasa.

Plus de asta, la 12-13 e obosita dupa plimbarea de dimineata in parc si cam somnoroasa si nu are chef sa manance prea mult, uneori mananca f prost la ora aia. Iar la 15 e in forma si flamanda.

Alt motiv, la 16 mergem dupa Silvia la gradi si facem o plimbare mai lunga si prefer sa fie atunci cu stomacelul plin.

------
Silvia a vorbit si ea greut, nu mi-am notat exact, stiu doar ca la 10 luni mi-am notat o lista de cuvinte, erau vreo 30.

Bafta cu fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migabo spune:

Lume, lume, mai intram si noi cu noutati!

Corap - felicitari pt Anais! Refacere usoara si multa rabdare!

Despre noi numai de bine (slava Domnului). Bianca este foarte incantata cand mergem la tara (in fiecare week-end) si a inceput sa alerge, in loc sa mearga. Si-a mai imbogatit si vocabularul cu cateva cuvinte: tataie, cana. Mai nou dimineata coboram din patut (are o gratie lipsa) si venim peste mami si tati in dormitor. Sa dam trezirea!

Fetele care ati comandat pe "La Redoute", cat timp a trecut de la comanda si pana ati primit produsele? Si cum v-au fost livrate? Prin posta sau prin curier?

O zi superba si numai bucurii! Iar copilutilor bolnavi sanatate multa si chef de joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Roxi,Ina m-am dus de desteapta ce-s la trancalaul ala.de fapt era curiozitatea.Si voiam sa vad daca relativ la T se aseamana cu ce mi-a zis Anda.Si...nu e prea departe.Ma dusei cu o colega din bransa care a facut un interviu cu domnu si n-am dat bani.Da ata data...nici ca mai fac de-astea.
Canutza felicitari pentru VIP-ul in devenire.Si sarumina pentru sfaturile privind socializarea copiilor.
Cami,Pischi faina intilnire.Cami urmez eu.In vara asta tot vin in Buzau.Cu tot cu proprietate.
Ina cred ca Rachie va fi incintata de "surioara" temporara.
Corap refacere rapida.Ma bucur ca am mai auzit vesti de la voi.Pup piticoata si pe fratiorul gelos.
Feli urez Ilincai secarea bazinului muciografic.Grea boala!

Ca tot vorbeati de pielicica: arsuri,julituri, io cu ce sa-i dau lui T pentru ciupiturile de tzintari.Cred ca face alergie.Dureaza cel putin 5-6 zile si fac motz bubutzele alea.Da is tzintzari sigur.
Sarumina.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

quote:
Feli urez Ilincai secarea bazinului muciografic

Leeeeea, esti de belea!
Apuca-te, mama, de sris o carte!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Corap, bine ai revenit printre noi. Si eu le-am zis la fel fetelor, dupa a doua nastere refacerea e mult mai rapida.. Insa oboseala de dupa e muuuult mai puternica. Refacere grabnica iti doresc.

Eu nu prea mai am ce povesti deosebit despre Bogdan, asa ca m-am mai indreptat catre subiecte de interes... parintesc si nu numai. Putine de altfel, pentru ca nu mai am nici timp, nici rabdare.

Cu soacra merge bine, a trecut deja o zi jumate de convietuire pasnica. Mai bine decat cu ciufuta de bona! Partea proasta e ca trebuie sa ne organizam mai bine, ca sa putem iesi la plimbare, curtea nu mi se pare loc de joaca suficient pentru Bogdan, pentru ca singurele jucarii sunt matura, mopul, grebla (!!!), catelul si... mingea. Atat.

A inceput sa dea si el semne mai discrete de gelozie, in sensul ca nu mai vrea sa se ocupe de el nimeni altcineva, in afara mea. Si face scandal! Probabil ca zice de ce sa ma ocup eu doar de Stefania, iar de el nu? Asa ca imi aduce apa si tipa sa-i dau eu (desi bea si singur), mancare sa-i dau eu, altfel nu mananca decat daca moare de foame, schimbat nici macar de tati, lapticul de la mine... etc. Cand si cand cedeaza (ori uita) si mai accepta si de la altii. Din pacate a inceput s-o loveasca pe Stefania, si da tare, nu gluma! La fel ca si in noi. Am intrat deci in perioada dificila a agresivitatii si furiilor, frustrarilor pe care sper ca il voi invata sa le depaseasca.

Trist este ca s-a nimenir si intr-o perioada grea dpdv financiar, nu-i putem lua nimic interesant, gen triciclete, camioane ori alte jucarele, nu-i putem amenaja spatiul de joaca in curte... nici macar hainute de vara nu are. Pentru ca ne trebuie masina si am platit deja avansul pentru ea. Asa ca, incet incet vom incepe sa platim si rate... hainute trebuie sa luam... sper sa gasim prin parc prieteni buni sa ne imprumute cateva minute masinutele lor. Si in plus, vreau sa-l dau din nou la gradi peste o luna. Sper sa se joace acolo cu masinutele de curte, desi acolo e razboi mare, care pe care! Vom vedea, ca e destul de hotarat acasa, sper as fie si acolo.

Cam atat despre noi. Incerc sa ma intind si eu putin acum.

Va pupam pe toate si va imbratisam.

P.S. Sper sa scuzati eventualele greseli, nu am timp sa recitesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, greu cu timpul

incerc sa-mi dau cu parerea legat de intalnire. vreau din tot sufletul sa vin, si sper sa ma nimeresc cu data care se va agreea.

DAR:

raman de parere ca fetele care nu sunt din bucuresti trebuie sa hotarasca data, ca lor le este cel mai greu sa se organizeze si sa se deplaseze aici.
iar celelelate, care suntem aici, putem face un efort sa ne intalnim cu ele, daca tot se organizeaza intalnirea. acum n-o fi foc nici ca mananca copilul in parc sau doarme in masina. daca fetele pot veni de departe, putem sa schimbam si noi programul copilului pentru o zi!

ps. mie 13 iulie imi convine cel mai tare, cat ca-mi iau liber de la servici.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de a noi!

Maria e intr-o stare febrila ciudata, ieri mi s-a parut mai calda pe frunte si i-am luat intr-o doara temperatura pe la 18 si avea 39.1. Nici un alt simptom. I-am dat nurofen, a traspirat in vreo douazeci de minute si a scazut. I-am luat temp inainte de culcare si nu avea, noaptea iar mi s-a parut ca-i prea calda i-am dat Nurofen, a transpirat si a dormit bine. Dimneata fara temperatura. I-am luat acu' juma de ora 39.1. Si nu are altceva, mananca ok, e destul de vesela.

Fetelor, care v-ati confruntat cu viroze fantomatice/eruptive, cat a urcat la voi temperatura si cate zile a tinut? I-ati scos afara, ca eu am scos-o cand am vazut ca nu mai e calda? SUn si eu diseara la medicul de familie sa vad ce zice. Mi se pare cam mare temp pt dinti/masele, nu?

pup, ca sare prin pat si nu vrea sa doarma, cu toate ca-i rupta de oboseala

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, in primul rand vorbeste cu doctorul si vezi ce-ti zice. Eventual du-o la o consultatie.

Apoi, din practica citire: vezi s anu fie prea gros imbracata sau sa-i fie sete. Desi astea nu ar putea da febra pe atat d emult timp...
Apoi daca-ti zic ca tocmai se plangea o mamica in prac ca fii-sa a facut ieri 40 febra fara nimik altceva, asta de la CANINI!!!!
Si doctorita ei a zis la fel. Niciun alt simptom, doar febra eu stiu ca poate insemna strict dinti, in conditiile in care mai sunt de iesit si e gingia umflata rau.

Parerea mea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu taman acum..ca n-am avut net

Corapinooo ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti proaspete de pe frontul de lupta, refacere rapida si asteptam si povetstea mai pe larg. Pupici la pitici

Migabo intra te rog pe topicul special ptr LA REDOUTE si t lamurim acolo, nu de alta dar sa nu se supere restul lumii care nu e interesata de asa ceva

Ioana noi suntem campioane la febra degeaba, a facut pana acum de 3 ori, dar a cedat dupa 2-3 zile de Nurofen, fara nici un alt simptom. ori a fost vreo viroza care doar asa s-a manifestat, ori au fost de vina si dintii...acum insa poate sa faca febra si de la deshidratare, mai ales ca e asa cald...da-i sa bea multe lichide, si vezi mai incolo cum se mai prezinta. Eventual daca tot nu scade cheama dr. Sanatate!

Gandacel las ca or veni si vremuri mai bune, voi sa fiti sanatosi!

Io-s tare fericita, azi am platit si restul de banuti ptr concediu, am luat voucherele...abia astept!!!!

Fug la copil, ca mi-a prins geanta cu cosmeticale...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput