Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Fetelooooor, la gravidutele de iulie-august sunt 158 de viitoare mamici! va dati seama catai puhoilul de burtici!
Madau- si io merg maine s aplatesc restul de bani, sau vineri cel tarziu, ca s apot prind ereducere de early-booking. Deja simt mirosul marii in nari. Numai ca pana in sept mai este muuuult...

Inclusiv o nenorocita de sesiune...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki daca tu simti mirosul de mare..io ce sa mai zic...ca plec pe 4 iunie![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Noki_Lara spune:
Madaule, io daca-s fi in locul tau m-as apuca de impachetat...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
madau spune:
M-as apuca si io...dar inca n-am cumparat troller

![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Noki_Lara spune:
Chiar, intrebare apropo de concedu: va duceti caruciorul copilului???
E valabila pentru cei care merg cu avionul...
Eu planuiesc sa DA! Patutu imi dau de la hotel pentru piticanie, dar nu vreau s ama risc fara carucior...
Plus ca am inteles ca Tarom-ul are politica de-aia ok, in care te lasa cu el pana la intrarea in avion si t-l returneaza idem, la iesirea din avion.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
canuta-om-sucit spune:
Bey, dar pe unde plecati?! 

Si unde va da patut de la hotel?
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
madau spune:
Io merg cu caruciorul, cum sa-l las acasa? Pai piticania unde doarme daca o apuca somnul pe plaja?
Nu stiu care e politica la avion insa indiferent cum ar fi tot il luam...caruciorul nostru are 5 kg...chiar si daca ni-l aduna la bagaje tot mai avem pana la 40 kg admise
La celelate companii unde ti-l ia si unde ti-l returneaza, daca nu la urcare/coborare din avion?
Madau si
votati mica dansatoare
meems spune:
Ioana, la Rianna a tinut febra aprox. 3 zile, dupa care au erupt petele pe piele. Pupam fetita dulce sa treaca repede temperatura si sa nu fie nimica grav.
Noki, eu zic neaparat sa-ti iei caruciorul! Nu numai Tarom-ul, ci si alte companii te lasa cu el pana la gura avionului. Eu am zburat de mai multe ori cu Rianna, cu companii diferite, si niciodata n-a fost vreo problema. Ba mai mult, anul trecut cand am fost in Romania am avut si carseat-ul ala de bebe si mi l-au luat si ala la usa avionului, desi la telefon imi spusesera ca nu am voie la 2 bucati - deci ori carucior, ori carseat. In plus, pe aeroport e mult mai usor s-o impingi pe Sarah in carucior, decat s-o cari in brate sau de manuta.
felicia74 spune:
Buna!
N-am citit nimic, n-am intrat decat ca sa va zic, ca am venit de la dr si suntem bine
Nu avem nimic la plamani, gatul nu mai e rosu si suntem in curs de vindecare!
Va pup si fugim in parc! REvin dupa ce o culc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_alinus spune:
Feli ce bine ca Ilincutza nu are nimic! Plimbare placuta, dar la ora asta in parc? Io acuma vin din parcul nostru si la ora 18 nu mai era nici picior de om pe acolo, ca astia acici mananca la ora asta...
Noki io votez cu carucior neaparat! Vazut poze cu Sarariciu, tare haioasa e ochioasa!
Meems apropos de lasatul cu caruciorul la avion, io am mai spus-o, noi am patit-o de cateva ori cu refuzul la imbarcare.
Ce mai face Rianna?
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii