Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Alinush care era problema cu refuzul la imbarcare, ref la carucior? Nu v-a dat voie cu el? Ce ati facut?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
bb_alinus spune:
Madau stai linistita, ziceam doar ca exista cazuri cand te obliga sa iti dai caruciorul la bagaje la check in ( alaturi de bagajele normale) si deci sa ramai fara el pana la destinatie, cand ajungi il recuperezi ca pe un bagaj normal.
Uf ii e foame missei, pa!
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Gandacel sa stapaniti sanatosi masina cand o fi!
Asa-i treaba, omul are pe rand anumite prioritati financiare.
Nu poti sa faci rost de 1-2 saci de nisip pe care sa-i instalezi in curte? Se gasesc pe la magazine de materiale de constructii. Plus jucarele de nisip, plus masini de plastic ieftine de genul basculanta in care se poate incarca nisip... si l-ai ocupat pe Bogdanel!
Ar fi super sa puteti lenevi in curte cu pitica dormind in carut.
Ce se intampla cu Bogdan e absolut normal, pot sa aiba si unele regrese cand apare un fratior mai mic. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa te ocupi intr-adevar cat mai mult de el; mai degraba paseaz-o la altcineva pe aia mica atunci cand nu e neaparat nevoie de tine. Gandeste-te la ce e in sufletelul lui! Trebuie sa il ajuti sa depaseasca socul asta, ca pentru el e un soc! El nu are gandirea noastra matura care sa-i spuna: e sora mea, trebuie sa ma port frumos cu ea. Deocamdata e doar un concurent la atentia ta, concurent care castiga cam des ![]()
Va
!
migabo coletele vin la oficiul postal de cartier, primim aviz pt ele. Vin in 8->18 zile.
Mie mi-au venit in 12-14.
Hildegard spune:
Madau, te-am vazut azi pe culinar...![]()
Noi nu cred ca vom pleca undeva anul acesta in concediu. Cu duracellul d estefan n-avem sanse la cat fuge si n-are astampar.
Azi afost zi caniculara la noi 33 grade noroc cu AC in casa ca altfel ne topeam
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
lavi02 spune:
leea cu mixtura mentolata pana sunt rosii si umflate. Racoreste si usuca. Daca fac infectiuta, adica bubita cu lichid; albastru de metil sau violet de gentiana.
leea_cv spune:
Lavi sarumina.
Chiar ma gindeam ca mi-ati dat cu toatele "ignore". Tare urite se fac bubitzele alea.Acu am recurs la pastile pt tintzari ca altfel inaripatele naibii imi fac copilul ciur.M-oi duce la farma sa-mi procur din cele recomandate.
Noki am putea scrie cite un capitol,alternativ,amindoua.
Betadina ce-o folositi la rani si julituri e solutie sau ce? Ca io am citit pe prospectul solutiei si zice ca la copiii sub 30 de luni nu e indicata.Exista si unguent?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Hello !
Feli ma bucur mult ca sunteti bine !
Chiti mic !
Leea, abia astept sa vii!
Referitor la ciupituri, si noi facem reactii violente; insa nu prea am dat cu ceva anume, alcool mentolat si cam atat! Buna idee si violetul sau albastrul, Lavi!
Ioana, sanatate infinita Mariei!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
felicia74 spune:
Gata, am revenit!
Joy mai esti suparata?
MIhaelutat e bine cum ati lamurit-o cu bona
Canuta felicitari, mami de vedeta
Corap bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca acum ti se pare mai usor, ca imi aduc aminte cat de greu mi s-a parut si mie in primele zile cu Ilinca...
MIqabo ce mai devreme am primit coletele in 8 zile. Cel mai tarziu-12 zile. Si le-am primit la OP de care apartin, nu la cel cu vama.
Gandacel deja sunt convinsa ca fazele de gelozie intre frati sunt inevitabile. Multa bafta in impacarea lui Bogdan
Ioana of, saraca Mariuta! Multa sanatate!
La noi viroza nu se manifesta cu febra atat de mare, a fost de maxim 38,8(accidental) dar in general - 38. Insa depinde de la copil la copil. Mai bine sa se pronunte un dr asupra ei.
Leea mie dr mi-a recomandat betadina inca de cand avea Ilinca cateva zile si facuse o batatura la deget din cauza suptului. Noi folosim solutie, nu stiu daca mai exista sub alta forma.
MUltumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si de data aceasta
Noki_Lara spune:
Asa...sa ne apucam de povestit: ieri eram la examenul de franceza, mama cu nasii mei fiind in parc cu Sarah. La ora 18 o pune mama pe tricicleta sa-i dea iaurtelul si aude un zgomot infernal, cu coada ochiului vazand cu totii cum se desprinde o imensitate de bucata din copacul de deasupra lor si cade la cativa centimetri de ei. Mama a adapostit-o pe Sarah, dar norocul mare a fost ca nu a cazut pe ei, ca altfel..nici nu vreau s ama gandesc. Au facut reclamatie pentru ca imbecilii de la ADP au ciopartit toti pomisorii noi abia plantati anul trecut si nici nu le-a pasat de cei vechi cu craci darapanate. Deci atentie mare, mai ales cand bate vantul. Dar ieri la ora aia inca nu incepuse sa bata la ei in pac. A picat pur si simplu de batranetze.

Astazi episodul 2 - euinca tremur si-mi vine sa-mi dau palme...am venit la 21.15 cu Sarah de la mama, cu stive de pungi in maini, ea a zbughit-o de habauca inainte catre scara. Odata am prins-o de aripa, dar a doua oara a scapat si in goana ei nebuna - serios acuma, niciodata nu a fugit ca in seara asta - a cazut incat a reusit performantza de a-si sparge buza de sus. Ce sa mai zic ca atunci cand i-am vazut guritza plina de sange si pe ea urland am crezut ca moooooorrrrr....

Io i-am pus niste spirt imediat cand am intrat in casa...a fost primul lucru care mi-a picat in mana..Ce altceva de pus pe rana - buza sa-mi cumpar sa am in casa??? Ca e clar ca s-a deschis sezonul de oblojire a ranilor..
Puteam sa dau cu Betadina pe buza?
Asa..sa mai si raspundem:
Canutza- eu plec in Antalya. La toate hotelurile de 4-5 stele iti dau ei patut pentru copii, daca ceri asa ceva. E de-ala stil travel.
Carucior- asa ma gandeam si eu. il iau deci cu sigurantza. Multumesc mult pentru pareri!
Madau- din pacate la Blu Air nu te lasa cu el pana la avion, pentru ca m-am interesat eu. Il pun cu restul bagajelor in cala, inca d ela inceput! Ce TREBUIE sa faci - de la agentie citire - sa-i infasri cu folie de-aia cat mai izolanta - iti cumperi de la Bricostore, ca altfel prin manipulare ti-l fac praf. Adica-l primesti fara vreo roata etc.Asa m-au invatat expres fetele de la agentie.
Feli- gooood news! Ti-am zis io ca o sa dureze mult, desi copilul nu mai are nimik...
Da' important e ca e bine Chitzul...
Plimbare parc- ehehehe la noi e cam asa: 10.30-12.30 apoi 16-20.30-21!!!! Alinush, io as muri sa stau in occident. URASC programul lor cu magazinele care s einchid la 19 maaaxim si care sambata si duminica sunt inchise. Si cu mentalitatea de e ora 18, deci cinam, mai stam putin si ne culcam. Pai la mine la ora aia ziua e in toi...

Cam asta ar fi. ma duc sa-mi mai trag niste palme ca nu am fost atenta si din cauza mea s-a imprastiat Titi.![]()
Noapte buna!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!