Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 10
marani spune:
nu m-am exprimat corect: cate kg si cati cm avu bb la nastere, asta sa ne zici Gabi.
am plecat la masa, noapte buna!
m_monique spune:
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea mea legata de inceperea diversificarii.
m-am linistit ca nu am ramas eu codasa codaselor.
recunosc ca imi place asa de mult alaptatul. mai ales ca e f. comod. plec la plimbare cu copilul, si cand ii e foame ii dau sa manance.
am vazut in parc mamici cu bebei mai mari, care se cara dupa ele cu termos cu iaurt, ca sa-i poata da copilului mancare cand ii e foame.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
deeaA spune:
Fetelor,am citit bine,bere,cafea,vin si mai stiu eu ce????si mie imi era frica sa-i dau 2 lingurite de cereale pe care mi le-a recomandat pediatra!!!!
1.cam de multisor aerisesc cu bb in cam.(bine,cand e cald afara)dar am grija sa nu fie curent,vreo usa deschisa
2.nu e cazul ca nu am masina si parca mai era ceva,cu ce-i stergem pe fatuca???-cu apa simpla si-l sterg cu prosopelul lui sau cu serv.umede.
deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)Poze David
dianocica spune:
vreau si eu sa strig pe cineva lavyada!!! (carla stii ceva de ea?)
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
flore26 spune:
quote:Mama draga, tu de ce esti mai suparata? Ce s/a intamplat?c_gabi bine ai venit la noi in familia
Originally posted by marani
C_GABI, bine ai venit! fetele dragutzele te trec in listutza, tu numai lasa ceva date: dn bb, ora, kg bb, cm bb, scor apgar, data ta de nastere.
KIKINEATZA, si eu care credeam ca s-a pus pe mancat Sara Maria,,,,e bine ca-i faci analizele sa scapi de orice indoiala; tin pumnii sa iasa bine, pup o mama cioporata si o printzesica!
noapte buna zic....ca eu-s si mai suparata....
mamica de bubamara (02.12.2006)
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
Donia spune:
dianocica, esti p'acilea? N-ai mai venit cu raportu de la persicutze, te-am tot asteptat.
Zi-mi si mie pe unde ai gasit postarea cu pricina ca m-am uitat in sens invers pana pe la pagina 9 si n-am gasit-o.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Laura, du-te linistia cu bb la iarba verde...noi l-am dus prima data pe Denis cand avea 2 luni cred...si mergem aproape in fiecare week-end pe uneva!
quote:
quote:Originally posted by donia
he, he..s au sesizat si piersicutele, da' alea-s mai pasnice, cu frica de scandal...la noi....si o lua, nene, nu gluma .
ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Si mama-sa ce zice? Te facem corespondent special din zona de razboi, pune-ti casca pe cap si un fulg la rever si mai zi-ne cate ceva din zona fierbinte, ca eu inca lupt din greu sa ma pun la zi cu fulguletii.
Ai grija de tine! Ia-o taras daca se incing spiritele!
...Maaaaiiii, esti dementa si dementiala....nu ma pot opri din ras.......
C_gabi77, bine ai venit...nu trebuie sa faci nimic special...lasa doar datele tale intr-un mesaj si una dintre noi te va adauga in listuta cu mamici si fulguleti! In rest...posteaza cat de des si spune-ne cat de multe despre voi...
Deea, vazut pozici cu David...e un frumos, sa va traiasca!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
flore26 spune:
donia la capitolul 45, pag 2, piersicuta da o explicatie a ceea a afirmat mai devreme legat de mancare.
flore26 spune:
donia la pag 1, acelasi capitol e postarea cu pricina!
dianocica spune:
quote:sunt,sunt...da' nu aveam ce raporta, ca, dupa cum am spus si in alte mesaje de ale mele, acolo nu e razboi...fu un pic de foc de paie dar...atat..iar scuza e invariabil aceiasi:da' am zis ca i am dat sa guste, de pofta sau sa vada ce e aia. asta pt vin, de ex...in fine, aveti in direct la pagina 1 din ultimul capitol, si mai e si scris cu alta culoare, sa gasiti usor succes!
Originally posted by Donia
dianocica, esti p'acilea? N-ai mai venit cu raportu de la persicutze, te-am tot asteptat.
Zi-mi si mie pe unde ai gasit postarea cu pricina ca m-am uitat in sens invers pana pe la pagina 9 si n-am gasit-o.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea