Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by kikineata

aici tb sa raspund neaparat. Eu manacam AER. Dar fratele meu care e cu 3 ani mai mare cand s-a nascut ai mei abia isi cumparasera apartament si cand au ajuns in el exact in acea zi a mancat mamaliguta cu ceapa mestecata de mama!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu pregatesc mancare si arunc cred ca as mai hrani vreo 2 -3 cata risipa!!! Nu ma impuscati si laptele la fel. Atat ma duce capul!

quote:
Originally posted by Ktrinel

tre sa recunosc ca nici macar aici la inapoiatii astia nu am auzit mame care sa dea asa de mancare la copil...

eu zic ca nici nu mai merita sa ne miram ...sunt asa de multe care fac asta...numai ca noi nu stim...sa fie ei sanatosi ( si la cap!)

voi ati intrebat mamele voastre ce mancau copii de varsta fulguletilor pe vremea lor? ar fi interesant de stiut...mai ales ca de la 4 luni copii mergeau la cresa...sau 6 luni, nu mai stiu.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

KIKINEATA

MAMALIGUTA CU CEAPA LA CE VARSTA? ca n-am intelss bine.... nou-nascut? sau pe la 5 luni?
si eu sunt recordmena la aruncat mancare, lapte, etc, de la bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dianocica

o piersicutza:
quote:
Originally posted by yanis

Nu am mai intrat de mult,ff mult timp ,ca nu prea am timp si seara cad moarta,nu-i chiar o scuza,dar....

In rest e un bebel cuminte,mancacios(apropo de iaurt cu fructe, eu i-am dat de la 5 luni,si nu am avut nimic),ii dau de toate,chiar si branza topita, i-am dat sa molfaie chiar si mici, si da i-am dat chiar de mic(5luni) biscuiti,covrigi,mere ,banane sa pape singur si nu s-a intamplat nimic.Nu l-am avut racit decat dupa botez, si mi-a dat Augmentin si nu mai stiu ce,dar dupa aceea nu a mai avut nimic,sanatos tun.
Nu prea l-am crescut dupa carte,ca nu mai aveam timp sa fac si treburile de la birou(lucrez acasa,casa mea am transformat-o in birou, ca sa pot sa am si grija de el),si cred ca e mai bine,in sensul ca nu e mofturos,papa orice ,bea orice(i-am dat sa guste si putina bere,vin,cafea,iar suc cappy bea la greu).

Cred ca poate gresesc dar nu prea am timp sa pregatesc numai pt el,ce mancam noi aia papa si el,si el e ok.

no comment

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

vai de capul meu!
mai devreme i-am citit sotului mesajul, si el a intrebat: arsenic cand ii da?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dorsilia, nu nou nascut ce Doamne iarta-ma dar nu stiu cat avea probabil 8 - 9 luni da micu de el plangea si manca. Era greu atunci sa cumperi o casa si parintii (bunicii mei) nu prea aveau cu ce sa-i ajute. Uite ca au luptat si ne-au crescut frumosi si sanatosi...ptiu sa nu fie de deochi...sa ne ridicam noi la un stardard peste mediu. Era greu atunci abia asteptam pe mami cu parizerul si acum mi-e dor de el. Cati nu au mancat pe timpul lui Ceasca parizer din ala din ce pana mea era din oase, zagarciuri...da ce gust...vreau parizer!

quote:
Originally posted by Dorsilia

quote:
Originally posted by kikineata

aici tb sa raspund neaparat. Eu manacam AER. Dar fratele meu care e cu 3 ani mai mare cand s-a nascut ai mei abia isi cumparasera apartament si cand au ajuns in el exact in acea zi a mancat mamaliguta cu ceapa mestecata de mama!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu pregatesc mancare si arunc cred ca as mai hrani vreo 2 -3 cata risipa!!! Nu ma impuscati si laptele la fel. Atat ma duce capul!

quote:
Originally posted by Ktrinel

tre sa recunosc ca nici macar aici la inapoiatii astia nu am auzit mame care sa dea asa de mancare la copil...

eu zic ca nici nu mai merita sa ne miram ...sunt asa de multe care fac asta...numai ca noi nu stim...sa fie ei sanatosi ( si la cap!)

voi ati intrebat mamele voastre ce mancau copii de varsta fulguletilor pe vremea lor? ar fi interesant de stiut...mai ales ca de la 4 luni copii mergeau la cresa...sau 6 luni, nu mai stiu.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

KIKINEATA

MAMALIGUTA CU CEAPA LA CE VARSTA? ca n-am intelss bine.... nou-nascut? sau pe la 5 luni?
si eu sunt recordmena la aruncat mancare, lapte, etc, de la bebelina mea

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c_gabi77 spune:

seara buna tuturor
noi suntem pentru prima oara pe aici si am avea nevoie de ceva ajutor... cum sa facem sa ne inscriem si noi in clubul fulguletilor?

multumim,
teo (5 lunute si 9 zile) & mami (gabi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by m_monique

imi cer scuze ca nu am citit in urma. din pacate nu am timp sa o fac.
am si eu o intrebare: mai sunt mamici care nu au inceput diversificarea?
ca noi inca tot cu tzitzi suntem.

Andrei (16.12.2006)

Si noi ne inscriem in aceasta categorie, nici macar apa sau ceai nu bem. Si ma gandesc ca afara e asa de cald...Cred ca peste 2 saptamani incepem si noi, dar habar nu am cu ce. Ada are acum 7650g. Poate ma sfatuiti si pe mine. Am o harababura in cap referitor la diversificare.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

discutie f.recenta (de 10 min) intre mine si fi'miu. asta micu'...

el se trezeste, se foieste (doarme pe burta) si ii intra o manutza intre plasa laterala si saltea, pana la cot era bagata acolo si incepe sa maraie ca nu stia sa o scoata. la care eu... "mami, pai tu esti baiat mare, trebuie sa inveti si sa ti-o bagi si sa ti-o scoti..." vaaaaai ce porumbel mi-a zburat... unde-i cafeaua aia sa ma trezesc ca una n-a ajuns!!!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

Acum sa va intreb si eu ceva:
1.lasati geamul deschis cand e bb in camera? sau aerisiti tot indirect? eu vreau sa ii deschid geamul la el in camera(cand este si el acolo) caci e mai cald afara decat in apartament, dar nu stiu dc e bine sau nu. Si cand mergem cu masina ce e mai bine sa folosim , AC sau deschiderea unui geam?

2. ce servetele umede folositi pt a-i sterge pe fata?

1.Folosim AC
La camera ei avem si balcon si mai tot timpul e deschisa usa chiar si cand o schimb uneori (e mai cald afara), dar neaparat usa la camera inchisa.
2. Folosesc serv umede sau solutie de curatat fata de la Mustela.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ca sa nu ne dati disparute...

1. aerisesc de cateva ori pe zi sufrageria (ca acolo ne facem veacul in timpul zilei) cu ea in camera, am grija insa sa nu fie curent...cand se mai incalzeste o sa las geamul deschis tot timpul...noaptea dupa bibe de la 3 aerisesc si camera ei..

2. prosoape mici de frotir umezite..

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumesc tuturor care mi-au raspuns la intrebari....

Noi ne laudam cu ultima achizitie de azi si anume scaunul de masa....Suntem foarte incantati de el si darius la fel... Seamana destul de mult cu Polly, dar nu e de la Chicco...
Am cautat si carut sport , dar n-am gasit nicunul sa ne placa dar nici sa nu fie la preturi fabuloase...
Poate imi spuneti voi ceva tipuri de carucioare sport de care sunteti multumite, dat sa nu depaseasca totusi 3-4 mil... Sub da..peste nu...
Va pupic si va doresc o noapte frumoasa...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

C_GABI, bine ai venit! fetele dragutzele te trec in listutza, tu numai lasa ceva date: dn bb, ora, kg bb, cm bb, scor apgar, data ta de nastere.

KIKINEATZA, si eu care credeam ca s-a pus pe mancat Sara Maria,,,,e bine ca-i faci analizele sa scapi de orice indoiala; tin pumnii sa iasa bine, pup o mama cioporata si o printzesica!

noapte buna zic....ca eu-s si mai suparata....

Mergi la inceput