Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by dianocica

o piersicutza:
quote:
Originally posted by yanis
papa orice , bea orice (i-am dat sa guste si putina bere,vin,cafea),iar suc cappy bea la greu).

no comment

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Sariti! Copilul asta diversificat o sa atenteze la butoiul nostru cu vin!!! O sa-l gasim inotand pe acolo!

Bai, femeia asta chiar ar trebui reciclata la modul cel mai serios.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Doniaaaa !!!

am facut pe mine, zau.....

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Pai pana terminam noi cu alaptatul el o sa fie deja obisnuit cu toate sortimentele de bauturi, noi o sa ne facem crita de la cateva guri in timp ce el o sa rada un biberon de vin in no time!
Viata nu e dreapta... bine-i sa fii copil!
Maaai, si eu care credeam ca am glumit ieri cu subietul despre diversificarea cu vin! Vedeti? Sunt o vizionara!

Edit ca am uitat de asta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

flore si noi tot asa am papat. la 5 luni si 6 zile am inceput cu suc de mar, 5,10,15,20,30,40,50 ml, apoi suc de morcov 5,10 ml. apoi am continuat cu mar ras, amestecat cu cereala, cate o ling, 2 si tot asa, acum mancam 1/2 de mar ras, restul de mar il dau suc. de ieri ii dau si para. sorry, dar despre fructe interzise la dermatita nu stiu, poate stie lorym sau ramsan

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Ce prompta esti! Merci mult!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Felicitari sarbatoritilor de zilele trecute, am restante mari.
Seba, la multe lunisoare si sa cresti mare pe langa surioara ta si sa o faceti pe mami sa zambeasca cu gura pana la urechi de cate ori va vede!

Azi trebuie sa-mi fac timp sa ma uit si la poze, ca vad ca v-ati scaldat ochii cu frumuseti de bebelusi si eu n-am vazut decat o miiiiica parte. Da' las ca-l iau pe Cristi pe picior si o sa ne uitam la bebei, asa-i mama?

danita "de la ce varsta se da fluor la bb ?" - poti sa-i dai inca din viata intrauterina, sau de la 6 luni, sau de la 9, de la 1 an, de la 2 ani, de la 5, doar in caz de carii, fara fluor si doar cu pasta de dinti cu fluor, etc. te-am lamurit?
Serios, sunt numeroase teorii pe tema asta, ia in considerare si efectele secundare, iar decizia iti apartine.

m_monique "am si eu o intrebare: mai sunt mamici care nu au inceput diversificarea?
ca noi inca tot cu tzitzi suntem."
Cristi e cu 3 zile mai mare decat Andrei si inca n-am inceput, dar ma gandesc sa incepem peste vreo 10 zile cu cereale, s-o luam usurel si fara graba.

dianarus, ti-a iesit porumbelu' ce mama moderna, faci educatie pe toate planurile!
Cartea cu "no cry sleep solutions" parca asa se cheama este despre cum putem sa ajutam copiii sa adoarma noaptea si sa doarma fara treziri pana dimineata. Sau cam asa ceva...

dianocica, eu citesc "no cry" ca sa caut solutii pentru somnul de zi, ca noaptea merge bine la noi. Inca nu am ajuns la partea de solutii, ca ultimele zile au fost mult prea pline, dar chestia cu creionul si hartia e utila pentru ca poti sa vezi clar care e tiparul la voi, poti sa ai in fata ochilor lucrurile care se repta, care ar trebui schimbate, etc. Mie mi se pare o metoda serioasa, te apuci de lucru sistematic, cu caietul in fata. Cum la fel de bine poti sa n-o faci Eu inca nu m-am apucat de nimic, n-am decis nimic, pentru ca n-am terminat de citit.

ziggy, nu pui si poze din fagaras? Sau ai pus deja? Hai sa mai citesc. Uite acum vad ca baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu tata, fagaraseanul familiei noastre.

Hai ca trimit mesajul ca altfel ma tot ingrijorez ppentru butoiul nostru de vin si nu mai fac nimic toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti,

noi suntem bine dar am fost ocupate zilele astea si nu am apucat sa scriu, doar am citit putin si nici nu mai stiu ce am citit , cand o sa am mintea mai odihnita, ca acum numai maraieli aud, o sa revin cu un mesaj mai lung.

la bebei si la mamici
weekend placut plin de soare si zambete.

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Poze BB David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

quote:
Originally posted by marani

VARSATUL DE VANT - pt cele interesate

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=381

KIKINEATZA, citeam ieri ca Sara Maria a papat bine. Cum stati azi cu lapticul?

O zi minunata sa aveti!

mamica de bubamara (02.12.2006)

Marani, multumesc de intrebare. PROST RAU!! N-a mancat de ieri de la 3.30 pana azi la 6 nimic si la 6 dimineata a papat 40 ml...de asta nu am intrat ca nu-s capabila nici sa respir dar imi revin. Parca la fructe si legume e mai bine si-a mai revenit dar atatea ore nemancata! Am dus azi analize pipi si kk sa vedem dar tre sa le repet de 3 ori pe fiecare si apoi vedem. Am plecat la 10 si am revenit la 3.30. A mancat fructele la Opera Center si legumele in parc si deschidea gura bine. Cand imi revin scriu. DA'S TARE TRISTA!

Pot spune macar atat Kokorina, tot camera copiilor tai imi va ramane mereu in minte!!!

KIKINEATA

Mergi la inceput

Buna!
In sfarsit am reusit si eu sa pun poze
Revin mai tarziu!

deeaAde DAVID IONUTPoze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

aici tb sa raspund neaparat. Eu manacam AER. Dar fratele meu care e cu 3 ani mai mare cand s-a nascut ai mei abia isi cumparasera apartament si cand au ajuns in el exact in acea zi a mancat mamaliguta cu ceapa mestecata de mama!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu pregatesc mancare si arunc cred ca as mai hrani vreo 2 -3 cata risipa!!! Nu ma impuscati si laptele la fel. Atat ma duce capul!

quote:
Originally posted by Ktrinel

tre sa recunosc ca nici macar aici la inapoiatii astia nu am auzit mame care sa dea asa de mancare la copil...

eu zic ca nici nu mai merita sa ne miram ...sunt asa de multe care fac asta...numai ca noi nu stim...sa fie ei sanatosi ( si la cap!)

voi ati intrebat mamele voastre ce mancau copii de varsta fulguletilor pe vremea lor? ar fi interesant de stiut...mai ales ca de la 4 luni copii mergeau la cresa...sau 6 luni, nu mai stiu.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

KIKINEATA

Mergi la inceput

Urez si eu un bun venit noilor fete in
KIKINEATA offfff,m-ai facut sa plang cand am citit prin cate probleme ati trecut,sanatate in continuare si vb aia,ce nu te darama te face mai puternic!
sarbatoritilor care au mai crescut cu o lunisoara in lipsa mea!
ANATEO scuze,am vazut prea tarziu mes. tau!Cand mai mergeti prin parc?
Noi suntem mai cumintei,dr. ne-a dat sa papam cereale,deoarece am stagnat la 6.700 kg,le papam de numa,acu ca am inv.sa pun poze o sa etalez cateva cum papam si cam atat despre noi.

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Acum sa va intreb si eu ceva:
1.lasati geamul deschis cand e bb in camera? sau aerisiti tot indirect? eu vreau sa ii deschid geamul la el in camera(cand este si el acolo) caci e mai cald afara decat in apartament, dar nu stiu dc e bine sau nu. Si cand mergem cu masina ce e mai bine sa folosim , AC sau deschiderea unui geam?

2. ce servetele umede folositi pt a-i sterge pe fata?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

1. de obicei pana bebe e afara la plimbarica, geamurile raman deschise.
2. Mustela. Miros foarte bine.Sunt foarte scumpe. Nu folosim zilnic.

A_dejuesti mortala...abia astept sa vad poze in rochia cu pricina...
Cat despre ce dadeau de mancare bebeilor pe timpuri... mie cica mi s-a dat la 4 luni supa de rosii cu galushkitze de gris mimicite

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput