Costum de baie

Costum de baie | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Ma adresez fetelor care in anii tecuti au fost la mare si au avut operatie cezariana, ce fel de costum ati purtat?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Initial creeata de Dory232002

Ma adresez fetelor care in anii tecuti au fost la mare si au avut operatie cezariana, ce fel de costum ati purtat?????

Dory & Alexa

Dory,eu am nascut cu cezariana in aprilie si in august am fost la plaja,in costum din 2 piese destul de...decoltate.
Cezariana mea e abia vizibla,are vreo 8 cm si e bineee pitita .
Nu am ramas deloc cu burta sau sunci dupa sarcina asa ca nu mi-am facut probleme .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alina, esti o norocoasa ca nu ai ramas cu burta si kg. in plus, eu din pacate am ramas cu 10 kg in plus pe care nu le pot da jos nici cum si nu numai, am ramas si cu burta, iar daca mi-as lua un costum decoltat mi sa-r vedea operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Alina, esti o norocoasa ca nu ai ramas cu burta si kg. in plus, eu din pacate am ramas cu 10 kg in plus pe care nu le pot da jos nici cum si nu numai, am ramas si cu burta, iar daca mi-as lua un costum decoltat mi sa-r vedea operatia.

Dory & Alexa

Atunci ia-ti unul intreg, si asa anul acesta se poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu tot cu cezariana si am purtat numai costume intregi.
Acum ca am mai dat jos mi-am luat unul superb din doua piese, dar evident chiloteii nu-s foarte decoltati!
Sfatul meu, poarta ce crezi ca iti vine bine si acopera imperfectiunile, nu ce se poarta!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ma iertati, dar eu nu inteleg cum se vede cezariana la un costum mai decoltat? Ca a mea e ascunsa in parul pubian.

Oricum, mergi si probeaza diferite costume si ia-l pe cel care ascunde cel mai bine imperfectiunile, vorba Giuliei. Oglinda de la cabinele de probe e nemiloasa (stiu eu) si te va ajuta sa faci alegerea potrivita.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Un slip putin mai inalt , deci nu talie joasa sau costum intreg. O parere, ca eu am purtat dupa acelasi costum in 2 piese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu am cezariana bine ascunsa si abia vizibila (facuta acum 8 luni)
dar am alta operatie mai nou pe abdomenul inferior
asa ca mi-am luat un costum de baie intreg ...si asa eram innebunita dupa tipul asta
si-mi ascunde si imperfectiunile de la talie si abdomen (sunci, colacei etc)
l-am luat de la quelle si are cupe pt.sani mari...arata super bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Un costum intreg imi voi lua si eu,sau daca va fi din 2 piese, slipul cu siguranta va fi unul gen boxeri .
Va multumesc pt. raspunsurile voastre.

[url=http://ajutatilpedan.uv.ro/?page=main"]Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou[/url]

Mergi la inceput