Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 21
cge spune:
Da, nici nu detin secretul magic de supravegheat copilul, avut casa in ordine + mancare + calcat+ pastrat zambetul.
De unde am tras concluzia ca nu sunt facuta decat pentru supravegheat copii.![]()
Ei, dar bonele nu stau dupa fundul copiilor cum stam noi, nu le dau toate cutiile cu jucarii, nu ii lasa sa manance singuri etc.
Kid, mi-a placut exprimarea ta:" gatit, spalat, calcat, facut mancare" ![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
O-ho-hooo, ce filozof vesel si pus pe sotii.
Cu ocazia asta m-am uitat si la copanelele lui Tudu. Gabi, ai niste iezi de milioane. Ce AMR ai azi, 4? 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Simo e un dulce filozoful tau dintos
. Sa- facut baiat mare de cand nu l-am vazut...
Cge eu am vazut-o o data (cand am ajuns mai devreme acasa) pe bona cum calca cu Vladut. Masa de calcat e la mine in dormitor. Vlad avea 2 cosuri cu jucarii intinse pe jos. Bona calca vorbea cu el... Mie nici nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva
.
Vladut a invatat sa pape singur mai degraba cu bona decat cu mine, ca eu n-am rabdare sa stau 1 ceas pana-si nimereste el gura
.
Depinde mult de ce bona ai...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Simo74 spune:
Mersi dragutelor ca mi l-ati admirat pe hahaitul pamantului ![]()
Irina si Luca a invatat sa manance singur cu soacra-mea...care are nervii tari nene, nu gluma...m-am nimerit o data peste ei la momentul ingurgitarii ciorbei si am crezut ca am intrat intr-un laborator de experiente atomice...era dezastru
...pe masa, pe jos, pe copil, inclusiv niste vagi urme de loboda pe perete...culmea e ca daca nu-i prind in flagrant...cand ajung acasa totul este luna ![]()
Simo74 spune:
Chiar? Copii vostrii mananca loboda si verzituri din astea? ca Luca spre exemplu mananca frunza de salata verde asa goala
... cum o putea nu stiu ... o fi corcit cu vreun iepuroi 
locca spune:
Simo, copilul meu mananca verzituri de genul salata, stevie, loboda, spanac doar daca sunt in amestec cu alte legume si adica fierte.
Crude nu vrea. Il inteleg ![]()
Ce nu inteleg e de ce nu ii place rosia cruda, spre exemplu. Singurul pe care il haleste crud e ardeiul rosu, mai si zice 'adei'. Cu toate astea perseverez si cam o data pe saptamana il tentez si cu rosia. Si tot saptamanal el mi-o scuipa in fata
.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi Luca mananca rosii cu branza rasa pe deasupra (salata in toata regula, ulei socoteli) ... din pacate le mananca cu mana ![]()
locca spune:
Haha, combinatia asta de rosii cu branza clar ar ajunge pe pereti in cateva secunde
data fiind aversiunea la alb pe care o are de ceva vreme.
Mama da' ce logoree am azi, cum se vede ca a plecat seful in vacanta, ma dau pe forum.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
catush spune:
Fetelor , in legatura cu treburile zilnice si avut grija de copil.... nici eu nu stiu cum reuseste mama sa fie totul in ordine in casa (mai putin jucariile Brianei),curat,mancare ... si alte alea ...Mie nu-mi reusea deloc,si ma tot bombanea cand ajungea acasa
, dar daca aveam si DC,cred ca totul era cu dosul in sus
Simo- eu am mare noroc cu Bria,mananca tot ce prinde (pana acum nu am descoperit ceva sa nu-i placa), si este fana declarata - salata verde si salata de rosii cu branza (seamana cu mama-sa
)
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos