Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, felicitari si sarcina usoara!
Irina Noeliei, sper sa-i treaca buburuzei bubele. Nu stiu sa te ajut cu informatii. Cum stati cu pregatirile de nunta?
Ruxandra, te-ai simti mai bine daca m-as apuca sa povestesc si eu chestii de-astea pe care le face miruna?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra si eu am avut o revelatie asera la cumparaturi cu Vladut. Eu eram convinsa ca nu face kk decat acasa, in pampers evident . Si cand stateam la coada sa platesc il iau in brate (ca punea toate cutiile de tic-tac in cos ) si ma izbeste mirosul . Era oarecum jenanta faza ca eram intr-un magazin alimentar si el mirosea a kk .

Al meu plange dupa mine daca se trezeste ininte sa plec, desi se intelege de minune cu bona. Mi-e si mai greu sa plec dimineata cand il vad asa de suparat si-mi zic si eu in barba "si sa mai faci copii?!?!"

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana , nu stiu. Recunosc ca am plecat cam ofticata azi de-acasa.

Apropos de discutia de ieri (ieri a fost?) despre chei, aseara am reusit performanta de a pierde cheia de la masina . Vina a fost a mea, am pus cheia in buzunar si mi-a cazut, eram in parc cu matei.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor! Va pup pe toate, nu am mai trecut de secol pe aici.....
Inna, eu am fost cu Cata (are dermatita atopica) la o doctorita f. ok si sunt multumita de ea (e dermatolog pediatru) O cheama Badut Nicoleta si lucreaza la Policlinica Victor Gomoiu (Bdul Basarabiei 19); tel: 326.21.72 Are program: L,M,J: 15-20 ; Mi,V: 10-15 . Daca ai trimitere de la medicul de fam consultatia e gratis, daca nu e 30 ron. Ti-o recomand din suflet.

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Apropos de revelatii........
Noi , vineri seara cand am ajuns la tara,Briana s-a speriat de atatea lumini de la masina si nu a vrut sa vina la niciunul din noi (eu sau sot).Imi venea sa urlu.... , mai ca ma podidisera lacrimile
Dar dupa cateva minute si-a revenit kupilu si am adormit amandoua imbratisate, iubindu-ne ca in vremurile bune

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina , sarcina usoara !

Innaa , si Mihnea a avut in repetate rinduri asemenea bubite cum le-ai descris tu .Pina acum nu am descoperit cauza lor,avem si noi si drii doar banuieli:fie piscaturi de purici fie un semn al parazitilor intestinali.

Duminica trecuta am fost la cineva la tara si fetita lor era toata plina de asemenea bubite pe picioare .Ei spuneau ca de la purici .

Uitati si citeva poze cu Tudu de duminica .

GABI AMR 5 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Multumesc tuturor pentru sfaturi, idei si urari de bine!

Cred ca pana la urma tot la Bucuresti o sa ajungem si o sa facem si ceva analize. Dr Alina mai intra pe aici? Sau e prea ocupata cu Anya si burtica? Voiam sa o intreb daca la o varsta asa mica se poate depista cu analize cauza blandutelor.

Mersi Raluca! Daca o sa ne hotaram sa mergem la Bucuresti o sa mergem la doctorita recomandata de tine. Sunt tare ingrijorata ca nu depistam cauza blandelor...mai ales ca am grija la ce ii dau sa pape dar continua sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Gabi inainte si Noeliei ii aparea rar cate o blanda, dar de vreo luna apar 4-5 odata si nu reusesc sa ii treaca bine ca apar altele.

Ioana mersi pentru intrebare...stam binisor cu pregatirile...avem avans platit la restaurant, formatie, verighete..si azi am comandat si rochia rochie de care in acest moment nu mai sunt sigura ca imi place atat de tare...dar cred ca sunt fluturasi de moment prin capul meu. si cam atat...aaa si am cumparat si cocardele.

abia astept sa am mai mult timp sa ma mai uit si pe pozele voastre. pupici!
Editez sa o intreb pe Gabi: asta ti-a spus medicul ca ar putea fi semn de paraziti intestinali? Eu varianta asta nu am auzit-o de la medicul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina felicitari !

Gabi este super tufu cu funduletul gol si catelul langa el

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari de la noi

am aparut si noi intr-o ora asa de tarzie dar de........acuma au plecat musafiri
la capitolul "chei pierdute" tot nu le-am gasit .......mi_a facut un dublu sotul,ai drepate Ioanaasta este invatare de minte,sper sa fac atentie asa imi zice si al meu sot

Marilena pupi lui Iaris sa ii iasa mai repede maseluta,noi am vrut sa _il votam dar nu se poate, de cit cei care locuiesc in Romania

Irinavi in franta ?!!!!!!!!,sper sa ne intilnim daca mai vi pe la paris si cu Cristinafacem o intilneala toate,Vladut este un dulce
Cristinafelicitari pt bb2
Anto santate

am admirt pe Ioana si Tudor
Cgetinem pumnii sa treaca saptamina repede
Innaa sanate la buburuza

Mifloreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeunde esti???????? ,ce mai face nora mea?

gata ca imi pica ochii in gura,nopate buna

Mergi la inceput