Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Haha, am fost si eu acum la ikea si am luat inaltator pt. chiuveta. Cred ca am luat acelasi lucru ca si Ioana, se gaseste sub denumirea de taburet (se poate pune si in cada) si exista in varianta mai scund sau mai inalt.

Irina, te invidez sincer pt. faza cu samponul. Al meu urla rau de tot la spalatul pe cap, nici poveste sa-si puna singur sampon.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nicole, nu mai merge cu sotul in masina. Vorbesc serios, daca te streseaza chiar ca ajungi sa conduci prost. Cel mai bine e sa mergi singura.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de le noi,

Ioana, mersi frumos.

Irina, e mortal Vladutz, gateste, se spala singur, cred si eu ca merita apa in piscina .

Nicole, Ioana e frumoasa si eleganta cum stiam de mult.

Pup fetele, o zi buna,

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou de amiaza!
Iaca si eu pe aici!

Irina ce sa mai! te-ai scos, nu mai ai grija baitzei, ii pregatesti tot si il inveti sa iti zica si cand e gata, doar sa il imbraci!

Mary am votat, mama ce complicat, sms pe telefon, etc .

Nicole arunca sotul din masina! Cu cat te timoreaza mai mult cu atata o sa intarzii formarea reflexelor si sa capeti independenta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Godzila felicitari pentru bb 2!

Jadi tu crezi ca daca ti-a fost rau sarcina asta iese un bb "pisoi"? pai mie la vlad mi-a fost rau si am un "pisoi" de 88 cm si peste 14 kg.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nicole, foarte frumoasa domnisoara Ioana. N-am poza cu inaltatorul de baie dar o sa fac. Bine ca a fost totul ok la eco.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Ce fetita eleganta e Ioana! Sa va bucurati de ea, Nicole!
Marinela, l-am votat pe Iaris, ca e un dansator tare simpatic!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Alina, aaaaaaa , pai nu am facut corelatie intre starea de rau si "pisoi", doar ca asa mi-au zis toti dr la eco, asta e soiul "pisoi"!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi asa am "dedus" eu hehehe, iar in legatura cu traseul stabilit de acasa cand plek la drum cu masina ,asa fak si eu, imi aleg numai drumuri cu semafoare daca se poate ca am stat odata 5 min sa ies dintr-o intersectie pana m-am dat jos din masina in mijlokul ei si am invitata sotul sa ma scoata de acolo .

Irina ce tare e Vlad in piscinuta ..... deja?? asa cald e la voi? si la noi e cald dar nici chiar asa, cel putin in casa e inca racoare.

Gabiarama asa repede a trecut timpul? gata? nasti? parca ieri erai nehotarata daca sa il faci sau nu si uite maine poimaine nasti . Nastere usoara si bb sanatos.

Nicole ce frumoasa e Ioana, e o dulceata.

Acum sa va zic ce ma doare, de cand ma stiu am alergie la soare :(, dar in ultimii doi ani treba e din ce in ce mai nasoala, m-am plimbat cu fiimiu in soare zilele astea si arat groaznik, pe fata, maini, gat sunt plina de buburutze rosii, besicutze care ma mananca de mor ...singura solutie e sa stau vreo saptamana in casa, dar cu beb ce fak? ca el s-a invatat plimbatde 2 ori pe zi cate 3 ore macar tura, a si urechile ca umblu cu parul strans ma dor de acum ..e nasol tare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Alina e musai sa te vada un dermatolog, eu am o cunostinta care vara la 50 de grade poarta camasa cu maneca lunga ca are sensibilitate la soare !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput