Piticodromul de sept-oct 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 10

Flavia_Hurducas spune:
 Buna seara mamici!
Prea mi-ati laudat flacaul. Poate din cauza asta nu ma mai incap hainele (nu ca m-as fi ingrasat iarasi![]()
). 
Adevarul ca toti copilasii nostri sunt unul si unul. Ma uit si eu la bebeii vostri sa vad "noutatile" si sunt minunati.
Se pare ca tot nu i-a crescut putulica bebelinei din burtica mea, adica si-a mentinut "diagnosticul" de fetita, pe care mi;l daduse la 12 sapt. Sunt foarte fericita ca am primit multe poze si abia astept sa treaca inca 4 sapt. sa fac si 3D/4D.
Ioana felicitari pentru performantele Mirunei la capitolul WC. Mi-a mai povestit o prietena ca baiatul ei refuza categoric sa foloseasca olita, insa cu reductorul de la WC s-a inteles foarte bine din prima clipa!
Tonnia cum este cu 2 mici? Te descurci? Mie imi cam "tataie fundul". dar ai doua minuni. ![]()
 Flavia 17+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos  

nanadana spune:
 salut salutari
copilu meu cred ca mi_a aruncat cheile ori pe geam ori la gunoi 
,vina este a mea pt ca le pun undeva unde le ia imediat si incepe sa se joace cu ele,asa ca noi azi am fost blocati in casa si plina de nervi,am intors casa cu curu in sus dar cheile tot nu le-am gasit

Irinadraguta mea iti trimit ploaie cu toata placerea dar numai asa sa te racoresti un pic 
, azi a plouat de ziceai ca acuma se opreste dar de unde iesea un picut soarele si dupa accea se pune pe o rafala 
,a tinut ploaia cu noi ca nu am putut s iesim afara ![]()
jadi da ai dreptate cu vorbitul,noi in general vorbim cu el amndoua limbile si le intelege bine,poate de accea este un pic retinut,deja 32 de saptamini 
 sarcina usora in continuare si pupicei pe burtici 
Anto
Tonniasint adorabili Sa si Dinu 

Ioanabravo Mirunei, este o isteata 
 v-am admiart,Miruna iti seamna bine ![]()
meme ti_am admirat puiuti
Godzila felicitari pt bb2 si o sarcina cit mai usoar si un bebe sanatos si daca se poate si cu cuc

nicole74 spune:
 Super ideea cu husa de bumbac pentru scaunel.
Ioana am vazut si eu scaunelele de la Ikea, am sa iau si eu unul, dar deocamdata mai sta in Polly. Ca lumea platforma aia, am vazut la Anis daca o mai tii minte. Iar Miruna cu siguranta va avea grija de surioara ei.
Godzila, felicitari! Sarcina usoara!
Jadi ce putin mai ai! Cate kg ai luat pana acum? Eu la Ioana am luat peste 20 
.
Am venit din nou cu masinuta la munca. Bineinteles cu sotul in dreapta. Sot care e super comentator. Cred ca in curand am sa-l arunc din mers, de ce nu l-am lasat pe ala sa intre, de ce l-am lasat pe ala, de ce nu-mi tin banda si multe altele 
.
Nicole&Ioana Alexandra
poze

Ioana75 spune:
 Buna dimineata!
meme, nu mergem in concediu cu Miruna, doar o noapte la munte, sa vedem daca rezistam
. In concediu cu copiii nu ma vad, poate doar daca luam si bunicii cu noi. Imi pare rau ca nu mai mergeti in concediu, dar poate iesiti macar un weekend. Sint foarte frumosi copiii vostri
.
Irina, vad ca scrii pe forum, deci nu ai ramas blocata in trafic (glumesc
). Vezi ca dupa-amiaza ies si eu cu masina, vai de cei care ne vor sta in cale
.
Vera, felicitari
! Sarcina usoara si un bebe sanatos! Felicitari si pentru poeziile Iuliei.
Flavia, Miruna nu ne anunta cind vrea la wc, doar ii place reductorul si vrea des sa stea pe el; adica, nu foloseste wc-ul la nevoie, ci doar asa, de placere. Oricum e bine ca se obisnuieste cu el, dar nu e de laudat
. Si eu ma gindesc ca e greu cu 2 copii mici, mai am 2 luni jumate sa imi imaginez cum e, dupa care ma va lovi realitatea cruda
.
Dana, lasa ca ai invatat ceva nou, sa nu mai lasi lucrurile importante accesibile lui Antoine
. Poate totusi gasesti cheile ...
Nicole, poate va aude DD si va da in curind motiv sa luati alt scaunel Ioanei
. Bravo pentru condus, ignora-l pe sot cind comenteaza despre asta
.
Incepe sa se contureze ideea ca daca nu eram deja gravida, n-as fi vrut un alt copil in urmatorii 2 ani
. Miruna iar a scris niste pereti, nu stiu de unde gaseste creioane ca doar incerc sa le ascund; la noi cariocile care trebuiau sa se spele nu s-au dus de pe pereti (dar n-am sters imediat, ci la citeva ore). Plus ca ieri iar a dat iama intr-o cutie de crema si se ungea tacticoasa pe picioare
. Stiu ca e si vina mea ca am invatat-o sa se dea cu crema si ca ii las toate cremele la indemina, dar pina acum nu a facut exces de zel, se dadea cu crema doar dupa baie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

christina-m spune:
 Buna dimineata
Va mai scriu si eu din cand in cand.
Meme, Tonnia, aveti niste copii tare dragalasi. Si ce bronzat e Dinu!
Fetele care sunt la bb2, cate kg ati luat acum? Mai multe, mai putine? Se aseamana cele 2 sarcini?
La noi e deja o caldura aproape insuportabila. Cred ca vom merge la piscina sa ne racorim.
O zi faina sa aveti!
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE

jadi spune:
 Neata, eu beau cafeaua si ma dau pe net ![]()
Vera felicitari pentru bb2!
Meme frumosi copii, seamana intre ei! Sa va bucurati de ei si ei de voi!
Noi am fost ieri la ziua unei fetite de 3 ani, Vladut a fost foarte incantat, s-a jucat pe acolo si tot incerca sa intre in gratiile copiilor mai mare care insa aveau alte preocupari. S-a invartit pe langa o fetita tot de 3 ani, s-a jucat in locul cu bile si la sfarsit a gasit o rampa pe care o urca si apoi se lasa sa alunece si tot striga opaaaaaaaaa! A fost si un baietel mai mare care l-a luat si i-a tot aratat niste jucarii si a fost tare incantat. Eu zic ca a fost OK pentru un copil de varsta lui, seara era copt de somn!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

b_irina_c spune:
 neatza,
Vera felicitari pentru bb2 
!!! Sa fie un bb santos si tu sa ai o sarcina super si o nastre usoara!
Ioana n-am ramas blocata in trafic 
. Zici ca iesi pe strazi... hmmm... vai de cei care ne stau in cale 
, dar daca ne intersectam 
? Eu chiar ma strecor incredibil de bine in aglomeratia din centru (zic eu 
). Azi am facut si o ilegalitate ca n-am stiut ca am ales un drum de unde nu pot face stanga 
, asa ca am comis-o in mijlocul intersectiei.
Pune si tu plizzz niste poze cu operle Mirunei de pe pereti.
Nicole eu sunt mai relaxata de cand conduc fara sot atasat. Pe langa faptul ca e comentator ii e si frica sa nu fac eu vreo prostie. E stresat si ma streseaza si pe mine. 
LiaMia bine ai revenit pe la noi. Eu nu stiu nimic de respectivul desen...
Nanadana am primit o rafala virtuala de ploaie 
. Sotul e la Paris si e singurul om la serviciu in maneca scurta 
. Si cand a plecat i-am zis ca n-are ce face de isi ia si geaca cu el ![]()
Irina, mami de 
 Vladut (26.08.2005)

jadi spune:
 Eu am constatat cu bucurie ca desi aveam in cap ca am ramas cu 2 kile de la prima sarcina, de fapt slabisem exact pana la 66 si am ramas din nou gravida si am pus pe mine 11 kile, similar cu prima sarcina! Insa nu au avut nimic in comun cele 2 sarcini, la asta a doua mi-a fost relativ mai rau dar nu foarte rau tinand cont ca la prima sarcina nu mi-a fost rau deloc! Si se pare ca al doilea copil va fi genul "pisoi", mai mic si mai slab!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

jadi spune:
 In legatura cu condusul, in 99 cand am inceput sa conduc faceam un plan inainte de a pleca de acasa! Merg pe aici, pe aici, stau la semnafor, ma incadrez pentru dreapta din timp, adica era totul planificat ca sa nu am emotii pe drum. Cert e ca in trafic mai faceam si abateri dar m-a ajutat enorm ca stiam unde merg si ce trebuie sa fac. Oarecum si acum am benzile mele preferate pe anumite strazi, spre exemplu pe pantelimon catre intersectia de la electroaparataj intotdeauna ma incadrez pe prima banda de langa trotuar care merge mai repede, pe a doua banda se baga intotdeauna cei care sunt smecheri si merg pe linia de tramvai si incetinesc banda... in concluzie, am ceva pasarele la cap! ![]()
Deni & 
 Vlad  & Tudor

marinela79 spune:
 Pup copiii frumosi ai lui Meme si Tonnia,tare dragalasi..Il pup si pe flacaul  Flaviei ,un frumusel.
IOANA,miruna e o scumpa ca de obicei....si ce daca scrie peretii,crezi ca la noi e altfel,avem niste capodopere.....demne de o expozitie.
TONNIA,ma bucur ca mai apari si ne dai asa de inteles ca se poate cu 2.
MEME,ce pacat ca nu puteti merge in concediu....dar asta e...va fi atat de frumos peste cativa ani.....
VERA,ma bucur mult pt tine si o pup pe IULIA,o minune de fetita,auzi,...sa stie ea poezii.
NANADANA,nu vreau sa te supar,dar imi vine sa rad,pt ca vad deja scena.La noi a fost la fel...de vineri cheia mea a disparut.AM CAUTAT-O INNEBUNITI..nu am gasit-o si a trebuit sa schimbam yala pt ca eu aveam un breloc pe care era trecut numele si aveam acolo toate cheile posibile.
Noi suntem bine,mergem zilnic in parc,duminica la verde si Iaris e mai mult decat incantat,dar are o energie care ne termina pe amandoi parintii,nu mai facem fata.face multe prostioare,care mai de care mai nabadaioase.Spune multe cuvinte,uneori mai leaga dar de cele mai multe ori nu....olita este in continuare obiect decorativ...si de cateva zile nu prea papa.Cam atat pt azi,va pupam
Mary, mamita lui 
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris