Piticodromul de sept-oct 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am 32 de saptamani! Mai am un picutz!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, raspunsul corect ar fi 'mai obositi', dar in cazul vostru s-ar putea ca in 2 saptamani Miru sa va aduca micul dejun la pat si atunci nu mai stiu raspunsul

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

In fiecare zi descopar cat de mult seamana Alexia cu mine.
Nu suportam caldura dar avem si aceleasi preferinte culinare.
De ex. azi la pranz am avut mancare de mazare cu carne de vitel.Eu nu ma omor cu mazarea, nici nu as face mancare de mazare dar lui Octav ii place.A mancat si Alexia cateva lingurite, cat sa isi astapere foamea.Acum s-a dus la frigider si a inceput sa planga.I-am aratat castronul si nu a vrut mazare asa ca am luat-o prin eliminare.Cum a vazut mozzarela s-a luminat la fata.Acum a balotat 3 felii.Ar manca non stop mozzarela si cascaval milli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra. Sper sa nu ma faca cu nervii iesitul cu copilul, om vedea.
Casiana, ce simpatica e Alexia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Casiana, si Andrei al meu ar manca cascaval non-stop, mozzarella nu stiu ca n-am incercat! Are stoc in frigider de cheese strings si haleste 2-3 pe zi daca ii dam.

Ruxandra, nu mai plecam nicaieri (poate doar sa iesim un weekend pe undeva doar in doi) in concediu pt ca am ajuns la concluzia ca ar fi taaare greu pt ai mei sa se descurce cu doi copii. Ana e ok, ea papa si doarme si se joaca, dar Andrei nu sta fara noi (de fapt fara mine) mai mult de cateva ore si chiar si atunci ne cauta prin toata casa...

Tonnia, grasut bine Sa, si eu am remarcat cat de mult seamana unul cu celalalt! Sa va traiasca si sa aveti numai bucurii!

Ioana, eu cred ca o sa va simtiti bine in concediu cu totii, Miruna sigur o sa fie cuminte!

Jadi, ce putin mai ai....asa ma apuca dorul si pe mine, sotul ma intreba ieri ca noi ce facem, mai facem vreun bebe, ca geme podul de hainute de bebei...dar deocamdata eu zic pas...

Pupici si mai vin,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Edit: am postat aiurea pupicii asa ca am intrat sa rectific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Am pus si eu cateva poze mai noi aici.

Pupici,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia ai 2 super baieti !

Ioana Miru e super, dupa cum stiam deja !

Meme mie mi se pare ca si copii tai seamana unul cu celalalt !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai salutare fetelor.

Nu mai pot de fericire si va dau vestea cea mare: sunt insarcinata. Planul meu cincinal a prins contur acum cu bb 2. O sa fie nascut in februarie 2008.

Printzesa mea Iulia este o frumoasa si ma uimeste cat de isteatza e. Stie vre-o 4-5 poezii scurte si tot atatea cantece. Ma intzeleg cu ea perfect bineintzeles atunci cand vrea ea. O iubesc din tot sufletul si sigur stiti ce inseamna asta.

Sper ca sunteti toate bine si ca bb-ii vostrii sunt sanatosi. Sufar de o acuta lipsa de timp si de aia apar asa de rar.

Va salut cu drag

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna tuturor,
din pacate lipsa de timp ma tine departe si nu am apucat sa mai scriu nimic de un car de luni...
m-am gandit ca m-ati putea ajuta poate in urmatoarea chestiune:
lui Florin ii place foarte mult desenul animat cu trenuletul Thomas, de pe canalul minimax. problema este ca desenul tine 10 min si e difuzat numai sambata (din ce am detectat pana acum).
stie cineva de unde as putea cumpara dvd/caseta etc. cu acest desen?
merci frumos de vesti
pup

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

godzila, felicitari pt bb2! sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos si iubaret!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput