Clubul moldovencelor de peste Prut (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Trin

Ne vedem sambata la 18.00, metrou Tineretului.

Poze

Perfect!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

da, si eu zic sa nu schimbam. Sa ne tinem de intelegerea facuta mai demult: lansam propunerea si vin cate fete pot. Altfel, nu mai ajungem sa ne vedem. Eu sper sa traga o ploaie si sa ajunga si Natalia la intalnire
Tania, nu stiu daca acolo sunt prajituri, dar stiu ca lumea lauda niste papanasi mari si ft buni.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
[... nu stiu daca acolo sunt prajituri, dar stiu ca lumea lauda niste papanasi mari si ft buni.

Oooooo...la papanasi cu ceai sunt prima !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

..bine deci,s-a facut..sambata la 6pm,la metrou Tineretului.
Ei lasa ca de data asta o sa ma ling pe botic de prajituri,dar nu ma dau in laturi nici de la niste papanasi pufosi
Sper si eu sa traga o ploaie zdravana,prietenii stiu de ce...

Mergi la inceput

O, iaka asa inteleg si eu mobilizare, intr-o singura zi s-au anuntat deja 3 participante. A mai ramas Alinka sa scrie daca poate sau nu sa vina, si eventual alte bucurestence, cine mai doreste.
Iar eu astept ploita de simbata.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata, fetelor.
Nimeni pe-aici?
Eu sunt tare bucuroasa ca am reusit sa deschid si sa ascult online: radionoroc si Radio Moldova. Pana acuma nu mergea nu stiu de ce. Iar azi merg amandoua si eu nu stiu ce sa ascult .
Aveam eu asa o nostalgie sa ascult ceva din Moldova.

Sa aveti o zi frumoasa, fara suprize neplacute...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Chiar, ce e cu lenea asta la scris ce s-a instalat la moldovence? Eu am azi absenta motivata, am facut curatenie prin casa, apoi am fugit la piata dupa cumparaturi. Acum ma hodineam nitel si trebuie sa plec la cresa acusica, dupa Vlad.

Lilia, asculta pe rind "radiva", intr-o zi un post, a doua zi altul, si tot asa. Fa-ti grafic.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic. Am fost marti la eco, unde am primit confirmarea ca asteptam o domnisoara. Am vazut si "dovada". Asa ca am primit unda verde la cumparat hainte roz, si nu numai roz, abia astept.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Si eu, si eu motivat!
Am fost si eu in oras pt cumparaturi, atit cit ma mai pot deplasa si mai sint atitea de luat... Si cu numele nu ne-am decis... ujas!
Nati, inca o data felicitari pt printesa, sa fie sanatoasa!!! Hai, hai cumpara si fa poze. eu am spus ca voi face poze cu ce am, sa vedem diferenta de pret
Alina Davina, cum stati cu depamperizarea?
Lili, imi pare tare rau ca asa mult dureaza adoptarea la cresa. multi pupici!
Marianca, vai da ce program de lucru ai... nu m-as trezi in veci... pe timpul cind lucru, asta acum 100 de ani in urma, incepeam lucru la 9 si oricum intirziam...
Pupici si o zi faina!

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare feteli.
Eu lipsesc nu motivat da fortat, ca numi permite timpul(ce mare rautate ii tompul ista), da iam promis azi lu Lilia ca intru sa scriu, si mii rusine sami incalc promisiunea.
Deci la mine mai ceva ca ujas, am de lucru si pe zi ce trece ii tot mai mult, plus ca ma scol dimineata tare si ajung in jur de 9 acasa, mai si conduc dimineata si seara, si neam apucat de contruit(imi cer scuze ca nu vam zis, de mercuri am inceput, joi sarbatoare no lucrat, vineri si simbata au lucrat si haltureau si li so atras atentia si au lepadat casa, azi neau venit mesteri noi si iar de la capat), deja sa facut beciu, in albumele de pe webshot(deschideti oicare din primele 5 albume si megeti la albume, acolo la poiect de casa) am pus poze de la inceput, proiectul nui acela, o sal scanez intro zi si o sal pun pe cel corect.
Si mai avem si nunti, zile de nastere, mai in scurt durdom ramasca.
Da lasa ca trecem noi peste toate.
Multumim de urari de Elena, eu le fac la stil vechi, adica pe 3 iunie.
Si mai vreau sa fac un tort de ziua lu fratemiu si ma mai uit dupa modele.
Nu mai stiu ce voiam sa zic, da sa stiti ca ma uit la toate pozele, da asa, o poza acum, dau alta sa se incarce si mai fac ceva apoi iar alta.
O seara placuta poate mai intu miine da nu promit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput