*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 14
Ameera spune:
Buna seara!
Imi pare tare rau, dar n-am apucat sa citesc decat ultimele 3 pagini, si pe-alea in diagonala.. sper sa reusesc diseara sau maine sa mai citesc si sa vad pozele din urma.
Eu ii dau Sarei in continuare vigantol 3-4 picaturi, desi sta la soare destul de mult, insa ea are o problema cu asimilarea vitaminei D... si fontanela e inca destul de mare. I-am dat pana de curand si fier, dar din nou asta a fost cazul nostru, pt ca s-a nascut cu o luna jumate mai devreme si nu a avut cand sa-si faca rezervele de fier. Maine mergem la dr. pt ROR, sa vedem ce ne mai zice.
Ce de bebei cu 7-8 dinti... noi tot la 4 am ramas, desi au fost niste nopti de jale mare acum cateva saptamani, cu plansete si ros si muscat tot ce se putea, de credeam ca o sa-i iasa vreo 4-5 dinti... dar nimic. Alinaalex, parca tu ziceai ca Marc stie sa mestece bucati de papa cu doar 4 dinti? S-a prins el singur cum se procedeaza? Ca Sara mea e cam natafleata la capitolul asta, se ineaca foarte usor, eu inca ii dau mancarea prin blender.
Tot la capitolul papa, Sara n-are nici cea mai vaga intentie de a tine ea lingurita sau biberonul... pe de-o parte e bine asa, ca mancam foarte "curat", nu e nevoie nici macar de baveta, pe de alta parte imi fac probleme ca-i lipseste copilului initiativa :)
Eu incep sa nu mai fac fata oboselii... Ieri dupa-masa am facut greseala sa ma intind putin si, in ciuda celor 2 cafele, am atipit cateva minute, timp in care copilu' a circulat nestingerit prin casa, m-am speriat ingrozitor cand m-am trezit si n-am vazut-o... era in bucatarie si maruntea niste servetele... of, m-am simtit ca ultima mama denaturata... e drept ca de sperietura mi-a si sarit somnul pe tot restul zilei.
Va pup, pa!
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
aalina2003 spune:
Cameliada,Ana primeste fier 17 picaturi pe zi, ea s-a nascut cu anemie hemolitica si la analizele de la 1an s-a vazut ca , intr-adevar, sideremia este mica, desi in limte normale. oricum, anemia ei trebuiesustinuta, asaspun dr aici, euam ceva indoieli dar nu am pecinesa-ntreb si nicisa iau hotararrea astanu sunt in stare.Vigantolul l-a luat de la inceput 1zi 2pic, 1zi3 pic,si o sacontinueasa panala 2ani, fie vara, fie iarna(drept e ca si calciul este usor sub limita inferioara)
Mariana,sanatate multa copilasilor..!!!Poate e mai bine canu primesc asa usor medicamente, dar macar siropuri de plante cred ca
n-ar strica.
Ana s-a trezit noaptea trecuta de 3ori, adica de la 11 noaptea pana la 8 dimineata a baut 3 bibe cu lapte...nici la 1 luna nu era asa...adica niciodata...or fi maselele,nu stiu, ca nu pot sa vad...nu mai stiu ce sa zic.
Am fost si eu la o eco mamara (la Constanta)fiindca simteam o durerre surda,continua,uneori intepatura, intr-un san si ceva galme la palpat.Nu s-a vazut nimic grav, se pare ca e frecventa treaba asta si tine de o deficienta de progesteron.Oricum,daca e cazul, ginecologul va stabili un tratament.
Polixeni spune:
Fetele am intrat sa va zic ca mi-am tuns baiatul!!L-am facut Mr.Cheliutza!!
Ei bine nu l-am ras (Doamne fereste!!) dar l-am tuns cu masina de tuns.SI culmea!!!!A stat ca mielul!!!Chih n-a zis!!E adevarat ca i-am pus dvd-ul cu copilasii care canta!!Am pus si poze!E asa de dragalas acuma...imi tot vine sa-l pup pe cap!!

Am pus si un filmuletz cu tricicleta buclucasa.
Pupicei si o seara placuta!
Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/
Filmuletze noi:
www.dropshots.com/gpe_ro
kim spune:
Salutare! eu tot cu dilema mea, pai am visat numai gradinite, dar solutia tot n-o am. Pt ca deocamdata am doar promisiuni la alte gradinite (ieftine, fara atatea angajamente, contract si cecuri anticipate, dar si serviciile mai subtirele), iar loc asigurat doar aici unde tb sa completez cecurile pe un an de zile.
Ciuf, sper sa fie pozitiv raspunsul.
Cameliada, eu am intrebat pediatra si mi-a spus ca nu are nevoie fata de nici un supliment atata vreme cat mananca din toate categoriile de alimente si iese la soare/ aer etc. Oricum aici cerealele sunt imbogatite cu vitamine (Ca, D, Fe...), lapte cu vit. D.
Ameera, cred si eu ca esti obosita, de ce n-o pui in patutul ei si dormiti deodata? nu va sincronizati banuiesc.
Tili, eu i-am dat suzeta ca la carte (cum zic astia de aici), dupa 4-5 saptamani de viata, ca sa se obisnuiasca mai intai cu suptul la san (si abia apoi suzeta, biberon). La inceput nu stia cum se foloseste, o scuipa, dar plangea dupa ea, asa ca i-a trebuit ceva timp sa se invete cu ea, acum n-are treaba, e prietena ei de consolare la culcare in special, si ziua se bucura cand o vede merge direct la ea. Sper sa o si dezvat usor cand va veni vremea.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Micalsa, acum am vazut-o pe Iulia cu prietena ei la picnic, n-ai zice ca a fost bolnavioara, parca pocneste de sanatate cu obrajorii ei, tare simpatice amandoua.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
loranda spune:
Salutare,salutare...
Cateva cuvinte despre Anda pana termin un upload la niste poze...
Are 8 dinti si o maseluta,merge bine in picioare,chiar alearga.Cu mancatul stam mai bine dar doar de 2 saptamani si sunt convinsa ca nu o sa o tina prea mult asa ca ma bucur de perioada asta cat pot de mult,dar lapte tot nu bea.Portia ei este de 120 ml lapte praf intre 4 si 6 dimineata.Pe la 8 se trezeste si mananca de obicei paine cu branzica si cu rosii.In functie de ora la care ii este somn mananca fie un borcanel de fructe,fie isi mananca pranzul care este doar felul 2 in nici un caz nu mai vrea supica sau desert.Daca si-a mancat pranzul inainte de somnul de amiaza,la trezire mananca un borcanel de fructe.Inainte de culcare mai mananca fie cereale,fie orez/gris in lapte,mamaliga cu branza si smantana sau altele dar musai sa aiba si ceva produse lactate.Dupa masa de dimineata iese afara cu bona cam 2 ore(sper)si mai iesim 2-3 ore dupa-masa dupa ce ma intorc de la serviciu.Adoarme seara in jur de 9-9 jumate iar la pranz doarme in medie o ora si jumatate.De cand ii dau masa solida inainte de culcare nu se mai trezeste la 1-2 sa bea lapte(care oricum era in cantitate infima in ultima perioada,precum infima era si cantitatea pe care o bea la culcare).
Bona e super O.K.Ii face de mancare,cand vin acasa casa e curata,vasele spalate si puse la loc,hainele intinse sau stranse dupa caz.Ne mai face si noua de mancare.Ce nu-mi place e ca o imbraca cam gros si ca o plimba mai mult in carucior.Oricum dupa-masa cand iesim noi 2 sau toata familia mergem intr-un parc si ne luam portia de tobogane,tuneluri,balansoare,gropi de nisip,leagane,urcat si coborat scari ca daca nu iesim dupa-masa afara(cum a fost azi de exemplu,cand a plouat in Cluj),e jale.
Va pup...ma duc la dusulica si somnic
Poze noi
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
Tili spune:
Buna seara 
Am vazut pozici multe de micaalsa cu Iulia cu bujori in obrajori, de Polixeni cu Nick frumos nevoie mare si tuns, de loranda cu Anda o mare scumpa intr-un peisaj de milioane. Acolo locuiti voi? Daca da, ce nevoie mai aveti de parcuri?
Am uitat sa va povestesc ce a facut puiul meu mic ieri. M-a vazut mai suparata si s-a urcat langa mine pe canapea, s-a asezat pe picioarele mele si m-a mangaiat pe cap si apoi m-a luat in brate si m-a strans puternic. ... M-am topit!
supercocutza mea (va povestesc maine de ce i-am pus porecla asta).
Ma duc la culcare. Noapte buna! 
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Tili spune:
Am uitat un lucru:
Ciufulet iti pumnii stransi. Si eu imi doresc de cativa ani sa lucrez la biblioteca din oras. Asa ca iti doresc ca rezultatul sa fie pozitiv!
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
alinaalex spune:

buna dimineatza!
profit de faptul ca Marc doarme inca, sa scriu si eu 2,3 vorbe...
aseara nu mi-a mers net-ul si pe chestia asta m-am culcat si eu mai repede. Dar si calc. imi face figuri mai nou, cred ca e virusat.
Ultimele 2 zile l-am culcat pe Marc numai la amiaza, dupa plimbarea de dimineata, pe care am lungit-o un pic. Si vad ca a prins figura. A dormit cam 2 ore jumate, apoi am stat iar mai mult pe afara, iar seara a fost praf de oboseala
. S-a nanit singur! si vad ca mai nou doarme pana aproape la 10 dimineatza! Acuma sa vedem cat o tine programul asta.
Eu ii dau in continuare 4 pic. de Vigantol. Cica sa se inchida fontanela. De la 6 la 10 luni i-am dat chiar 8 pic. Nu stiu ce sa zic, asa ne-a rec. dr. pediatru, apai Marc si-a primit portia de soare pana la loc comanda, ca stam mult afara. Si alimentatia e, har Domnului, bogata in toate alea! Pe noi dr. nu ne-a trimis sa facem analize de sange, eu l-am dus pe Marc la 6 luni ca asa am consid. eu, si atunci era putin anemic, dar fiind in crestere cica e normal. De atunci ne-a dat fier picaturi. Marc nu a fost palid niciodata, ba chiar tot timpul e imbujorat, acum e bronzat.
Ameera, si eu blendez inca mancarea lui Marc, dar numai putin, las bucati destul de mari. Vad ca le mesteca.
Aaaa, i-a mai iesit un dinte, un incisiv si vad ca sta sa mai iasa unul.![]()
Fug ca s-a trezit!
Va pup! O zi buna tuturor!
am pus cateva poze noi in albumul 1 anisor, la pozele de la semnatura!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
gasca!
Am vazut pozele!i-am vazut pe triciclistii Marc, Nick, Iulia, Eva, pe excursionistii lui Ciuf si Noe, pe tunsulici de Vlad, pe printesele Alicia si Maria si pe dansatoareaAnda.
Fetele va multumesc mult ptr incurajari si imi pare tare rau ca nu ma pot intalni cu o parte din voi (Roxi si Simona). Eu o sa fiu in 10 iunie libera prin Bucuresti asa ca orcine vrea sa o puna de o intalnleala cu mine in duminica aceea este rugata sa-mi trimita nr de tel pe pm ca sa stabilim detaliile.
Dianad eu am ramas cu sechele de la cazatura aia...niciodata nu as putea sa ma uit relaxata cum cade Cristi. Cu invatatul e mai greu, insa de maine o bag pe mama in tura si scap de griji! Bafta si tie la examen! 
ROR nu ii fac din ala gratuit...o sa-i fac Rouvax imediat ce-l gasesc...noi pana acum am facut Pentaxim...decat la 2 luni am facut gratuit.
Tcelen si eu am avut ASLO foarte mare si am facut cateva injectii de moldamin si de atunci nu mai am probleme...La mine se marise din cauza unui streptococ...Moldaminul si retarpenul sunt foarte eficiente! Multa sanatate va doresc si tie vreau sa-ti spun un
La multi ani anticipat, sa fii sanatoasa si fericita toata viata!

Andreea G imi plac la nebunie margelele tale...maro sau grena nu stiu exact culoarea...cred ca le-ai avut si la intalnirea cu mamicile...De unde le-ai luat? Am cautat si eu ieri in Mall dar nu am vazut!
La multi ani si tie anticipat, sa fii sanatoasa si sa te vad la emisiuea ta si la casa ta in Corbeanca! O sa incerc sa prind legatura...daca nu reusesc stii ca o sa ma gandesc la tine

MP te-ai suparat pe noi? De ce nu ne mai scrii?
Mariana multa sanatate celor mici!
Ieri am fost cu rezultatul analizlor la medic si are o proba hepatica -stgo cu valoare foarte mare...Mi-a spus dr ca e de la chimicalele din alimente si ca trebuie sa-i repet analizele peste 3 saptamani. Medicul de familie mi-a spus ca e putin anemic si sa-i dau 2 saptamani fier si pikovit.
In seara asta plecam spre Bucuresti si cred ca o sa mi se faca dor de Timisoara, mai ales ca ratez si concertul cu Julio din parcul Rozelor.
Va pup si va doresc numai bine! Am schimbat linkul de la filmulete...sunt unele mai recente!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"