*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Simona, mi-e nu mi-a zis dr. de asa ceva, adica sa iau trat. in timpul CM. Eu m-am grabit sa incep trat. de azi, ca sunt in z18, numai bine o sa termin pe cand vine CM, si de luna viitoare o sa fie numai bine sa incerc iar la bb2, daca imi trece (sper)...si eu am luat Augmentin acum vreo 3-4 ani, tot pt. anexita, numai ca e mai puternic decat Zanocinul si stomacul meu nu prea suporta...

Kim,nu stiu cum m-am procopsit si cu anexita bilaterala ...ca e nasoala rau...asta imi lipsea acuma, oricum in ultimele luni numai probleme de sanatate am avut...
Nu stiu ce sa-ti zic cu gradinitza, daca spui ca va veni si soacra ta in toamna sa te ajute. Totusi, ar fi bine sa te asiguri ca ai loc la gradi, mai ales daca e ok. Si poate e mai bine sa se integreze mai repede de 2 ani...zic si eu... ca aceeasi dilema o am si eu, l-as da la cresa din toamna, mi-as lua bona, m-am duce la servici...
Marc e f.mamos, numai cu mine vrea, mai sta cateodata si cu maica-mea si cu tati, dar cu altcineva nici vorba! nici nu ma gandesc sa astept pana face el 2 ani si sa stau numai eu cu el! cred ca l-as integra mult mai greu...

Micaalsa, la voi ploua??? la noi e fain, placut, 23 grade, soare. Marc doarme acum, apoi mergem afara pana diseara.

Poli, si noua ne-a rec. dr. pediatru Vigantol pana la 2 ani. Aici asa se da. Eu ii mai dau si fier lui Marc, picaturi, desi nu stiu daca e chiar cazul, pt. ca el papa de toate.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Adevarat ca S-a Inaltat!!!

Multumesc de incurajari, iar celor care vor sa inceapa si ele o dieta, SUCCES.
Eu nu m-am cantarit inca, dar simt deja ca sunt mai usoara, sau e numai o idee? Nu as vrea sa cantaresc decat la sfarsitul saptamanii ca sa devina o obsesie cantarul.
Si noua ne-a recomandat medicul de famile si nu numai, Vigantol pana la 2 ani, cate 2 picaturi. Asa i-am dat si lui Mihaita si nici la Matei nu s-a schimbat nimic. Unei prietene i-a recomandat medicul pentru fetita ei depistata cu rahitism cate 6 picaturi, deci e in functie de copil.
alinaalex, si eu banuiesc ca am anexita. Daca e bilaterala sau nu , nu stiu, dar nu stiu cand o sa ajung la Moinesti si sincer nu-mi prea arde de vesti proaste. Ai grija de tine! Sanatate multa!

Noi am iesit imediat dupa micul dejun, care a constat in 300 ml lapte cu cereale si pentru ca am vazut ca nu a fost de ajuns i-am mai dat niste bucatele de cascaval cu rosii si painica. Pe la 9 ar fi trebuit sa fie din nou la nani, dar am hotarat ca trebuie sa ne schimbam programul, ca la pranz, cand soarele e mai puternic sa fim in casa. Din cauza asta a fost mai mult o plimbare cu cantec. L-am culcat imediat cum am ajuns acasa si a adormit imediat, dar dupa nici o ora s-a trezit plangand de nu puteam sa-l linistesc. Am crezut ca ii este foame si i-am incalzit mancarica si ciorbica, dar abia s-a atins de ea. Nu pot decat sa cred ca e din cauza gingiei.
Ca si voi, Catrinutza dintucul nr. 8 e pe drum, dar e si o masea care ar vrea sa iasa. Asa ca motive de suparare avem destule.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

simona, multumesc pentru galerie. Da, cred ca m-am mai linistit. Dieta asta ma face sa nu ma uit pe mine insami, sa nu simt ca ma neglijez. Toata starea aia cred ca era si din cauza faptului ca nu ma simteam bine in pielea mea. Daca vrei sa fii respectata, incepe prin a te respecta pe tine insati.
Am inceput sa fac ceva pt. mine si numai pt. mine. Suna egoist, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by simona_toma

Micaalsa, Edutu isi tine cateodata biberonul singur si noaptea.Il las cu el in gura si ma mai duc in pat, dar nu pot dormi, ca tre' sa ma duc sa i-l scotImi vine sa-mi dau pumni cateodata ca i-am luat suzeta.Daca avea suzeta putea sa suga la ea toata noaptea si asa poate dormeam si eu mai mult.Dar ma gandesc ca totusi aveau de suferit dintii...Oricum, e ca naiba.Auzi, tu te mei duci la Praid?Ca zicea Roxi ca vrea si ea sa se duca cu Darius.POate va intalneati pe acolo.

Sa stii ca si eu regret ca n-am insistat mai mult cu suzeta. Poate o accepta si cat de cat aveam pace noaptea. Ca nu-i e foame clar, trage cateva guri de lapte si gata, se intoarce pe partea cealalta si somn. Eiii ... dar eu pana adorm ...
Nu-s hotarata cam in ce perioada sa merg la Praid. As vrea pe la mijlocul lui Iunie. Roxi cand merge? Merge cu familia sau doar ea cu Darius? Ca eu cam singurica cu Iulia as merge. Chiar mi-ar place sa mai fie cineva cunoscut ... trece vremea altfel.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa si eu m-am chinuit mult sa-l fac sa primeasca suzeta, dar nu a fost chip. Si acum regret ca nu am reusit, pentru ca as fi putut evita multe neplaceri in oras. Acum ii dau sa rontaie covrig, dar pana sa i-l pot da, a fost de pomina. In rest, Matei e un copil de nota 10, il culc pe la 8-9 seara, nu inainte de-a ne uita putin pe fereasta si sa zicem PA la masini, la catelusi si oameni, si nu ne mai trezim decat dimneata ca sa ii conducem pe tati si pe Mihaita la usa.
In legatura cu suzeta, cica daca vrei musai sa il faci sa o primeasca, trebuie sa i-o dai inca din maternitate, din prima zi de viata. Asta am aflat mai tarziu.

Mergi la inceput

catrinutza, si a mea ciuguleste tot de pe jos. Daca va spun ceva ziceti ca-s nebuna ... in perioada cand nu manca mai nimica, vreau sa spun ca-i puneam farfuria cu bucatelele in ea pe jos si manca fata mea de acolo. Ce sa fac ... bine ca si-a revenit cu mancarea cat de cat ca altfel se lua la intrecere cu Mica (catelusa noastra). De pe-afara, preferatele ei sunt mucurile de tigari ... cum nu-s atenta cum isi umple gura de ele. Imi vine sa si mor cand o vad ...nu pot s-o scap 2 sec. din ochi.
Poli, si a mea-si bataie picioarele in toate directiile. Mie nu mi-a placut niciodata tipul asta de tricicleta dar n-am avut ce-i face ca ii trebuia sa se urce pe toate de la magazine, pe ale copiilor ... asa ca i-am luat sa am pace. Dar prea safe nu-s, itr-adevar.
simona_toma, mie mi-a zis dr. pe la vreo 6 luni ca-i suspecta de polipi desi eu n-am auzit-o sforaind, nici n-am vazut-o dormind cu gura deschisa. Din cate stiu, se opereaza cam dupa 2 ani ... dar 100% nu-ti pot zice.
alinaalex, ploua marunt de dimineata si e un friiiggg. Am iesit si noi pana la piata dar am fugit repede acasa ca s-o pus pe ploaie. Pe la gerla, imi zicea o prietena ca a plouat cu gheata, adunau oamenii cu lopetile gheata de pe strada.
Mie Vigantolul mi l-a oprit, mi-a zis ca de la 1 an mai mult rau face decat bine

Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tili

Micaalsa si eu m-am chinuit mult sa-l fac sa primeasca suzeta, dar nu a fost chip. Si acum regret ca nu am reusit, pentru ca as fi putut evita multe neplaceri in oras. Acum ii dau sa rontaie covrig, dar pana sa i-l pot da, a fost de pomina. In rest, Matei e un copil de nota 10, il culc pe la 8-9 seara, nu inainte de-a ne uita putin pe fereasta si sa zicem PA la masini, la catelusi si oameni, si nu ne mai trezim decat dimneata ca sa ii conducem pe tati si pe Mihaita la usa.
In legatura cu suzeta, cica daca vrei musai sa il faci sa o primeasca, trebuie sa i-o dai inca din maternitate, din prima zi de viata. Asta am aflat mai tarziu.

La a mea i-a bagat suzeta in gura de cand s-a nascut cred ... inca m-am ofticat tare pe asistente ca i-a dat-o fara sa ma intrebe pentru ca eu eram contra suzetei. Si a supt la ea vreo 2 saptamani ... dupa aia gata, nici in ruptul capului nu mi-o mai luat-o. Eu sincer m-am bucurat atunci si nici n-am insistat cu ea ... poate daca i-o dadeam o accepta pana la urma. Dar nu-i bai, la number 2 stiu ce am de facut

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Hristos S-a Inaltat!

Kim, Micaalsa- chestia cu vigantolul chiar trebuie discutata, pentru ca eu citistem pe ici pe colo ca daca copilul mananca echilibrat si este scos la aer/soare, nu mai este nevoie de alte suplimente de vitamine sau minerale. Voi le mai dati la pui fier? ca eu nici fier nu i-am mai dat si dupa ce i-am spus doctoritei ca nu-i mai dau nici fier nici vigantol, imi spune ca chiar i se pare Tudor palid..... m-am cam speriat si imi era ciuda pe mine ca am luat decizia de capul meu, fara sa o intreb, dar acum ma gandesc ca noua parintii nu ne-au dat nimic, ca sa nu mai spun ca si eu si sora-mea nu prea ne omoram cu mancarea dar nici bolnavicioase nu am fost, eu cel putin, pana sa raman gravida nu am facut injectii, in afara de vaccinurile obligatorii la scoala...
Chiar m-a facut sa ma simt mama iresponsabila... ma rog, acum am inceput sa i le dau pe amandoua, dar as vrea sa mai aud si alte opinii legate de subiectul acesta.
Mariana, sanatate multa la puii bolnaviori!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Cameiliada eu i-am dat lui Matei de la 3 luni fier la recomandarea pediatrei, dar nu inainte de a-i face analizele. Asa am descoperit ca era anemic. Adevarul ca si era palid, dar avand in vedere ca eu sunt mai palida de fel si Mihai la fel ca ma mosteneste, am pus pe seama asta. Acum si-a recapatat bujorii, dar i-am dat fier timp de 10 luni cate 10 picaturi de 2 ori pe zi.
Eu te sfatuiesc sa faci analizele, inainte de a lua o hotarare.
Parerea mea e ca fierul e doar pentru anemie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adevarat a inaltat!
Poli, imi pare rau ca s-a lovit Nick cu tricicleta. Nu ai nici o vina. Dar barbatilor le e tare usor sa dea vina pe noi, cel putin al meu sot cam asa face.
Despre suplimente de vitamine, nu am dat nimic. Fierul si-l ia din legumele verzi si lapte praf (ii dau noaptea formula), lactate papa suficiente pentru a asimila Ca. Aici nu se da nimic la copii.
Pe 23 ma duc cu Eva la controlul de un an si vaccinuri.
Aseara am avut interviul si nu m-am simtit prea pregatita. ca sa nu spun ca am baut o cafea tare inainte si ma apucase tremuriciul. Acum astept raspunsul.
Pup ca-s la serviciu si nu prea e timp de DC.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput