Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 5
A.C spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Mamici, va salut si eu,cele care mai sunteti pe aici.Tricouasele sunt cu nasturasi iar pretul final este 27,5 lei.A.C., daca asa vrei sa-ti trimit tricoul, asa voi face. Am primit deja in cont mai multi bani, cred ca de la Virgi, EllaX, DianaR, Oana.iat, mai e o suma de 31 de lei dar nu mai stiu de la cine si inca una de 30 dintr-o sucursala BRD.
Va anunt maine la cine am trimis, dupa ce ma intorc de la posta. Asa cum am mia precizat, catre fetele din strainataturi pachetele vor pleca luni, caci le va trimite sotul separat, de la alt oficiu postal.
MULTUMESC DIN SUFLET,LACRI.CHIAR CA ESTI o draguta !!!!!!!!multumesc mult!!!!!!!!!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Poze Delicioase
a_daniela spune:
Buna ciresici, ,
Lily am sa vin si eu maine in Botanica, dar daca intarzii putin cum va gasesc? Imi poti da te rog pe email dani2876@yahoo.com numarul tau de telefon. Merci.
Noi am facut si noi vaccinul de 1 an - joi, dar l-am facut in manuta dreapta. A plans Bia cu lacrimi de crocodil, dar ia tercut dupa 3 min:).
La 1 an suntem cam grasuta, dar asa am fost noi de la inceput mai dolofanei. Avem aproape 12kg; mai exact 11.800g.
Va pupicim si ne vedem in Botanica.
gabi25 spune:
CAMIM am vazut si eu montajul .... tare frumos modelul 
VIVI pup si eu ochii aia minunati 
Eu nu mai stiu daca am mai strigat la multi ani zilele astea asa ca, cu riscul de a ma repeta: LA MULTI ANI CIRESEI SI CIRESELE :
INGRID
SOFIA ALEXANDRA
ALEXANDRU MIHAI
YANNA SOPHIA
NICHITA 
SARA MARIA
KAILAN
NATALITA ELENA
ALESSIA
LACRI sa stii ca ARABELA(ABIBRANZA) e la Dorna cu Victor si cred ca pe luni o sa iti scrie. Am sa o intreb maine cand ajunge acasa.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
LYLY809 spune:
Am primit tricourile, sunt frumoase, nu echiar rosul dorit de mine dar eu zic ca este ok.
Un amic mi-a dat si cca 50 de lingurite rosii in forma de avion si, desi sunt cu marca Pampers pe ele, ma gandeam sa va trimit cate una la fiecare, asa, ca sa aiba toti la fel. Nu sunt cine stie ce, de aceea va rog sa nu radeti de mine...
Dar, macar sunt tot ROSII, hihihi
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Pana acum mi-au confirmat venirea in Botanica: Inaioana, Steluta, CatXO( o sa ne recunosti dupa tricou, Gradina nu-i prea mare....), Daniela.
Pe maine!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Am pus si niste pozici aici, daca doriti sa le vizionati:
http://www.dropshots.com/CatXO
Oana, Alexia
si Daria
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
f frumoase toate 3 fetele
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Fetelor siti ce a facut Alex azi ?
L-am "pierdut" din ochi cateva minute si s-a dus in dormitorul nostru unde mai las tot felul de lucruri in dezordine...si era si o cutie de carton abia cumparata cu pampersi. Si a ros din cutie destul de mult ( nu e chiar prima data, dar pana acum nu inghitea ). I-am scos o bucatica de hartie la care molfaia de zor ca pe guma de mestecat, insa dupa cateva ore a facut kaka si in kaka erau pe alocuri bucatele de hartie verde-verde destul de mari 

( asa e fondul de culoare de la cutia aia de carton ).
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
anamea spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor siti ce a facut Alex azi ?
L-am "pierdut" din ochi cateva minute si s-a dus in dormitorul nostru unde mai las tot felul de lucruri in dezordine...si era si o cutie de carton abia cumparata cu pampersi. Si a ros din cutie destul de mult ( nu e chiar prima data, dar pana acum nu inghitea ). I-am scos o bucatica de hartie la care molfaia de zor ca pe guma de mestecat, insa dupa cateva ore a facut kaka si in kaka erau pe alocuri bucatele de hartie verde-verde destul de mari( asa e fondul de culoare de la cutia aia de carton ).
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati Ana Maria
cocutica spune:
salutare fetelor si iertare ca nu am mai tinut pasul cu scrisul, dar avem motivatie serioasa:am avut pe bunicul pe la noi si mami si-a facut de cap pe la cumparaturi si a rezolvat multe alte probleme.
Ne bucuram tare mult ca tricourile sunt gata si ca se pune maine de o intalnire in Gradina Botanica. Si noi vom fi prezente si speram ca va vom recunoaste dupa tricouri. Oricum o sa mai trag cu ochiul la fotografii ca sa fiu sigura ca voi recunoaste cel putin un chip si fara tricou
.
Va pupam
!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
CamiM spune:
'Neata livada!!
Nu stiu cum e la voi dar la noi a venit vara.. e cald de nu se poate asa ca mai toata ziua bantuim ba in parc la jucarii, ba la plimbare si tot asa. Inutil sa mai spun ca Soficu e in culmea fericirii .. pleaca dupa tot :copii, animale, plante , masini... tot ce misca si pare cat de putin interesant..![]()
Oana lui Paul multumim frumos
si voi sa fiti sanatosi si sa va faceti mari maricei!!
Papadie daca Doroti vrea ceai da cafeaua incoa' si asa n-am mai baut una de vreo.. stai sa numar.. doi ani si jumatate? si cand ma gandesc ca fara cafea nu puteam sa ma trezesc..
Doroti mooama da ce tort fain se anunta ca faci tu.. musai pune-ne poze si sa dai si reteta.. poate intr-un moment de inspiratie am si eu curaj sa il incerc.
Inaioana multumim frumos pentru urari.
Ama foarte faina petrecerea voastra si cel mai fain bineinteles a fost invitatul de onoare.. au sa alerge fetele dupa el.. Timeea are de luptat nu gluma cu cate admiratoare o sa va napadeasca..![]()
Oana( catxo) foarte frumoase fotomodelele!!
sa va traiasca!!
Arleena merci
, sa stii ca si eu as mai fi modificat la montaj dar acum nu am vreme asa ca ramane asa pe moment, poate intr-o zi am inspiratie si il mai finisez o tarasica..
Abia astept sa il termini sa il vedem si noi pe al vostru.
Felicitari pentru baiat mare si cumintel.. da-i pupa de la noi sa treaca bubu de la vaccin.. uff ne asteapta si pe noi peste vreo cateva zile!!
Gabi25 multumim frumos..
Miti
tare simpatica faza cu muscatul in cutie.. si noi patim la fel daca nu stau cu ochii pe Sofia mai ceva ca pe butelie; azi la plimbare era sa imbranceasca o fetita si pleca dupa un baietel
.. ce fata are mama..
Lacra multumim tare mult 

pentru tot efortul pe care il depui in livada si mai ales acum cu actiunea "tricoul cu cirese" ![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

, Alexia
si Daria