Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor azi dimineata ne-am dus la spitalul de copii, pt ca de ieri s-a tot agravat tusea lui Alex .
Azinoapte nu am dormit deloc, el s-a chinuit sa doarma, avea nasul infundat, dar pe la sinusuri, adica nu aveam ce sa trag cu pompita. A tusit toata noaptea.
La spital ne-au zis ca are o ureche cu putina infectie si pt asta si tuse ne-au dat un sirop si antibiotic amoxicila 10 zile.
In continuare vomita , azi de 2 ori...
A slabit de miercuri pana azi, luni, cam 500 grame. Desi mananca, nu chiar ca de obicei, dar multmitor, totusi vomita mereu si tot. Mai ales dupa ce-i dau siropelele ( de tuse, antibioticul, oricare ) vomita in jet.

IAR A VOMAT !!! va scriam si l-am auzit cum tuseste ( dormea de 1 ora si bause laptic ) si cand am deschis usa tocmai a vomat, iar s-a umplut pe cap, pe pat ( doarme numai cu mine de 1 sapt ), am schimbat tot-tot...
Fetelor, NU MAI STIU CE SA MAI FAC !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Miti ii doresc multa sanatate lui Alex, sa se faca bine. Trebuie sa fie foarte greu atat pt el cat si pt voi. Multa multa sanatate din nou, bunul Dumnezeu sa-l faca repede cat mai repede.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

diana79

Fetelor, deci acum Alex vomita de la siropele si de la tuse. Ar trebui sa nu mai tusesca si s-ar elimina si voma de la siropele...
-Ce sa fac sa nu mai vomite ?
-Adica, sa aerisesc mai des ?
-Cum sa-l imbrac in casa si ce temperatura sa am?
-Sa fie mai umid sau mai uscat aerul ? ca daca e mai bine mai umed as putea lasa niste prosoape ude si stoarse prin casa.
Voi ce credeti ?
Sunt disperata pt ca oricum as da-o vomita....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Miti, daca e ceva care il irita in gat (secretii, de obicei) si de la ela vomita, nu ai mare lucru de facut decat sa astepti sa-i treaca. Daca nu reusesti sa ii dai antibioticul si sa nu-l verse, eu as zice ca e de mers inapoi la doctor, oricat de urat iti este. Eu, cand a fost Ana racita si tusea tot timpul de la secretii (si varsa, in consecinta), am observat o ameliorare cand am inceput sa o culc pe ceva mai inalt - era cu corpul cam la 30 grade inclinatie (capul in sus, evident). Eu ii puneam o paturica stransa, apoi o perna mare de-a noastra peste paturica si peste alea o culcam pe Ana. Mai ramane sa-l convingi pe Alex sa doarma acolo si nu oriunde altundeva in patut...

Aerul in casa e bine sa fie umed, dar nu foarte. Stiu ca umiditatea normala e undeva intre 60-70%. Cel mai bine e sa ai un higrometru, care-ti masoara umiditatea. Fara higrometru, probabil ca e bine sa pui niste prosoape ude prin casa, daca simti ca e uscat aerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Amiss, am vazut primul trandafir si pozele cu ploaie. Frumoase!

Ildi25 si Diana79, sa va ajute Doamne-Doamne sa fiti cum vreti voi cu bb2!

Ralucis, felicitari pentru fetitzuca din burtica! Mie mi se pare minunat, ca fata, sa ai sora - frumos cadou ii faceti Ilincai!

Puiudana, Andrei e in continuare leader de "achizitii" bebelicesti! Bravo! Sa ne pui poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

deschid capitol nou

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Ia poftiti la CAPITOLUL 55...

Steluta.

Mergi la inceput