Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 29
LYLY809 spune:
La multi ani cu un pic de intarziere uram si noi cireselor: Irina Maria
Hora Lucia
Mihnea Alexandru
David
Luana Claudia
Daria
Daria Maria
Timeea
Raluca Alexandra
David Mihai
si Stefan Cristian
In sfarsit, am ajuns la zi![]()
De asemenea, uram La multi ani cireselor care poarta numele de Elena ( Costici nu am vazut
)
Arabela, trimite-mi te rog adresa ta caci maine as trimite si ultimele pachete.
Oana din Iassy, iarta-ma ca nu am ajuns la voi. Trimit prin posta. Mi-a fost teama sa plec mai departe de Buzau cu asta micu'.![]()
Asadar, maine as trimite prin posta tricouri catre: nikolett, abribrinza, oana.iat si papadie ( la persoana si adresa indicate de tine)
Din Bucuresti mai am cate un tricou pentru:
voichiV ( cel marimea 24 luni), roxana claudia, danapuiu, Ralucis. Ralu, astept telefon. Celelalte rog sa ma contacteze in vreun fel pentru a le pune la dispozitie cumva obiectul.
Raman la mine pe termen mai lung cele pentru adriana si miti. Oana din Mures se intoarce la sf. lunii din Creta si ne vom si cunoaste personal.
Daca exista vreo persoana care nu mai doreste tricoul rog sa ma anunte, caci am citit ca Bogdana ar vrea si ea unul. BTW, Bogdana, La muti ani
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
puiudana2004 spune:
Ziua buna dragele mele!!!
In primul rand,vreau sa urez la multi ani tuturor cireshelor care au implinit un anisor,sa cresteti mari,sanatosi si sa fiti fericiti toata viata voastra!!
Va multumim pt urarile adresate noua!!!
Ne-a fost tare dor de voi,noi am fost plecati la bunica mea, aseara am venit si am intrat repede sa va salutam.Promit ca o sa citesc din urma,desi nu am decat 19 pagini,nu prea ati scris mult!!!
Noi suntem bine,sanatosi,activi non stop,ne chinuie maselele care nu mai ies,pe mine m-au capiat,dar pe el!!!Vorbeste toata ziua,pe limba lui,dar si cuvinte ca:tata,mama,tataie,apa,papa,pa,catel,purcel,vaca,aide,da,numara pe degete,zice 3(tei),5(ci) si..... nu mai imi aduc aminte.deschide toate sertarele ,cauta peste tot,scoate rufele din sifonier,e o mare debandada la noi in casa.a inceput sa ii placa sa faca la olita,la pipi imi zice ca face,dar in secunda urmatoare ii si da drumul,dar caca face numai la olita.si chiar ii place sa stea pe ea.
Lacra,cand ai timp liber si poti sa ne intalnim,da un semn si vin sa recuperez tricoul si lingurita-avion???Avem si noi una bucata????
Va pupicim dulce de tot ,ma duc sa adorm cupilu si ma apuc de citit din urma...
adriana spune:
La multi ani pentru cei care sunt Constantin
si Elena noastra mica
La multi ani celor care fac anul zilele astea

Pupici Aldei![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
EllaX spune:
La multi ani, Constantini! La multi ani, Elene! La Braila se spune: "Sa traiti cu numele!"
Sa traiesc si eu, ca ma cheama si Elena. Nimeni nu-mi mai zice asa, dar pe vremuri...
Acum trei ani, in 21 mai, am fost ceruta de sotie.![]()
EllaX spune:
Lacri, multumim de tricou, ca tare ne place! Avionul il folosim ca jucarie! Multumim!
Plec sa dau de mancare copilului, apoi iesim la plimbare. Pupam toata livada!
amiss_zip spune:
Dianar si eu ti-am vazut pozele cu ingerasii!! Sunt un deliciu cei mici cum poti sa crezi ca vor trece neobservati?
Ieri Petra a primit primul trandafir rosu din viata ei, de la cel mai important barbat din viata ei: taticu' zis teti.
Am pus si poze ![]()
M-am uitat si la pozele puse de AC!
adriana spune:
Lacri, daca vrei sa-ti dau banii pe tricou mai devreme de septembrie (cand s-ar putea sa vin acasa), pot s-o rog pe sor-mea sa vina sa se intalneasca cu tine unde vrei tu.
Let me know!
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
LYLY809 spune:
Adriana, nu-i nici o graba.
DanaPuiu, ne intalnim in curand. E foarte avansat Mr. Andrei al tau!!
Cred ca deja mi s-a intors un pachet inapoi, am primit un mandat postal pe care scrie "pachet voluminos", maine ma duc sa vad despre ce e vorba...
Alexandru e foarte marait de cand ne-am intors in Bucuresti, e agtat, a dormit putin, etc. La Buzau dormea pe rupte si puteai taia si lemne pe el![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
La multi ani celor ce poarta numele de CONSTANTIN SI ELENA 
LA MULTI ANI RAUL-CELESTIN
Ralucutza da-ne un semn si bineanteles vrem si poze
AC o scumpa delicioasa voastra ,a-ti trecut la papat cirese, eu nu i-am dat inca lui David doar capsuni si e inebunit ,sigur o sa-i placa si ciresele,de fapt lui ii place orice numai mancare sa fie![]()
Diana 79 hmmm zici ca va puneti pe treaba ,s-ar putea sa ne nimerim din nou in odisee,si pe noi ne bate gandul sa-ncepem de luna viitoare ,noi vrem o fetita
Succes
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
Diana79 spune:
Ildi bafta multa...si cine stie poate ne vedem la odisee asa cum spui tu. Doamne ajuta
Danapuiu e super tare Adrei al tau. De cand am citit de el am inceput sa-i fac si eu lui fii-mea diferite chestii poate o invatza si ea...bine stie dar nu asa de multe, dar ne facem noi mari.![]()
Miti si eu sunt in urma cu somnul. Nicole de cand am nascut-o nu a dormit o noapte intreaga. Si in prezent se trezeste de 2-3 ori pe noapte, daca nu mai mult.
Si atunci te intrebi de ce mai vreau un bebe asa repede?? Pt ea sa nu fie singurica, ii plac copiii f mult si cum prietenii vin rar la noi am spus ca neaparat sa-i fac un frate sau o sora, sa se joace impreuna si sa fie apropiati de varsta.
SI ACUM O VESTE MARE PT NOI, VINE MAMI PE 12 IUNIE CU O ZI INAINTE DE ZIUA LUI EVY, SI STA PT 3 LUNI DEOCAMDATA![]()
nUMAI BINE TUTUROR
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)