Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cami, AC merci pentru urare

Cami am vizionat absolut toate pozele ,Sofia e o scumpa ,si ce dolofana e ,la fel ca David ,parca-ar fi buretati. Si ce rochita frumoasa ,iar fustitele sunt mortale. Tre' sa fac si eu o fetita neaparat.

Am pus si eu cateva poze noi www.flickr.com/photos/47847315@N00/501227650/" target="_blank">AICI

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

In primul rand HRISTOS S-A INALTAT!

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CIRESELOR LUANA CLAUSIA, RADO GABRIEL, DARIA SI DARIA-MARIA

De asemeni copacului ILDI 25 un sincer LA MULTI ANI! si numai bucurii in drumul vietii.

Mergi la inceput

Am primit telefon de la mama unde trebuia sa primesc pachetul cu tricoul si mi-a zis ca a sosit. de-abia astept sa intram in posesia lui, asta se va intampla diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI:
LUANA CLAUDIA
RADO GABRIEL
DARIA
DARIA MARIA

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, BUCUROSI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI FRUMOS IN VIATA.

ILDI

SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI ALATURI DE CEI PE CARE II IUBESTI!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI ZIC SI EU CIRESELELOR LUANA CLAUDIA,RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA.
LA MULTI ANI ILDI!
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Ildi o sa pun aici receta tortului:
5oua, 1cana faina, 1cana zahar, 1/2cana miere, 1cana stafide, 1cana miez de nuca macinat, daca vreai pui esenta de ceva.
Intre primele 2 blaturi eu am pus frisca cu visine,intre al doilea si al treilea dulceata de zmeura.Eu am facut 3 portii de blat ca sami iasa asa mare.
Lam ornat cu fondant din marshmellows topit cu putin suc de lamie si framintat cu zahar pudra.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Va promiteam zilele trecute ca o sa va povestesc ce nazbatii mai face Elena. Uite ca acum am prins momentul cand doarme, iar pt ca azi e sarbatoare nu mai am treaba de facut

Elena in ultima vreme si-a perfectionat mersul prin casa, se ridica singura si sta ca piticul(eu ii spun "ciuci"). Bea singura laptele, apa o bea cu paiul si ii place sa incerce sa infileteze dopurile la sticlele de apa. Pana acum nu a reusit, dar persevereaza.
La plimbare e foarte activa, nu sta locului o clipa...alerga dupa totate tricicletele ca sa apese pe butoane si sa inceapa sa danseze. Ma batea gandul sa ii cumpar si eu una, dar am pus-o in ea si nu vrea sa stea. O atrag doar melodiile si miscarile ochilor de la diversele animale-ghidon. O pasioneaza jucariile cu baston pe care a invatat sa le impinga corect si inca ii mai plac zornaitorile...cu cat fac zgomot mai mare cu atat se distreaza mai tare[:d].
Si dat drumul la bolborosit pe limba ei...ii place sa zica "bum" si sa faca precum motorul masinii. Pasiunile ei sunt copiii mai mari, rotile masinilor din parcare si cainii.
Cu mancatul nu avem probleme, dovada ca la 11 luni am ajuns la 10,8kg. Cu somnul suntem ca pasari de noapte, dar asta din cauza celui de-al optulea dinte care se incapataneaza sa mai gadile gingia si amana momentul spargerii acesteia.
Cam cu asta ne laudam noi si cu faptul ca pe masura ce creste mami a ei simte ca o iubeste din ce in ce mai mult .

Va pupacim

P.S Era sa uit: Doamne Dumnezeule ce torturi am vazut! fetelor felicitarile mele! Cat despre ciresele de langa tort nu pot spune decat ca sunt minunati.
Apropos, le-ati copilasilor sa guste din tort?

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor!

Eu si Victor am fost plecati la bunici, ne-am racorit putin si am revenit acasa.

La multi ani fericiti Hora, Irina, Mihnea, David, Luana, Rado, Daria si Daria Maria!

Pe Daria Maria am intalnit-o in parcul cu veverite din orasul bunicilor si va putem spune ca nu are frica de nimic si e o scumpa.Abia se tine mamica ei de ea.

Lyly, am trimis si noi banii de tricou, asteptam sa te intorci in Bucuresti sa-ti trimitem adresa noastra.

Sper sa mai pot scrie diseara caci sunt cam obosita de atata alergat dupa Victor.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor
Alex a facut de ieri temperatura mare, a ajuns si la 39.5
Ieri dimineata sotul imi zice ca parca ar avea temperatura. Eu ii pun mana pe frunte si nu mi s-a parut , deci nu i-am luat temperatura. Toata ziua a papat bine, s-a jucat, insa a fost cam somnolent, adica a dormit 2 reprize ( ca de obicei ) dar de 2.5 ore. La 5 i-am dat niste iaurt incalzit putin ( desi eu ii dau de obicei din frigider ), i-am luat temperatura ca ardea 38.5. I-am dat Tempra, sirop special pt copii care cica reduce rapid febra, recomandat de toti doctorii aici, mai ales la vaccinuri.
Dupa 5 minute vomita in jet tot, inclusiv legumele de la pranz.
Ii dau Nurofen sirop pt raceala si febra din Romania...nimic...la ora 7 avea 38.9. Fac repede bagajel ca si cum m-ar interna si plecam la spitalul de copii. L-a verificat o asistenta, ajunsese la 39.2.
Apoi o studenta la medicina a verificat gat si urechi, de fapt doar o ureche ca la cealalta plangea rau copilul si nu a putut , asa ca dupa inca 1 ora cel putin vine doctorul, verifica DOAR urechea cealalta, si fara nici macar sa ne spuna "buna seara" ii spune sudentei ( deci nu era nici macar medic rezident ) ca sa ne trimita acasa si sa continuam cu Tempra .
Asistenta de la inceput ii pusese un saculet lipit la putza pt urina si i-am rugat sa ii scoata saculetul si sa-i faca analize pt infectie, daca tot a facut pipi in el. Am mai stat vreo ora si analizele au iesit bune, nu are infectie in urina.
Am ajuns la 12 noaptea acasa, i-am dat Nurofen si laptic. La 2 i-am luat temperatura ( se trezise plangand saracul ) avea 39.5. I-am dat Tempra si laptic iar.
Dimineata la 7 temperatura 38.6 si nu vrea sa pape nimic. S-a culcat din nou.
Am fugit la dispensar si acum, in 25 de minute ne vede pediatrul lui ( acum e 8.25 dimineata ).
Voi ce parere aveti ? Ce sa fie ?
Am citit cam tot despre febra pe forum si de obicei in 2-3 zile face raceala sau ceva rujeola, cam asa am retinut ( era 3 noaptea cand am citit ).
Va las ca plecam...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Ildi! Multa fericire si sanatate!

La multi ani Luana! Sa cresti mare si frumoasa! Virgi sa-ti traiasca!

La multi ani Daria! Gabi sa te bucuri de ea!

La multi ani Daria de CatXo! Sa-ti traiasca printesele!

La multi ani Rado!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput