Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Revin, am primit tricoul! Super! Ne e mare ca noi suntem pruncuta de buzunar... Trebuie sa-i fac maine niste poze.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI HORA si IRINA-MARIA

LA MULTI ANI MIHNEA si DAVID

Ralucis pentru fetita din burtica.

Doroti frumoasa Guguta ta ,iar tortul la fel ,eu una n-as reusi sa fac asa un tort ,cand ai timp trimite-mi te rog reteta pe pm, s-o pun pe mami sa ne faca si noua.

Arleena ce fain se joaca Alex ,n-are nici o treaba .

Camelia t sanatate Ardeiutului .

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Si daca e deja trecut de ora 12, pot striga LA MULTI ANI pentru sarbatoritii din 17 mai:

LUANA CLAUDIA (Virgi)
RADO GABRIEL (Mihaela)
DARIA (CATXO)
DARIA MARIA sa imi traiasca printesa

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!!

la multi ani:
Luana,Rado Gabriel, Daria si Daria Maria!!
Sa ne traiti pui scumpi sa cresteti mari sanatosi si cel putin la fel de frumosi ca si pana acum!!
si pentru copacelul sarbatorit azi;

La multi ani Ildi!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Doroti sa-ti traiasca Gugutza inca o data. mai ce frumoasa e ea !Si tortul ala e de vis!! foarte reusit!!Auzi dar tu in poze ... unde esti??

Arleena ce baiat harnicut are mama.. sa-l mananci de scump de e!
eu mai fac montajul daca mai vor fetele, deocamdata insa nu a trimis nimeni poze, in plus daca altcineva vrea sa se ocupe de asta sa spuna si... fara nici o suparare ma retrag.

AC zisesem sa facem un montaj cu cate o poza de la nastere si una de la aniversarea de 1 an si la sfarsit cateva cu ciresele in tricou (eventual la intalnire cu alte cierese) si ca data limita ar fi undeva pe la jumatatea lunii iulie ca sa strangem poze de la toate ciresele dupa ce implinesc un anisor. Cum am mai zis trebuie sa mai discutam problema sa vedem daca fetele mai sunt de acord sa facem montajul si repet daca altcineva vrea sa se ocupe sa spuna.
Pana nu uit: superba cireasa ta cu tricou !!Numai buna de papat!!

Oana lui Paul distractie placuta in Creta!!asteptam pozici si povesti, dar numai dupa ce va intoarceti!!

Ella felicitari Anei pentru ultimul dintoc si speram sa treaca iritatia !!Si noi am papat mamaliguta cu branza si smantanica in seara asta!!

Diana79 imi pare rau ca te-ai speriat.. lasa ca a trecut acum si ai mai multa experienta in ale condusului..Cu laptele eu o sa intreb pediatra cand mergem marti la controlul de un an ce parere are.

Camelia am Ardeiutul drag si multa sanatate!!

Ama merci frumos ca ne-ai dat de stire cu tricourile.
Lacramioara multumim de o mie de ori!!

Ralucis felicitari de doua ori: pentru primii pasi ai Ilincutei si pentru samburica din burtik!! sa fie sanatoasa si cuminte si sa asculte musai de surioara mai mare..
cat priveste numele acuma eu nu pot sa zic nimic ca sunt fffffooooarte subiectiva.. sunt multe nume frumoase dar Sofia pentru mine are ceva.. special.. dupa ce ati gasit la Ilinca un nume asa frumos sunt sigura ca si pentru bebica mica o sa va opriti la un nume la fel de fain.
Noi avem o crema cu SPF 45 si pare destul de buna in plus scrie ca impiedica lipirea nisipului de piele.. vom vedea..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Am uitat sa zic: am pus

poze cu Soficu la un an
si
poze la zoo

pentru cine are timp si chef sa se uite, cu mentiunea ca sunt muulte tare dar cum in acelasi loc pun si pentru familie intelegeti..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata fetelor.Multumim tuturor pentru urarile de sanatate.Am fost la doctor, asa ca putem spune ca avem laringita acuta.Nu prea inteleg eu ce legatura are diareea cu laringita (ca avem si diaree )....dar asta e diagnosticul.Aseara nu am mai baut laptic, doar ceai de menta si biscuiti.Acum dimineata iar ceai.....sper ca deseara sa-i pot da lapte, ca tanjeste dupa el.Sa vedem cum va fi scaunul in cursul zilei.Voi ce ziceti? Sa mai astept cu laptele pana maine eventual? Ieri a avut cam 5-6 scaune diareice pe parcursul zilei.

In alta ordine de idei, am reusit sa ajungem si pe la posta, am luat tricoul, este supeeeer!!!O sa incercam azi sa facem si poze,sa vad cum ma inteleg cu Ardeiul.Multumim din nou Lacrimioara!

Revenim mai incolo.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Am uitat sa zic: am pus

poze cu Soficu la un an
si
poze la zoo

pentru cine are timp si chef sa se uite, cu mentiunea ca sunt muulte tare dar cum in acelasi loc pun si pentru familie intelegeti..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Ti-am vazut pozele.Ai o bucalata de fetita de-ti vine s-o mananci!Si noi intentionam sa ajungem la zoo cu Delia.Poate 1 iunie e un prilej pentru acest lucru.Deliuta mea e cam subtirica in comparatie cu ce vad eu pe aici.Cate kg mai au bebeii vostri?Si la 10,5 luni cate kg aveau?(mai ales fetitele).

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Sa nu-i uit pe sarbatoritii de azi :
LA multi ani cu bucurii si fericire pentru :
LUANA CLAUDIA ,RADO GABRIEL,DARIA ,DARIA MARIA !

LA MULTI ANI,ILDI !SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI sarbatoririlor de astazi
LUANA. Virgi te rog pune niste poze cu Luana mi-e dor de ea.

RADO-GABRIEL

DARIA

DARIA

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput