Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (54)
Raspunsuri - Pagina 14
CamiM spune:
Buna dimineata!!
Pentru noi azi iar e zi mare ca e ziua lui tatic de Sofic..
asa ca iar ma dezmat in dulciuri si poate si un pic de vin, ceva...
, si cu asta incheiem seria petrecerilor la noi in familie pentru o vreme.
Dar e zi mare si in livada pentru:
La multi ani Mihnea si David!!sa cresteti mari pui mici si dragi!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
DianaR merci frumos de intrebare
Soficu face mai bine, azi chiar a facut foarte bine, mucii si-au cam luat ramas bun si sper sa stea departe macar un timp ca nu ne-a placut de ei...![]()
Gabi25 super fotomodelul tau..
!!
Ama multumim frumos pentru pozele cu Sebi si Razacila.. ce simpatici ei doi blonduti asa si varatici.. o placere sa ii vezi jucandu-se!!![]()
Daryana multam fain si tie pentru pozele de la intalnire.. super !! ![]()
![]()
Amiss multumim de urari!
si hai nu mai fi suparatica.. uite de la noi un
si niste 

sa te inveselesti, cu asa cireasa scumpa cum sa stai trist prea mult?!
sa stapaniti sanatoase caruciorul si la cat mai multe plimbari cu el!! Foarte fain ai povestit despre Petra. mi-o si imaginez stand asa departe de spuma..dar si plina de curiozitate ![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
A.C spune:
Am primit si eu tricoul pentru Delia.E frumusel foc!Am dat si banii.O sa-i fac o poza mai tarziu in el,acum trebuie sa fac mancare.
Alina si bb Delia (10,5 luni)
Poze Delicioase
anamea spune:
LA MULTI ANI! MIHNEA ALEXANDRU SI DAVID SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
doroti_5 spune:
Salutare.
Am intrat o fuga sa va spun ca am pus poze din ultimile doua luni in albumul 7 la semnatura si de la 1 an la senmatura.
Cu detalii despre tort revin mai tirziu.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AN 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
EllaX spune:
Am vazut pozele-frumoasele de la intalnirea tricourilor ciresii - am fi vrut si noi sa fim acolo! Sunt frumosi copiii nostri!
Noi inca n-am primit avizul, dar se pare ca sta in obiceiul oficiului nostru postal sa intarzie mult livrarea... Apoi cer taxa de inmagazinare!
Chiar, eu unde as putea sa reclam chestia asta?.... ca, de un an, tot asa se intampla.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
cocutica spune:
Salutare livada draga!
in sfarsit mai prind si eu calculatorul sa va mai scriu cate ceva. De ce nu il apuc? Pentru ca ziua Elena nu ma slabeste o clipa, noaptea nici atat...iar cand doarme incerc sa dorm si eu putin ca sa imi revin cat de cat. As mai avea timp seara(adica ea m-ar lasa)...dar atunci nu am loc de sot si uite asa absentez exact cand nu trebuie...adica in perioda aniversarilor. De aceea ne cerem iertare si :
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMA SAPTAMANA! SA CRESTETI MARI SI VOINICI!
LA MULTI ANI MIHNEA SI DAVID! PETRECERE FRUMOASA!
Sunt foarte frumoase pozele din Gradina Botanica, iar cireselele noastre LIVE SUNT SUPERBE
Desi am ajuns mai tarziu la intalnire si nu am prins chiar pe toata lumea tin va spun ca am fost cucerita. Dar cel care a ramas fara glas a fost sotul meu pentru ca el nu a mai vazut atatia copii de aceesi varsta la un loc.
S-a trezit puiul! Revin cat de curand pot cu noutati despre Elena!
Pupici
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)