chilotei super valorosi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simply spune:

ma fetelor, nu am zis cu rautate numai ca prea se barfeste pe seama lor, e adevarat ca se dau in specatcol peste masura, insa ar fii bine sa nu ii mai bagam nici noi in seama... Probabil ca daca nu ar fi bagati in seama, nu ar mai da nici ei atatea spectacole... Nici eu nu-s fan Columbeanu, insa m-am cam saturat sa tot aud de ei peste tot, si... apropo,ardeias cand intru pe aici as vrea sa mai imi clatesc ochii si cu alte subiectecare merita "discutate":)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

O familie de exhibitionisti penibili.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

simply: zau ca si eu as vrea sa discutam despre altceva! poate gasesti tu ceva mai bun?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

ardeiash, nu te supara pe mine, bine? Lasa ca stiu ca tu cauti mereu subiecte faine, ca doar am mai citit multe subiecte gasite de tine pe nete, si mi-au placut.
Primesti o pupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

chiar ca m-am distrat azi cu voi cand am citit pe aici
Vio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simply

ardeiash, nu te supara pe mine, bine? Lasa ca stiu ca tu cauti mereu subiecte faine, ca doar am mai citit multe subiecte gasite de tine pe nete, si mi-au placut.
Primesti o pupa?

da..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

da' parca Bote era-ntr-un soi de conflict cu Columbenii - parca de la nunta lor; gata, i-a trecut ?

sau tin eu minte gresit ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

De abia stept sa vad botezul asta mult mediatizat! Am niste emotii ...
Nu de alta dar trebuie sa observ chiloteii astia care ne tin in suspans de ceva vreme...

Mergi la inceput

nu cred ca preotul ar fi de acord .... daca o mamica obisnuita ar vrea sa-si boteze copilasul cu chilotei ! insa la ei se poate, nu?

Mergi la inceput

nici n-am terminat de zis.. si iata parerea unu ipreot: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=179195

Mergi la inceput