chilotei super valorosi

chilotei super valorosi | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

mie mi-e greata : astia ua innebunit de tot http://www.e-click.ro/articole/chiloteii-de-60-de-milioane-de-lei-sunt-gata/22867

sper sa le bucure chiloteii cu ceva.... de prima oara

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pina la urma ce deranjeaja? Ca va purta chilotei? Sau pretul chiloteilor? Nu imi dau seama ce oripileaza in asa hal.

Si eu cind mi-am botezat baietii le-am luat ce mi-am permis eu in masura posibilitatilor materiale, ce am considerat mai bun...cred ca toti vrem ceva special...daca ei au bani girla, normal ca nu o sa-i dea chiloti tetra...asta v-ar multumi? Sau ar genera comentari de genul "la citi bani au, dau la fata chiloti tetra?"...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu nu vad care e problema ..
ca doar nu plateste cu banii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pe mine nu ma deranjeaza ca poarta astfel de chiloti ci ca a ajuns la presa stirea asta. Inseamna ca ei nu mai stiu cum sa se laude cu averea lor sperind ca o sa moara lumea de invidie. Asta-i daca tot timpitul are bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pai presa publica ce crede ca este de interes...exista o piata pentru asa ceva...uite-te la noi ca despre asta vorbim...Botezatu si-a facut reclama, Swarowski la fel...

Acuma fiecare bogatan isi etaleaza banii, unii mai cu gust, altii ostentativ...din pacate in RO cei ostentativi (spre dezgustator) sint norma, nu exceptia. La etalat nu ne intrece nimeni...da o tura pe la malluri si vezi totul pe tava (de la lucruri pina la tanti).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

sunt draguti chiloteii!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

vedeti ca am dezbatut la greu si la vedete, cancanuri. dincolo de faptul ca nu sunt deloc de acord sa o boteze imbracata, panza alba in care te infasoara gol avand si ea o semnificatie pe lumea asta, pe care fam columbeanu o ignora, sunt tare dragutzei chiloteii. de fapt sunt mai mult pantalonasi si mi se par tare reusiti.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai fete... m-ati lasat aproape muta: ideea care ma scandalizeaza pe mine este urmatoarea:
nu dai 60 de milioane pe o pereche de chilotei pentru o bbica decat daca nu mai ai ce face cu banii... si daca tot nu mai ai ce face cu banii.. si vrei atat de multa publicitate...
de ce nu ajuti asociatiile de copii bolnavi?
sau de ce nu ajuti batrani ce mor de foame?
sau de ce nu ajuti familii sarace?

construieste nene o scoala sau un loc de joaca, sau o casa ceva... .. un azil de batrani...

chestia asta e pur si simplu publicitara: hai sa aratam ce bogati suntem! hai sa shocam! nimeni nu mai e ca noi: ce putem sa mai facem: no... niste chilotei cu pietricele: ca tot pampers purtam!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mie i-mi plac mult chiloteii.
Iar ideea nu ma deranjeaza deloc, fiecare face ce vrea cu banii lui.Daca ei asa considera ca e bine treaba lor.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

ardeias fiecare face strict ce vrea cu banii lui...

daca unu e bogat cinste lui daca doneaza; dar dc nu o face e problema lui ce face cu ei;

Mergi la inceput

PS - normal ca e o chestie publicitara...
crezi ca dc ar fi construit o scoala ai fi deschis subiect sa vb despre ei?

Mergi la inceput