chilotei super valorosi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cred ca fiecare face ce vrea cu banii din dotare dar ce nu mi se pare normal e sa se laude pe toate drumurile ce cumpara si ce fac.Asta e prubliciatre sau prost gust..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mie mi se pare f amuzanta situatia. Si aici se vede exact valoarea lor ca oameni si ca de fapt si-au facut copil ca sa se foloseasca de el, nu din mare drag. Dau 60 milioane pe 2 carpite, ca de fapt asta sunt, indiferent cate cristale au tot carpite raman, in schimb iau bona filipineza la copil.... ca e mai IEFTINA!!! PAI PANA LA URMA CE CONTEAZA ? Sa vorbeasca lumea de noi nu educatia copilului.
Asta inteleg eu din actiunile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ba eu cred ca bona filipineza e o idee buna.....si noi am vrea dar nu avem de unde :).Pe langa faptul ca sunt bune la meseria asta, sunt calme, fac mancare buna invata copilul limba lor plus engleza.....cred ca e mai buna bona asta decat una din RO.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu nu inteleg cand anume va purta acei chilotei?
Cand o baga in apa. Booon, dar... vine cu ei pe sub pampers? sau cum. Ca daca e sa o schimbe la biserica, oricum poa sa fie pozata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

PS - normal ca e o chestie publicitara...
crezi ca dc ar fi construit o scoala ai fi deschis subiect sa vb despre ei?

da... as fii deschis un subiect si as fi zis: uite... astia da oamneni! caci sunt atatde putine lucruri bune pe lumea asta!

a zis cineva ca io pot sa le directionez cheltuirea banilor?! evident ca fac ce vreau cu banii/// // am spus numai ca este un lucru inutil acesti chilotei!! puteau sa se gandeasca la o rochita.. .la o coronita... chilotei oricum nu poate purta, nu?
si-apoi.. trebuie sa recunoastem ca acest cuplu vrea sa se dea mare... de fapt asta-i singurul scop al lor.... unii vor sa fie cat mai intimi... sa-si impartaaseasca bucuriile nuai cu familia.. nu stiu cum sa se ascunda de presa si public.. iar astia .. pana si liniutele... si le-au aratat tuturor1
bleah!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

umbla vorba prin targ ca monica e fire darnica si ca face o multime de donatii, haine si mancare la copii saraci din zona. au donat bani pt cazuri sociale cu sau fara presa asa ca ar fi fain sa nu le mai numaram banii din cont

Mergi la inceput

marina; daca monica e o fire darnica .... jos palaria pentru ea! ce-i drept nu am citit nici-un articol in acest sens.... am sa caut sa ma documentez... insa daca doar umbla vorba prin targ....

cat priveste numaratul banilor : cine o poate face? .... poate cineva care vrea sa numere pana iese la pensie!?

by the way: intentia mea era alta... o zic intruna.. insa vad ca vorbesc singura: inutilitatea acelor chilotei: o avere pentru un obiect care nu-i este de folos acelui copchil.. avand in vedere varsta lui... si publicitatea care se face in jurul unor... chiloti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai zice botezatu ca nu vrea bani...da ceva publicitate banuiesc ca nu strica nu?

aku oamenii isi boteaza cupilu cum vor...nu cred ca e mare scofala pana la urma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marina

pai zice botezatu ca nu vrea bani...da ceva publicitate banuiesc ca nu strica nu?

pai tocmai asta e tnta: tintit si lovit deja!

quote:
[aku oamenii isi boteaza cupilu cum vor...nu cred ca e mare scofala pana la urma

[

da.. asa e.... o s-a vedem probabil in ei .. dupa .... si atat.. poate-i pastreaza pt cand o fii mai mare... e mai interessant..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Cred ca pana la urma nu chilotii sunt problema,nici suma cu care acestia au fost achizitionati, ci felul in care acesti doi ignoranti apar in fata natiunii si isi etaleaza absolut tot din viata lor personala.
Mi se pare de prost gust ceea ce oamenii astia incearca sa faca in fiecare emisiune in care apar. Cred ca modestia ar trebui sa ii caracterizeze mai mult, mai ales pe el care are o varsta si a trecut prin viata. Ar fi mai placut daca s-ar comporta potrivit varstei lui si nu s-ar mai da adolescentin intarziat!!!

Mergi la inceput