Gradinita sector 2 - zona Foisor, Eminescu, Obor

Gradinita sector 2 - zona Foisor, Eminescu, Obor | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Caut pentru baietelul meu, care la toamna va face 4 anisori, o gradinita cu program normal de preferinta (sau scurt)dar care sa fie BUNA, adica: educatoarele sa se ocupe de copii, sa se observe ca copilul invata ceva in orele petrecute acolo.
Raducu este acum la o gradinita cu program scurt, a inceput-o in martie, a fost in total cam 2 saptamani adunate prezent (in rest acasa, racit ca in primul an de colectivitate, deh...) si a invatat numai "rele", a inceput sa scuipe (ma rog, se face ca ne scuipa), aproape zilnic ne spune ca e batut de copii, vine cu zgarieturi, vanatai...ok, astea nu sunt pt noi o problema, am inteles ca asa se intampla, oricat de closca ai fi pt copilul tau, asta e. DAR astazi ni s-a spus ca "doamna sa stiti ca Radu cam bate copiii" ceea ce m-a facut sa izbucnesc in ras. El e genul de copil foarte asezat, chiar spre bleg, asa ca nu cred ca face asa ceva decat daca e provocat (chestie invatata tot in cele 2 saptamani de gradinita). Totodata mi se pare aiurea din pct de vedere al unui educator sa imi spui mie, parinte, care nu am pregatire pedagogica, ca copilul nu are rabdare sa invete poezia pt serbare. Pai si eu ce pot sa fac? Eu incerc acasa, sa citim, sa repetam cantecele, dar pe mine cu atit mai mult ma ignora ca nu are chef sau vrea joaca.
Abordarea procesului educational in aceasta gradinita mi se pare aiurea.
Ma rog, ideea de fond este ca nu imi place gradinita unde este si vreau sa-l mut la alta.
Va rog mult daca ma puteti ajuta cu sfaturi si adrese ale unro gradinite din zonele mentionate 9chiar si alaturate) astept sugestiile voastre!
Multumesc.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi suntem la gradinita Bell pe Fainari si suntem foarte multumite. Amandoua. Dar e particulara (nu am inteles daca vrei de stat sau nu neaparat...)

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

As vrea de stat, deoarece am dori sa o mentinem pe doamna care a stat si mai sta cu el dupa prinz pina venim noi de la servici.

Mergi la inceput

Sunt disperata!!! Va rog din suflet recomandati-mi o gradi de stat in zona mentionata in subiect. Aseara mi-a povestit ca un baietel din grupa lui l-a impins jos si l-a calcat pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Danat,

Eu ti-as propune sa incerci la gradinita de langa parcul Ioanide (de stat cu orar prelungit, il poti lua la pranz de acolo)
Gradinita are nr 133 , adresa str Aurel Vlaicu nr 30-32 (chiar langa parcul Ioanide)

Daca faci o vizita acolo, te rog sa ne impartasesti impresiile tale. Am si eu un baietel de 3 ani si 8 luni (este la grupa mica la alta gradinita), dar parca as vrea sa-l mut.
Zona Calea Mosilor ma intereseaza si pe mine

Numai bine

Mergi la inceput

La cum se circula dimineata prin Bucuresti, imi este aproape imposibil sa-l duc in zona aceea, pt ca eu apoi merg spre servici in directie opusa, si ar insemna sa plec la 7 de-acasa. chinui de tot copilul...
In plus, i-ar fi peste mina si bonei sa-l ia la prinz si sa se care pe autobuze cu el...

Uoooffff!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ema sto parca tu te interesai de gradi la armeneasca sau rosetti anul trecut? la ce gradi l-ai inscris pana la urma? si ce nu iti place? ma intereseaza si pe mine ptr baietel care e la gradi 59 pe armeneasca sa schimb cu o gradi din zona.
multumesc ptr raspuns

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Este la gradi din Rosetti acum, este bine acolo, dar se pare ca locatia intra in consolidare din vara...din pacate

Sanatate la cei mici si mari

Mergi la inceput