Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor! sunt la o cafea ca nu pot sa adorm. n-am mai dormit de la ora 1 jumate azi noapte... m-am trezit cu thea, i-am dat sa pape si ardea... febra mare a avut... 101.5 F nu stiu cat vine in celsius dar cica dupa 100 e alarma de febra... m-am speriat, saraca, se vaita mititica de mi se rupea inima de ea. i-am pus supozitor cu paracetamol, din ala de care i-am dat la vaccin, si vad ca azi de dimineata i-a scazut. sub 100, 99.5 avea . macar a scazut. am tinut-o langa mine in pat si se ghemuia si scancea asa , se mai trezea, iar se ghemuia in mine. doamne... nu stiu de ce pentru ca ieri a fost asa cald afara.... eu nu o imbrac niciodata gros , e invatata leje. a avut tricou ieri dar nu e vroba de asta ca a fost super cald. poate seara ca am iesit si a fost vant un pic, dar nu era in tricou atunci. nu stiu. astept sa vad cum progreseaza. macar nu mai are febra. a adormit iar...

ce o fi febra asta asa din senin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata pup sa fie bine.

diana la gingiute te-ai uitat?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marina, apropo de gingiute. Cum mai e Emma cu umflatura aia de pe gingie?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA!!!
Am venit fuga la calculator ,Dariuca inca doarme si vreau sa mai citesc si eu un pic din urmadaca reusesc...

PANTERA si DARIA dupa luna a treia parca nu a mai papat fooarte bine ,dupa care si-a revenit ,daca bebe ia bine in greutate si dr zice ca e ok ,nu trebuie sa-ti faci griji ,incepind cu luna a 4 nu o sa mai ia la fel ca in primele 3 ,Daria a luat 500g si a fost totul bine....,cind am sunat-o pe dr. si i-am spus ca nu maninca foarte mult ma intrebat ,ea in greutate ,atunci e bine lasa copilul in pace ca nu suntem la matematica ....nici noi nu mancam toate mesele.... ASA CA STAI LINISTITA
A INCEPUT SA PLINGA !!!!!!! AM FUGIT!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetili!

Vad ca iar e perioada cu bb-i bolnaviori pe aici.Si al meu incepuse de ieri cu urlatul,sper sa nu ajung azi la dr.
Moasa mi-a spus sa-i dau picaturi ca pentru colici,adica Sabsimplex ca ajuta.I-am dat de dimineata si vad ca e linistit.Doamne da sa ajute sa nu-l mai doara stomacelul sau burtica.
Dintii cred ca mai asteapta,nu erau ei problema.

Cata,Dinamizzi sanatate la bb-i si sa ne tineti la curent cu ce mai faceti,ca uite asa invatam si noi.

La canicula,eu as spune ca pe linga tot ce-a spus Katy sa nu uitam de crema de protectie solara.Eu il dau mereu cu cea de la Bübchen ca el e alb tare la piele si stiu cit trag eu daca cumva ma prajesc din greseala.

RB,vazut pozele cu Amalia,frumusica tare.Mai brunetica asa,se potriveste cu Matei a lui Cata.Poate o puneti de-o incuscreala.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Deci in decurs de maxim o ora a mai avut un scaun. Mai nu stiu ce sa zic, parca e mai naspa ca ieri, ieri macar avea cateva ore intre ele.
Am reusit sa ii dau vreo 20 de ml de ceai de menta ... cu glucoza in el bineinteles... . Si bineinteles ca sunt absolut singura, imi vine sa ma urc pe pereti ... . A si dat afara nitel ...
Poate sa fie mai rau azi decat ieri dupa ce am inceput si medicamentele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cata, daca mai continua streseaza dr cu un tel. Ptr linistea ta cel putin.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata

la multe lunite pentru cucuietele de azi

eva sofia bb de laura ionescu

adriana maria bb de gabriela s

iarina elisa bb de anis

eliza ioana bb de miciurin

hihi, acum cand am scris am vazut ca am doua tize mici...credeam ca numai bebelina de Anis e tizutza mea,,le pup pe amandoua, sa creasca mari

Cata, as vrea sa-ti zic ceva , sa te ajut cumva, ca stiu cum e cand are bb ceva si esti singur si nu mai stii cum sa faci..nu sunt f priceputa dar eu zic sa te tii de tratamentul ala, si cu orez si cu ceai de menta si da Doamne sa se faca bine Mateiutul scump si vorbaret
pe de alta parte, iti zic -dar asa, ca idee, cum am facut eu, nu trebuie sa o iei neaparat de buna- cand mi-a facut Andrei exact faza asta cu n scaune moi si ciudate intr-o zi, mi-a zis dr sa-i dau, in cateva 4-5 doze Smecta, evident diluata cu apa, cum luam si noi.Este de fapt argila praf, naturista si nu are cum sa-i fac rau.Mi s-a parut f ciudat sa-i dau asa, avea bb 1 luna cred, dar de la a doua doza n-a mai facut caca..acum..e o idee..
medicamentele si eu i le daedeam inainte de masa
ma gandesc la voi, sa se faca bine frumosul

Rb, am vazut pozele, Amalia e dulllcica fooc!

chiar 30 de grade???azi??wow, cred ca incepem sa scoatem copiii in doua serii, dimineata de la un 10-11 si dupa amiaza dupa 5, la pranz, cand eram noi obisnuite sa iesim cred ca vom sta in casa cu ei pe caldurile astea care se anunta..ma duc sa-i iau cremuta lui Pisoi ca e tractorist, e bronzat pe fatuca si pe manute, pana la linia bluzitei..ca am avut grija sa-l tin imbracat infofolit cu maneca lunga si cu caciula pe cap..ieri l-am mai dezbracat un pic dar cand mai batea vantul mi se facea frica, daca raceste...si iar ii puneam caciula..nu stiu cam cum tre sa fie afara ca sa nu-mi fie frica sa-l las cu maneca scurta si fara caciula..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani!

eva sofia bb de laura ionescu

adriana maria bb de gabrielaS

iarina elisa bb de Anis

eliza ioana bb de miciurin

pup fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

ce cremute pt protectie solara aveti voi?am inteles ca Bubchen?daca nu gasesc la Biila, altceva?
si inca ceva, am inteles ca nu prea e indicat pana la 2 ani sa dam bebeiii cu creme din astea..voi ce ziceti?eu ma gandesc sa-i iau cu protectie totala..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput