Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 2
Maryela spune:
Katy, nici eu nu l-am luat inca , salariul bonus. Sincer nici nu stiu daca as putea sa-l iau fiindca n-am intrebat inca.
Bine...eu n-am primit nici alocatia copilului. Apropo: mai e cineva caruia nu i-a venit inca.....alocatia???
Helenutzaeu nu am primit nici un PM...
Catalina tinem pumnii sa fie bine Matei.
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi( BB MARGELUTZA de Alinuk si
AMON bb de bits)
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Catalina spune:
Deci ne-am intors de la dr, diagnostic disepsie (ce e aia?). Scoatem Humana 1 si de maine il inlocuim cu Humana H vreo 5 zile dupa care incercam treptat sa re-introducem laptele obisnuit. Nu mai tre sa zic ca de mere nu mai incape vorba.
Nashpetania mare e in seara asta ca tre sa manance mucilagiu de orez (deci mie imi vine sa vomit numa la nume, bine ca Matei nu pricepe) sau supa de morcov (mama zice ca e nasoala). Asa ca ne-am apucat sa facem orezu'. A facut cineva? Ia ziceti-mi si mie cum sa vad daca io fac bine. Mai are voie ceai de menta si cam atat.
A, si i-a dat si medicamente, Sumetrolim, Nurofen si Debridat a plecat Cornel cu reteta la farmacie.
Parfum. Sa imi bag ceva in merele alea si in cine m-a pus sa i le dau. Nu tre sa va zic ca ma simt ca un mega rahat. Copilu' meu n-avea nimic si acu mi-a trebuit mie diversificare si l-am stricat.
Asta e ...
Maryela spune:
Nu stiu de de mi-au aparut toate liniile astea orizontale....
Maryela spune:
Catalina cand am cautat eu la farmacie Humana h mi-au zis ca nu mai este si ca au transformat-o in Humana HN.....
..Si vezi ca e mai gros laptele...la mine n-a trecut prin tetina obisnuita ( avent nr. 1)
Catalina spune:
Da Maryela, ai dreptate, se numeste altfel dar asa mi-a venit sa ii zic. Mi-a scris pe reteta.
Da, si eu m-am gandit ca nu sunt bune tetinele astea asa ca voi face o gaura mai mare la vreo 3.
INTREBARE: LA MUCILAGIUL DE OREZ, PASEZ OREZUL SI IL PUN IN APA PE CARE I-O DAU SAU II DAU DOAR APA? FETELE CU BB 2, VA ROG, UN SFAT.
Shine spune:
offffcatalina, multa sanatate.
Eu nu m-am prins daca dispepsia lui bebe are legatura cu merele...
Maryela, du-te la posta si vezi daca nu cumva e acolo alocatia
Kate, da tu de ce nu iei salariu bonus?.....
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
RB spune:
Pana sa pun eu pozele pe forum se inchide Yahoo photos . Lilimic nu am disparut, am avut probleme cu un san rau de tot, cu febra, ganglioni si tot tacamul . Am zacut vreo trei zile. Apoi am fost plecati cu tot familionul prin tara asa ca nici nu am mai avut timp sa intru pe forum. Oricum, chiar daca am urmat instructiunile date de Aelita tot nu mi-a iesit . Nu stiu ce sa mai fac.....
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
rali spune:
quote:
Originally posted by RB
Pana sa pun eu pozele pe forum se inchide Yahoo photos . Lilimic nu am disparut, am avut probleme cu un san rau de tot, cu febra, ganglioni si tot tacamul . Am zacut vreo trei zile. Apoi am fost plecati cu tot familionul prin tara asa ca nici nu am mai avut timp sa intru pe forum. Oricum, chiar daca am urmat instructiunile date de Aelita tot nu mi-a iesit . Nu stiu ce sa mai fac.....
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
RB: cand introduci linkul tb. sa stergi mailto. Daca il stergi o sa iti apara
Amalia
(31.01.2007)
nadiutapm spune:
Cata, mami, multa sanatate Mateiutului
marina, ce zici ca Lidia seamana cu Lukas de Daconst hmmm, nu stiu ce sa zic, nu ma pronunt
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
Shine spune:
da' chiar toate suteti pe afara?
V-am zis ca atunci cand il imbrac pe Alexandru cu bluzita cu:"eu sunt seful", ori nu doarme noaptea, ori ma bazaie toata ziua....
ie-te d'aia stau eu in casa acu'
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru