Stiti sa va machiati??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Super ideea cu crema autobronzanta! bine ca mi-ai adus aminte de ea.Aveau fetele de cosmetica si ma dadeau dupa terminarea tratamentului facial.

Eu ma duc regulat la tratament, macar atat sa fac pentru fatza mea.Si tot de la salon imi iau si crema de fatza, mai bine una si buna dacat 5 care nu se potrivesc.
Si ref. la creme, mi-au dat si o mostra de masca pentru fatza pe care am incercat-o zilele trecute si am ramas paf cand am vazut ce radia tenul meu dupa aia, era mai luminos, mai frumos!>Asa ca o sa imi achizitionez si o masca pt. acasa, mai ales ca dupa ce nasc nu o sa mai am timp prea mult!

asteptam in continuare idei!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Chiar acum am in fata o revista cu top 5 cele mai bune autobronzante.
Vad ca cea mai buna crema autobronzanta e CLINIQUE SELF-SUN .(este cel mai bun pt ca nu miroase deloc si are cea mai buna consistenta. Da cea mai naturala nuanta pielii si nu se ia pe textile).

Iar pe locul 2 e HELENA RUBESTEIN GOLDEN BEAUTY SOMMER.

O sa-l incerc si eu pe asta de la clinique, ca m-au facut curioasa si vad ca si pretul e accesibil.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu am invatat un truc apropo' de cum se tine un creion de ochi in mana si de cum sa te machezi cu el daca iti tremura mana
este f.simplu - iti sprijini palma pe obraz (pomet) in momentul in care trasezi linia

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput