cazare ungaria?
buna fetelor
vreau sa ma-ntorc la vara in romania cu masina ... vrem sa facem un popas.. sintebarea e:unde as putea innopta in ungaria fara sa ma coste prea mult?
multumesc mult pt raspuns
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Si eu m-am tot interesat ca vrem sa ne oprim la vara cand mergem in Italia si am primit acest site: http://www.paprika-csarda-hotel.hu/ . E super hotelul dupa cum am citit pentru cei in tranzit.
Doar ca pentru noi e prea lung din Cluj pana la iesirea din Ungaria si am optat pentru un Etap Hotel, de langa Budapesta si Etap Hotel din Graz.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
anemona spune:
Poti lua in calcul si aceasta varianta
http://www.best-of-budapest.com/index.php?newlang=english
http://www.citycentreapartments.hu/romanian/indexro.html
Asta daca vrei sa stai in budapesta si sa te plimbi putin, este varianta ideala.
pinquleasa spune:
si noi mergem la vara acasa cu masina asa ca si pe mine m-ar interesa niste hoteluri in Ungaria.anii trecuti am stat pe langa Budapesta la hotel Etap...hotelul are un pret bun si este ok ...ptr o noapte este exact ceea ce-ti trebuie numai ca ...cred trebuie rezervare inainte facuta...si cum noi nu avem inca data stabilita exact cand plecam mai greu cu rezervarea...sunt interesata si de alte hoteluri dar numai cu PARCARE ...!!!!!!
nico
pinquleasa spune:
nu mai tranziteaza nimeni ungaria in drum spre casa??? sa ne dea si noua cineva o adresa de hotel(cu parcare) unde sa putem pune capul jos ptr cateva ore.???
asteptam raspunsurile voastre.
nico
claujro spune:
Ba da. Noi plecam pe 30 iunie din Bucuresti si am facut rezervarea la Ibis Centrum (ieri), 40 si ceva de euro (dar pretul e asta pentru ca e ceva legat de wekend- initial am vrut pentru vineri si atunci era 80 de euro pe noapte, nefiind legati de nici un program am amanat plecarea pentru sambata) pe noapte, e chiar in centru, pe o pietonala, sotul meu a stat acolo acum 1 luna si a zis ca e f misto. Ajungem seara in Budapesta, vizitam ce putem si a doua zi plecam spre Germania.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
danat spune:
Noi am oprit de 2 ori la un motel care se afla chiar pe autostrada M0, sper sa nu gresesc, care duce dinspre Romania spre Austria.
Motelul se afla pe marginea autostrazii, intr-o zona impadurita, are parcare mare si un mic dejun cum numai la nemti mai gasesti
Mi se pare ca numele este Gastland, daca mi-amintesc bine si au mai multe moteluri, tot pe linga autostrazi.
Anul trecut nu am oprit, pentru ca ne-am ambitionat sa ajungem direct la Viena din Bucuresti, avand noroc de un trafic ok prin Ro.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
lorena_andreianu spune:
Noi facem drum Fr-Ro anual si avem mereu aceleasi opriri. Pentru Ungaria noi optam pentru Bekescsaba. La hotelul Fiume. Nu este super lux, dar...
Este la cativa km de granita la punctul de trecere Varsand. Este un orasel tare frumos.
Ca pret nu mai stiu exact. Vreo ~50 euro/ camera dubla (in forintzi, desigur). Noi am avut si babybed. Au aer conditionat si cablu TV. Inclusiv romanii.
Daca vrei mai multe detalii ma uit pe factura. Am si mail si nr de telefon. Cu toate ca noi numai prin mail am lucrat. A si avand in vedere limba... se vorbeste o engleza super!
Editez ca am uitat sa va zic ca au parcare si in fata hotelului, la vedere dar daca vreti, puteti cere si in curte. Fara plata.
Poate va ajuta.
Drum bun in Ro!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
pinquleasa spune:
lorenadraga esti o dulcica......... scrie tot aici ce tine de adresa hotelului,nr de tel...,orice inmformatie este super bine venita.
nico
lorena_andreianu spune:
Fetele, uitati aici:
Hotel Fiume Békéscsaba
H-5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.
Telefon: +36 (66) 443-243 Fax: +36 (66) 441-116,
E-mail: recepcio@t-online.hu
Website: http://www.hotelfiume.hu (pentru cine stie ungureste).
Pentru tarife exacte si complete, da-ti un mail si cereti detalii mai bine. Voi cauta si factura de anul trecut sa aveti o idee. Da stiu sigur ca nu depasea 12.000 forinti. Noi am rezervat intotdeauna din timp.
Pentru a ajunge la Békéscsaba, de la Budapesta se coboara spre Szeged pe M5, si pe la jumatatea drumului, inainte de Kecskemet, se ia la stanga pe nationala 44 (deloc aglomerata) si Békéscsaba e la vreo 100 km pe acest drum.
Iar de acolo e indicata granita cu Ro si de la Varsand se ajunge la Arad. Acum nu stiu cum e in granita sau daca mai e, dar acolo se trecea f usor. Fata de Nadlac... stiti si voi.
Am uitat sa va zic ca au si restaurant propriu, la care se plateste tot in forinti si separat de nota de hotel, dar noi am mancat foarte bine intotdeauna. Va recomand o ciorba de vacuta cu tarhon si smantana... mortala!!!
Daca-mi mai amintesc ceva va mai scriu. Sau daca mai aveti intrebari...
Va pup.
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
codruta_grg spune:
Inainte de Budapesta (dinspre Oradea) cu vreo 40-50 km, ce cazare am putea gasi pe autostrada? Imi puteti recomanda ceva pensiuni?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi