Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

moooaaaaaam da greu mergeeeeeee:(((
KRO sa-ti traiasca printesa!!! (felicitaciones multiples pt tort!!!)
pako ...catrina are parul lung si cercei si tot ma intreaba lumea daca e fata. de Macu nici nu mai vb. ...

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salutare
Felicia,ce frumoasa e Andreea,cum naiba sa crezi ce spune lumea?
Daca nici Andreea n/are figura de fetita.....si inca ce fetita.Cu gaurile,nu stiu ce sfaturi sa/ti dau,eu n/am fete in schimb te intreb eu ceva.Cam cit dureaza pina se vindeca gaurelele/
sunt interesata pentru ca la batrinete m/am dilit de creieri si mi/am pus cercel ......in buric.Si de o luna si tot nu e inchisa gaurica.Pun betadina dar tot supureaza,cica dureaza mult puna se vindeca.
Roxana,am rosit,io nu/s de meserie.insa am o chestie,imi inchipui cam cum as imbraca sau aranja o persoana,mi se intimpla mereu sa merg pe strada si sa imi fac propriile fantezii.Tu....nu ai nevoie de machiaj machiaj,ai un mare avantaj.Ochii migdalati sunt cei de forma ideala,nu prea necesita contur.Dar tot te/as mazgali un pic cu un brun inchis si ceva crem la inceputul pleoapei.Poate am timp la vara sa vin si la mare doua trei yile si te mazgalesc un pic.Sanatate multa baiatului.
Caro,superb tortul,se vede ca/i facut cu toata dragostea.
Daria,Giulik a mea are personalitate si/mi place asta.Al meu e isteric de/a dreptul,chiar nu mai imi plac scenele pe care le face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ah, Alice...asa sunt si astia primiti de la nasa...cu varful tortitei indoit...cred ca si la mine daca i-as pune mi-ar lua ceva timp

Multumesc mult pentru ideile cu cercelusii....am incercat si acum sa-i pun mana la ureche...doar asa de control...nici vorba, sare ca arsa...am intrebat-o de ce nu vrea cercelusi frumosi ca asa au toate fetitele...cica "paaai, sa-ti povestesc...(pauza) ...ca ma doare" uff.....vom vedea noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Papa, !! Credeam ca numa la mine acilea merge greu, dar vaz ca e sindrom generalizat !
Io ma pregatesc (psihologic ) de plecat acasa - sint curioasa in cit timp ajung inapoi, ca dimineata imi ia vreo doo ore !! Plus ca de azi toate dupaamiezele pina duminica sint singura, Florin are cintari serile... si am si de gatit, si de iesit afara cu omumik ... de spalat si curatenie nu mai vorbesc !
Asa ca va urez un sfirsit de zi fara ambuteiaje prin oras si cu relaxare pe cit posibil ! Va pup pe toate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Dana, incearca cu bepanten...cred ca depinde de organismul fiecaruia cat de repede se inchide rana.Eu am luat in casa in caz ca facea infectie baneocin.Meserias in buric. Eu vroiam acum cativa ani un tatuaj mic "acolo"...sau, cred ca mai vreau dar cealalta parte nu vrea:(

Papa, la germani nu am pretentii....
Alice, spor la trebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Io i-am pus Marei cercei in maternitate. Direct cei de aur. Mi s-a rupt inima de mila, ca i-am pus in ultima zi cand i-au facut si doua vaccinuri, asa ca au intepat-o in ziua aia cat pentru un an intreg, dar stiam ca dupa aia va fi tot mai greu. Oricum cam am mustrari de constiinta, prin alte parti se considera ca e un barbarism asta sa gauresti urechea copilului ca sa-i pui cercei, trebuie lasat sa-si puna el cand e mare, daca vrea. da la noi e impamantenit bine obiceiul asta, toate fetitele trebuie sa aiba cercei.

Noi suntem pe aici in crize din alea mari...Marei ii ies dinti si e foarte maraita, nu-i convine nimic si tipa, Tudor e in istericalele specifice varstei. Si are iar ceva cu buna-sa. Cum se apropie de el cum urla. Isteric. Credeam ca i-au trecut fazele astea, dar se pare ca m-am inselat. Cum intra in casa incepe cu "nu vreau": eu nu vreau ciorbitza, nu vreau sa fac nani, etc. intr-un final il pacalim sa manance, dar nani tot nu face. Totul asezonat cu crize. Si cand se linisteste stiti ce zice? "Io sunt suparat", "Pe cine esti suparat?", "Pe mine, ca am urlat". de unde trag concluzia ca nu ii place nici lui cum face. dar asta nu il impiedica sa faca din nou.

Alice, o zi buna in continuare, spor la trebi si sa ajungi cat mai usor acasa. Ce bine ca noi nu avem problema asta prin Sibiu. Desi e tot mai aglomerat, dar reusesti sa-l parcurgi dintr-un capat in altul in vreo juma de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mitzu ... tot e bine cand zice ca e suparat pe el... La noi se intampla cam acelasi lucru, cu diferenta ca "domnisoara" Alessia se supara - tot ea - pe ceilalti: ca de ce i-am zis sa faca sau sa nu faca ceva, dupa caz ... Deci ea cu prostiile si noi de vina ca nu o lasam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa sanatate multa...Nu-i mai da nimic de mancare iti va voma toto ..doar in momentul in care va accepta lichidele clare (ca ai zis ca a vomat si apa)..atunci vei putea sa introduci si altceva..Trece in cam 4 zile..Are febra? Tu ai avut pur si simplu insomnii?
Dana...asa deci..Roxa nu are nevoie de machiaj..si pe mine m-ai pictat toata!
Adela trece...toate trec...Luca a avut o luna de zile in care se trezea din juma' in juma' de ora..si ma cauta..ma punea sa-l iau in brate si sa stau numai cu fata la el...Si uite ce 4 zile..a trecut..Toate sint doar faze...Vazut doi ochi albastrii...
Alice tu conduci mult pina la job?
Daria dupa 1 iulie voi sti mai bine cind revenim...speram ..curind! Cum adica nu te lasa Giulia sa te maimutaresti?
Andries...consuma mai multa carne ..cu cit mai rosie cu atit mai buna! Brocoli este iarasi f bun...Vitaminele ..nu ajuta...
Carolina ..superb tortul!

edit ca am uitat...Camen te-am visat si pe tine si pe Pasaroi...venisem cu Luca la voi la Iasi...am plecat intr-un bar..si mi-am pierdut din mers o botina..dupa care pe acelasi picior mi-a aparut un pantof..dupa care ..m-am trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna !
Sint in plin proces tehnologic de executare a felurilor de mincare, da mai bagai un ochi pacilea ... ca deh, dependenta-i mare, si cum nu am sotz care sa ocupe pisiul si nici afar nu poci mere ...
Olivia, io nu conduc, nu am carnet si nici nu doresc sa imi iau, masina de la firma ma ia de acasa si ma aduce inapoi zi de zi ! Cind nu se poate (adica masina are probleme tehnice) vin cu metroul si crede-ma ca acum, la circulatia din Bucuresti, e de preferat, pe bune ! Si ajungi si mai repede !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice..cool! Pai iai o carte..sau un laptop (ca sa intri pe DC:)))...si ocupa-ti timpul!..He.,he..glumesc!

Mergi la inceput