Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caroo, tuata stima si respectu`, si io am crezut ca l-ai cumparat ca deh, daca io nu`st in stare decit sa rupi usile la cofetarii cre` ca la fel face tuata lumea
mitzule, ce frumoase steti, daca aveam cu 3-4 ani mai putin am apucam de al treilea!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, mama, ce sa zic ? Dupa cite ai povestit tu despre cumintenia Giulikai, io zic ca e o reactie potrivita personalitatii ei ! Sper sa nu spun prostii ... dar asa vad io ! Uite multe si pentru tine, sa nu fii suparata !
Felicia, hahah, sa stii ca si eu patesc asa cu Andrei, cind mergem in parc mai toti il confunda cu o fetita ! Mai ales ca aducem mereu ca jucarii o gentuta in care are canite si farfurioare si lingurite si se joaca de-a bucataria cuminte in casutele acelea mici din parc ! Acum poate ca daca l-am tuns foarte scurt din motive de caldura, o sa vaza lumea ca-i baiet !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Alice,stii cum e....ca daca-i baiet si il confunzi cu o fetita parca iti creste inima si zici" ia uite ce baiat frumos am" ...dar cand e fetita si lumea zice "ce baiat cuminte"...parca nu mai pica bine.Ma oftic ca a luat multe de la tati...eu sunt inalta si am gratie in gesturi(na, ca mi-au murit laudatorii)...putea sa ia si ea de la mine astea,mde...

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Sincer vorbind, la inceput sa stii ca m-a deranjat, ca lumea il percepea ca pe o fetita, poate ca era el cu parul buclat si cu fetzica rotunda, dar mai apoi mi-a trecut si nu mai comentez nik cind aud replicile altor parinti ! Cea mai simpatica mi se pare faza cind mergem in parc si cu fetita fratelui meu, pe care nu ai cum sa o confunzi si cum se joaca ei amindoi frumos, mai vine cite un alt copilas care atenteaza la jucariile noastre si aud parintele respectiv "Hai, te rog, sa lasam fetitzele sa se joace frumos impreuna si sa nu le deranjam !" sau la topogan cind urca amindoi, el si verisoar-sa, mai aud "lasati intii fetele sa se dea !!".

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicia da' de ce nu ii puneti cerceii din aur tot cand doarme ... prindeti un moment cand doarme mai profund si incercati ... Eu asa am mai procedat cu fetele cand s-a intamplat sa-i cada vre'un cercelus sau sa vrem sa ii schimbam .... Chiar daca plange pe moment ii trece pana la urma ... decat sa risti sa se astupe gaurelele si tot efortul sa fi fost in zadar ... Asta, binenteles, daca e vorba de un refuz al ei datorat doar sperieturii si nu e vorba de o durere fizica sau altceva ... In privinta gratiei ... nu-ti face probleme, asta se invata ... exista cursuri de balet, de dans ... si mai vine si de la sine, odata cu varsta ...
....Si inca ceva: m-am uitat din nou la pozele voastre si mie nu m-i se pare deloc ca Andreea ar putea fi confundata cu un baietel, este o fetita foarte frumoasa si dulce ... Uite, de exemplu in fotografia din stanga-jos - mie personal m-i se pare chiar foarte gratioasa si dulce... cum pozeaza ea cu un adevarat fotomodel

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - io nush cum poate fi confundata Andreea cu un baiat, zau ca nu stiu, e foarte frumoasa si are un zambet superb ! Si are freza de fetita, intotdeauna mi-a placut cum ati tuns-o ! Cu cerceii: eu am instruit-o pe Giulia ca tre` curatati, scosi, dezinfectati, ii dau si ei un tampon demachiant cu alcool sanitar sa se stearga, alea-alea si functioneaza, ca ma tot vedea pe mine

Alice - faza de la tobogan ! Si merci

Cand s`tem in parc capra asta mik nu ma lasa sa ma prostesc, sa ma dau pe leagan, nimic-nimic. Desi cu ceilalti copii ma inteleg tare bine, doar ea ma pune la punct
Giulik are un slogan la locurile de joaca, pen`ca nu se stie baga in seama si risca sa stea la cozi interminabile la catarari, zice ceva de genul: "lasa-o si pe Giuliaaa" Si de obicei ceilalti o lasa cand o vad asa de diaperata

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Kro, esti o scumpa cu poza...da, acolo am prins-o intr-un moment de alint.Nu pot sa-i pun cerceii in somn pt. ca simte si isi misca capul...trebuie sa bughisesc acolo cateva secunde...o sa incerc totusi.

Mergi la inceput

haha..."las-o si pe Giuliaaa"...a mea asteapta sa se dea toti cupiii si apoi...si cand sunt prea multi sta acolo sus de ragusesc strigand dupa ea sa se dea o data pe topogan ca nu apuca altfel...

Andreea e clar speriata...nici acum cand incerc sa pun mana la urechea ei(acum fara cercei) isi retrage capul intrebandu-ma ce fac....

Mergi la inceput

Felicia, io zic sa o mai lasi un pic, poate ii mai trece din sperietura initiala ! Sau ia o papusa si eventual o pereche de clipsuri (daca ai prin casa !) si jucati-va impreuna de-a pusul cerceilor !! Poate merge asa ... parerea mea ca in somn o sa fie tare greu sa nimeresti far sa se trezeasca !
Mie mama mi-a facut gauri in urechi cind aveam hahaaa vreo cinshpe ani parca, nici nu ma tin minte exact, oricum, foarte tirziu si treaba cu gaurile nu a fost chiar asa de nashpa, abia dupa a venit durerea, ca cerceii de aur pe care ii alesese sa mi-i puna in urechi aveau niste tortitze ciudate, cu un tzumburuc in virf si intrau tare greu ! Am tinut eu atele respective trei zile si le-am tot rotit sa se vindece gauricile, dar cind sa pun cerceii, a fost criminal ! Unul a mers cum a mers, dar la al doilea mi-au dat lacrimile de durere !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - asa fi Giulik, sta cocotzata si asteapta sa vina si restu` de copii si abia atunci isi da drumul. Innebunesc cat o strig sa-si dea drumul, am crezut ca e singura
Io as insista cu cerceii, pe bune, mai de bunavoie, mai cu distras atentia cu ceva taaare frumos sau dulceee si tot i i-as pune, ca ar fi pacat sa se infunde gaurile, nu ? Eventual cumparati cercei care se baga rapid, noi avem cerculete cu pietricele

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput