Petitie online! Salvati bebelusii! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Marti, 15 mai , la Timisoara va avea loc un simpozion pe tema " Familia si rolul sau in societate" unde vor participa reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, reprezentanti organizatii neguvernamentale si mass-media.

Asociatia cuplurilor cu probleme de sterilitate Dorinta, Optimism, Rabdare = Copii "AdorCopiii" care sustine acest proiect il va prezenta in fata acestei audiente.

Sa ne tineti pumnii sa iasa bine :)

Reven cu detalii dupa ...
Mariaa


rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

As vrea ca sa avem si liste reale pe fiecare oras/sectoradica cineva ia modelul de lista si sa sa stranga semnaturi adevarate ..cu numar/serie de buletin ..cnp ...adresa etc ...de la rude , prieteni , colegi , mamici de colegi ...etc ..apoi sa o timita prin posta la un "cartier gerneral" care sa le indosarieze si sa le contabilizeze ...
Daca raspunsul de la oficialitati va fi favorabil si ni se va explica procedura ..aceasta strangere de semnaturi va fi cat se poate de legala si cu un asemenea portofoliu de semnaturi reale ..cred ca vo avea mult mai multa credibilitate decat cu petitia oastra online ..pe care o vom o vom continua de altfel ...
In scurt timp voi expune si PLANUL ...dar nu pot pana nu avem toate raspunsurile si aprobarile si nu imi place sa vorbesc aiurea ..
Deci ..fiecare dintre voi care crede ca ar putea rupe un pic de timp sa colecteze niste semnaturi in viata reala ..va rog sa imi da-ti de stire si voi face o listuta cu voi ...


----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

va felicit pentru intitiativa si sper ca as putea stringe pe la serviciu niste semnaturi pe hirtie. astept un PM pentru detalii.

problema e ca abia azi am reusit sa semnez: am facut-o mai demult si am dat adresa de yahoo, insa NU a venit mail de confirmare. nici in spam, ca am verificat. apoi mi-ati reamintit de acest topic si am incercat de pe alt IP si cu alta adresa de mail. si da, asa a ajuns mailul de verificare si am putut finaliza semnarea.

ma gindesc ca poate asa s-a intimplat si altora... solutia ar fi cea de mai sus, pentru cine are acces la net din mai multe locuri. ufff, uneori tehnologia ne maninca bunele intentii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Alessia si eu pot strange semnaturi. Estimez macar 100.poate ne arati un model de tabel.Ar fi ideal sa incep pana la 1 iunie.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, fetelor!
Din pacate Oana B a inchis subiectul postat de mine. Imi pare rau ca nu a inteles de ce l-am deschis :( Chiar sunt persoane care pur si simplu nu se uita la subiectele vechi si intra sa vada noutatile. Asa fac si eu, din cauza asta am uitat complet de petitie...
Oana B, daca citesti asta, poate reconsideri gestul si redeschizi subiectul, nu cred ca ar fi o mare risipa de spatiu virtual, tinand cont ca discutii despre politica, despre pro Basescu, anti Basescu, iubim Basescu, uram Basescu...etc sunt destul de multe si toate au exact aceleasi discutii. Aici este vorba de ceva extrem de important care are nevoie de un impact, trebuie sa se intample repede, deja e prea tarziu... Ca sa intelegi ca nu era postat subiectul degeaba, cu o zi in urma se strangeau doar 8 semnaturi, alte zile la rand nu se strangea absolut nici una, iar ieri s-au strans 49. Daca subictul mai ramanea, sunt sigura ca si-ar fi facut timp din ce in ce mai multa lume sa puna cate o semnatura.

Alessia, transcriu ce am scris si partea cealalta:

E o idee buna si cred ca e si foarte realizabila.
Cu totii iesim cu copilasii macar o data pe zi in parcuri, sau la locuri de joaca. Daca nu noi, sigur bunicii. Si acolo gasim zeci si zeci de parinti care pot fi usor sensibilizati. Sigur avem vecini sau frati mai mici la liceu si de la fiecare se pot strange in medie 30-40 de semnaturi de la colegi si profesori. Si ei au prieteni in alte clase... Cred ca se pot aduna foarte usor multe semnaturi din toate colturile tarii.
Singura problema care o vad este ca tu spui de cnp, adresa... Asta cred ca ar face lumea reticenta. Romanul e gata sa te ajute, pana cand ii ceri ceva, sau daca ii retii prea mult din timp.
Mie numele, seria de buletin si orasul mi se pare suficient. Chiar e nevoie de toate datele personale? Daca e asa, cred ca va fi foarte greu.
Asteptam modelul de lista.
Nu cred ca exista rasplata mai mare decat cea de a sti ca ai putea face ceva pentru a salva un suflet. Unul macar... dar cateva sute???

Ai toata stima mea pentru initiativa! Eu sunt sigura ca vei reusi sa duci proiectul acesta pana la capat.

Astazi la stiri... Alt bebelus a cazut victima unei tinere "mame"(?!?) L-a bagat intr-o punga de plastic si l-a tinut sub pat... Poate ca ar fi avut o sansa... E strigator la cer!!!



"Everything happens for a reason"
--------------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

desi nu am primit toate informatiile si aprobarile ..o sa va expun in parte planul ca sa intelegeti de la ""de ce ne trebuiesc toate datele ...pana la ce urmeaza sa facem "

1.Urmarim prin colectarea de semnaturi( avem nevoie de ai mult de 100.000) sa schimbam legea sau sa facem o lege speciala ...( de asta ne trebuiesc toate datele ) ..nu ia mai mult de 1 min sa le completezi daca ai CI -ul persoanei in fatza ..si cca 2 min daca ti se spun sau il pui pe el/sa sa le completeze )
2.Am cerut la Monitotul Oficial date de cum am putea inscrie actiunea noastra in Monitorul Oficial ca fiind actiune cetateneasca ...
3.punctele 1 si 2 ne vor da atat mai mult puteri decat avem pana acum ..si vor arata lumii ca suntem cat se poate de seriosi si sper eu cu cat vom avansa in strangerea de semnaturi cu atat vom deveni mai cunoscuti si mai cautati .

Cred ca un moment dat vom avea nevoie de ceva sponsorizari sau donatii pentru a acoperii cheltuielile legate de acest proiect( asta daca nu gasim pe cineva mareee sa le suporte ..cred ca e vb de cateva sute de euro ) ...inscriere in Mo ...eventuale studii care vor trebui facute pentru a demonstra atat impactul social al acestui proiect ...sa si a importantei lui ...aspura celor carora li se adreseaza ( daca va amintiti si Roxanal a spus acelasi lucru dupa intalnirea cu specialistul in domeniu ) si alte cheltuieli ce ar putea aparea ..DACA ..este nevoie de ele ...vom face totul la vedere( aici sau la umanitare) ...iar daca sa spunem ca au fost prea multe donatii decat necesarul surplusul va fi varsat unui caz de la umanitare .... DAR NU DEOCAMDATA ..din pricina asta as vrea sa am o situatie CLARA a celor care vor strange semnaturi pentru ca fiind un forum public se va gasi cineva din afara sa stranga semnaturi si "donatii" pentru propriul buzunar in numele nostru ..si nu vreau sa aiba nimeni probleme din cauza unor profitori .Pueti spre ex sa ii da-ti lista unui frate sa o duca la scoala ..dar aceasta se va intoarce la voi ......sau poate circula din birou in birou ..ideea e sa se intoarca la voi si cand considerati ca ati terminat sa o trimite-ti la "cartierul general" ...
Pentru cele din strainatate ...putem strage si noi aemnaturi de la cetatenii romani prin care ii cunoastei ...ori persoal ..daca aveti priteteni/ne romani sau prin posta de la una la alta ..iar la final tot asa trimisa la "cartierul general "
Nu vreti sa apareti pe listutza publica cu cei la care sunt listute va rog sa ma contactati pe Pm si sa imi spune-ti ..numele vostru nu va fi public ..o sa apareti fie ca "" *-orasul " sau" anonim -orasul" ..pe lista .
Pana primesc eu toate informatiile si aprobarile ..o sa facem doar listutza cu cele care vor sa se implice efectiv ..as avea nevoie si de adresele voastre de mail ca sa pot sa va trimit listutza la timpul potrivit sau in azul i care ea exista la profilul vostru sa imi spunet-ti ca este cea buna .

Mai erau cateva subpuncte dar e piticul racit nu prea am dormit azi noapte si nici nu prea ma lasa sa scriu asa ca am cam am pierdut sirul ideilor ...o sa revin pe percurs ce imi aduc aminte ..off baba is

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am semnat si eu .multumesc de indrumare.revin cu o intrebare:cum fac sa ajunga aceasta petitie si la alte mamici;am vorbit despre aceasta actiune in parc si sint dornice sa semneze,am adresele de e-mail,dar nu sint membre DC.vreau si eu sa ajut. as mai putea stringe semnaturi pe "foaie "dind din mina in mina,aici in Tg-mures,dar scuzati-ma daca nu am priceput,exista un formular sau se va face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

kover...de existat exista un formular dar pana nu avem toate datele ( adica daca ce am facut noi corespunde dpdv legal cu ce vrea legiuitorul si mai ne trebuie acordul adimin-ilor Dc-ului de a inscrie actiunea in MO in numele desprecopii.com si al asoc "Ador copiii" ) nu cred ca este corect si drept sa ne apucam de strans semnaturi ...

Cat despre trimitere-a petitiei ...le poti trimite mail cu link-ul( ceva de genul :

" http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

apasa "sign petition" , completeaza campurile apoi da sign ...dar

* NU uitati sa validati semnatura apasand pe link-ul ce va va fi trimis la adresa de e-mail indicata de dumneavoastra."

Si/Sau trimite-le pagina noastra web http://babyklapperomania.cabanova.ro/

si acolo vor citii atat despre proiect cat si despre petitie ..

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Am semnat si eu.
Imi pare rau ca nu am facut-o pina acum.
Este o problema f serioasa, careia ar trebui sa i se dea ff mare atentie.
Am vazut si eu la tv o emisiune despre acel loc din germania ,si mi-a placut mult ideea.
Sper ca aceasta petite sa fie un succes .
Sper sa primim cit mai multe informatii despre cum decurg lucurile ,astfel incit sa putem ajuta si sprijini in continuare.

Ile si Vivian (07.03.2006)


http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

m-am inscris si eu astazi,imediat ce am vazut praiectul acesta atit de maret ,si cu scopuri atit de nobile.
exista un cont deschis ptru donatii,se cauta sponsori, la cit se estimeaza cheltuielile???
daca puteti sa-mi dati mai multe detalii.

monica mamai de print

Mergi la inceput