3 banane pe zi?!?!?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Buna!

Eu i-am dat puiului meu (o singura data) intr-o zi 2 banane (1 dim. si una seara ...lui i-a placut, a mai vrut...si eu am facut greseala sa ma pun la mintea lui si sa-i dau)...urmarea: 3 zile mi-a vomat...am fost la medic... care mi-a zis ca 1\2 de banana\zi zilnic,SAU 1 banana la 2 zile este recomandat...sunt grele pt. ficat (copilul meu are aproape 2 ani).

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Si eu stiu ca nu trebuie exagerat cu bananele, exact asa stiu si eu, una maxim pe zi, nu mananc eu mai mult de 2/zi, dar sa-i dau unui copil de 4 ani....sunt grele la stomac si nu e bine, mai ales ca pot da si constipatie. unii parinti nu-si dau seama, zic ca daca le plac copiiilor si papa inseamna ca sunt bune si pot sa le dea oricat, dar solicita ficatul prea mult, ceea ce nu e bine.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

3 banane pe zi la 4 ani?
Oare la ce pediatru a mers?
La bebiti se incepe diversificarea mancarii la 3 , maxim 4 luni.Ce a facut aceasta mamica?Cum adica nu are timp?
Nu judec pe nimeni dar totusi , cum adica nu poate sa ii dea altceva de mancare?
In ziua de azi sunt atatea boli noi la copii...nu ii este frica?
Daca din dragoste nu a reusit sa ii dea si alceva de mancare inseamna ca nu stie ce este dragoste si care este interesul copilului.Sigur ca este mult mai simplu de preparat 3 sticle de lapte cu banane pe zi decat 2 feluri de mancare proaspata.
Sper sa isi dea seama ce face si sper ca micuta sa nu pateasca nimic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96703

http://emma.ablog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Bananele nu "cauzeaza" nici la stomac, nici la ficat...dimpotriva, sint f bine tolerate si contin vitamine si minerale.Au insa multe calorii si probabil fetita s-a ingrasat de la combinatia lapte+banane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu stiu ca exista lapte praf special si pt copii de 4 ani,parca chiar humana are,iar acesta e mult mai sanatos decat laptele de vaca.iar fructele n au cum sa fie nocive,ba din contra,sunt f sanatoase.intr adevar,ar tb ca fetita sa mai manance si altceva,ca sa si asigure tot ce i tb pt a creste sanatos.insa de aici si pana la a spune ca parintii n au grija de ea ,doar pt ca bea lapte praf si mananca 4 banane pe zi,mi se pare exagerare...iar faptul ca bea din biberon,asta e,decat sa nu mai bea lapte deloc,as prefera sa i dau din biberon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Intr-adevar pe langa laptele cu banana mai ciuguleste alte PROSTII: fanta, tic-tac, cremvusti, pitza (e, cateva bucatele).

In cazul asta ce rost mai are sa mai discutam...daca ea ii ofera copilului asa o alimentatie sanatoasa si plina de vitamine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput