Pro sau contra razboiul din Irak

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Clover
Daca citesti pe prima pagina, viviana este pro-razboi.

Daca citesti cu atentie prima pagina, viviana este impotriva razboiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:

romanilor nu le pasa decat de cosul lor zilnic si sa aibe circ la televizor. Militarii plecati in Irak sunt vazuti ca niste lacomi care s-au dus pentru bani si e treaba lor daca mor sau nu.

Din pacate, asa este, dar nu vom putea schimba asta prea curind. Pe de alta parte, militarii dislocati in Irak sint platiti foarte bine si pleaca acolo numai pe baza de voluntariat (si autoritatile nu duc lipsa de cereri deloc...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Discutia devine foarte interesanta,de la razboi la istoria islamului si la haremul din paradis.
Incepe sa-mi placa,e din ce in ce mai palpitant,sa vedem continuarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Daca citesti pe prima pagina, viviana este pro-razboi.

Daca citesti cu atentie prima pagina, viviana este impotriva razboiului.

Vrei sa detaliezi de unde reiese ca e impotriva razboiului. Eu vad ca
1) si-ar fi dorit ca americanii sa il inlature pe Ceausescu - deci razboi
2) saluta acets razboi pentru ca e impotriva terorismului.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

quote:

romanilor nu le pasa decat de cosul lor zilnic si sa aibe circ la televizor. Militarii plecati in Irak sunt vazuti ca niste lacomi care s-au dus pentru bani si e treaba lor daca mor sau nu.

Din pacate, asa este, dar nu vom putea schimba asta prea curind. Pe de alta parte, militarii dislocati in Irak sint platiti foarte bine si pleaca acolo numai pe baza de voluntariat (si autoritatile nu duc lipsa de cereri deloc...)

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)

Exact ce spuneam. Si militarii americani sunt platiti bine, diferenta e ca americanii lacrimeaza imediat cand e vorba de trupele lor care sunt in Irak.

hannen, stiu ca pare hilar, dar cei care se sinucid in atentate chiar cred in chestia asta cu sutele de virgine care ii asteapta pe lumea ailalta.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Nici eu nu sunt pro-razboi si nu mi se pare ok alaturarea celor doua subiecte:referendum-razboi. Poate de aia nici n-am sa ma prezint la referendum pentru ca am convingerea ca orice presedinte vom avea, vom trimite in continuare trupe militare acolo unde interesele nato o cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:

diferenta e ca americanii lacrimeaza imediat cand e vorba de trupele lor care sunt in Irak

Diferenta e ca trupele lor nu pleaca pe baza de voluntariat. Sint militari profesionisti care pleaca in urma unor ordine. Din cauza asta exista atitea resentimente si atita dezaprobare in rindul populatiei americane in legatura cu acest razboi.

Sigur ca e un subiect foarte sensibil, razboiul nu e dorit de nimeni (ma refer la popoare, nu la conducatorii lor), dar nu cred ca lacrimile lor sint mai adevarate decit lacrimile noastre atunci cind ne moare cineva drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cred ca americanii stiu un pic mai putin despre razboiul din Iraq dat fiind faptul ca Bush a interzis difuzarea oricaror imagini "care impresioneaza" cica ptr protectia familiilor militarilor ramasi acasa. In concluzie la televiziunea americana sint interzise imaginile cu raniti, cadavre, sicrie, invalizi...etc. Sub atenta indrumare au fost facute doua episoade (cenzurate si acestea) in care au aratat doi raniti ce fericiti sint ca si-au reluat viata si-si iubesc tara.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Si in timpul asta in unele tari musulmane se intampla des sa vezi expuse in locuri publice imagini infioratoare cu civilii morti si raniti ramasi in urma raidurilor americane, batrani, femei, copii mutilati... Era de asteptat deci ca prima realizare a razboiului impotriva terorismului sa fie tocmai crearea de conditii favorabile pentru producerea de noi acte teroriste. Iar mentinerea in continuare a trupelor in Irak nu are nicio justificare, nu face decat sa accentueze si mai mult ostilitatea musulmana... nu cred ca sloganul reconstructiei tarii, al instaurarii democratiei etc. convinge pe cineva ca astea ar fi motivele reale ale americanilor (si chiar si asa, nu stiu cat de receptivi ar putea fi la o democratie impusa din afara).
Iar fanaticii care se sinucid in atentate si care cred intr-adevar ca sacrificiul le va asigura locul in Paradis, nu o fac pentru virginele promise (plus ca sunt si destule femei kamikaze, deci nu prea merge rationamentul), o fac din ura pentru un Occident care se impune cu forta in zona, incercand sa reorganizeze Irakul si intregul Orient Mijlociu dupa bunul plac si in functie de propriile interese.

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Ameera

Si in timpul asta in unele tari musulmane se intampla des sa vezi expuse in locuri publice imagini infioratoare cu civilii morti si raniti ramasi in urma raidurilor americane, batrani, femei, copii mutilati... Era de asteptat deci ca prima realizare a razboiului impotriva terorismului sa fie tocmai crearea de conditii favorabile pentru producerea de noi acte teroriste. Iar mentinerea in continuare a trupelor in Irak nu are nicio justificare, nu face decat sa accentueze si mai mult ostilitatea musulmana... nu cred ca sloganul reconstructiei tarii, al instaurarii democratiei etc. convinge pe cineva ca astea ar fi motivele reale ale americanilor (si chiar si asa, nu stiu cat de receptivi ar putea fi la o democratie impusa din afara).
Iar fanaticii care se sinucid in atentate si care cred intr-adevar ca sacrificiul le va asigura locul in Paradis, nu o fac pentru virginele promise (plus ca sunt si destule femei kamikaze, deci nu prea merge rationamentul), o fac din ura pentru un Occident care se impune cu forta in zona, incercand sa reorganizeze Irakul si intregul Orient Mijlociu dupa bunul plac si in functie de propriile interese.

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

De acord cu o mica diferenta,nu cred ca toti fac ceea ce fac din ura,nu neg ca ar fi si din astia ,eu cred ca o fac de disperare!
Si asa cum zicea Andrada,tot sub atenta indrumare , cu multa cenzura si minciuna sunt aratati "teroristii" care mor in urma unor "greseli" ale armatelor americane,israeliene.
Nu conteaza ca sunt doar copiii,chiar sugari,oricum au cite o bomba in pampers!Toti sunt teroristi ."monstri cu chipuri umane",asa ziceau romanii despre libanezi anul trecut,cind erau macelariti pe capete!Ca merita!!

Cind moare un soldat i se difuzeaza toata viata,visele,sperantele si i se arata familia indurerata.

Pe ceilalti nu-i mai arata nimeni,aia sunt doar teroristi!

Clover,cunosc cit de cit islamul si stiu ca nu au voie sa se sinucida!!Nu are rost sa dezvolt,insa si acest lucru pe care il stiti cu totii (despre haremul din paradisul musulmanilor) este tot din media!Tot o manipulare, asa "se explica" lumii de ce se sinucid unii si creaza unora impresia ca stiu de ajuns despre islam incit sa-si dea cu parerea !

Edit:Clover,fata asta acra nu era la adresa ta,ci asa in general ,sunt multi care vorbesc mult mai grave,fara ca macar sa aiba idee.

Mergi la inceput