Voi loviti masina?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nadira,accident similar cum ai avut tu pe valea Oltului,am avut noi pe valea Jiului in 2003.Era sotul la volan,masina luata de o luna si prima zi de concediu.Un bou s-a gandit el ca e mai smecher si s-a angajat in depasirea unei coloane de masini in conditiile in care valea Jiului e formata numai din curbe fara vizibilitate.Ne-am pomenit cu tembelul venind spre noi.Sotul a tras de volan dreapta,raschetand cu masina parapetul de piatra existent,facand masina varza pe partea dreapta.Boul a gonit bine mersi,nu s-a oprit,n-am apucat sa vedem nici numarul,bineinteles.Sper totusi ca l-au ajuns blestemele mele!Ne-am intors acasa,ca nu mai aveam cheg de nimic si reparatia ne-a costat la vremea respectiva 12 mil,ca n-aveam casco.Nu mai zic la politia din Bumbesti unde am raportat accidentul,ne-a tras si o amenda ca n-am condus preventiv,ca de unde stie el ca ne-a iesit ala de pe contrasens,ca trebuia sa oprim masina,daca a fost asa ,nu sa traga de volan dreapta.Deci,trebuia sa-l asteptam pe ala sa ne loveasca masina frontal!In caz ca ,scapa cu viata ,sotul,ca l-ar fi lovit pe partea lui,oricum aia n-ar mai fi fost masina!Ce sa mai comentez,sper ca l-au ajuns si pe asta blestemele,ca prea s-a bucurat de accidentul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadira spune:

Lorenza, nici noi nu am reusit sa-l gasim pe nenorocitul cu dacia (model vechi)neagra, si nici numarul nu l-am vazut bine, si mai mult au fost martori la accident si nu a oprit nimeni!!! Ma intreb ce se intampla daca am fi zburat in Olt? Oricum, reparatiile le-am facut pe Casco si nu au fost majore.

Mergi la inceput