Voi loviti masina?
Raspunsuri - Pagina 7
Tdi spune:
tot eu...am uitat sa spun ca sunt efectiv shocata de cum se conduce in Romania in ultimii ani, cred ca as lovi masina cel putin de 5 ori/zi in asa trafic haotic...cand mergem acolo parcam in garaj la ai mei si circulam numai cu taxi.
Annie80 spune:
pe strada circula doua feluri de masini: cele care au fost lovite si cele care vor fi lovite
si eu mai insemnez masina, prima a fost o dacie parcata in gardul viu, in stalpul cu sarmele de rufe, indoit un pic aripa, parcat prea aproape de rampa si probabil julita pe dedesupt. o toyota marcata cu vopsea rosie de la un Suv compact care a taiat banda in spatele meu si a atins spoilerul
acum cu chevy, pt ca o o iubesc mult sunt foarte atenta si mas oftica de moarte so zgarai au lovesc, asa ce de celemaimulte ori las nebunii in drumul lor.. ma oftica cei care cand isi deschid usile in parcare nu se gandesc ca nau loc suficient si mai si trantesc usa de cealata masina 9dar se ia cu wax) dar tot ma doare.
Imi place aici ca nimeni nare locul lui de parcare si nu iti zgarie nimeni masina cu chei sau monezi.
dardaca ar veni cei de aici sa conduca in RO, ar fi dezastru, siar lovi masinile de cateva ori pe zi asa ca
Atentie atentie si iar atentie!!!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
roxanal spune:
Na, doar nu putui sa stau deoparte..conduc de..10 ani, intens, zilnic, sportiv nevoie mare..si colo un teu de parcare, ca tine ankalaura..pe urma cineva s-a gandit a era masina prea frumoasa si mi-a trasat-o cu cheia pe toata lungimea...pe urma unuia intr-o piata i s-a indragostit carutul de marfa de masinutza mea, si..cam atata...da uitai ce-i mai important...prima oara, nu am fost eu, eram cu vechea masina a socrilor, a venit viitorul sot cu masina, m-a luat de la caminul studentesc si merem si noi sa ne..distram putin in masina ...si cred ca de emotie, cand a dat cu spatele, fix in leul unei scari a unui miniconac ne proptiram..si in loc sa ne distram, am reparat masina..si-am facut atata zgomot ca ne-a prins si paznicul..da a inteles repede ce s-a intamplat
dan_danyela spune:
Sincer pe mine ar trebui sa ma amuze povestirile si chiar m-ar fi amuzat pana acum o saptamana. Postase cineva mai sus ceva de genul"am incurcat acceleratia cu frana ca doar tot pedale sunt amandoua",si nu am putut sa nu ma cutremur. Poate va intrebati de ce? Pai de 1 iunie imi iau minunea de 1an si 2 luni si pe al ei tatic si mergem in piata.Ajungem in piata,parchez masina,tati ia fata de mana si o iau inainte,eu ramanand sa iau palarioara, apa,stiti voi,etc.La vreo 10 metri de mine aud o bubuitura intorc capul iar in secunda urmatoare inmarmuresc....o masina i-a lovit din plin pe amandoi. Imi puteam auzii fata cum urla dar nu o vedeam,am fugit spre ei nestiind cum am sa o gasesc,vie,moarta,zdrobita sau nu. Clipele pana am ajuns la ea sa vad ca e bine au fost cele mai cumplite din viata mea si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.Cand am ajuns acolo Timea era un metru mai departe de masina intr-o balta,murdara,speriata,putin julita,dar intreaga. Am avut noroc ca o tinea taica-sau de mana,ca i-a luat din spate,iar el cand a simtit masina(nu avea viteza)a ridicat-o instantaneu in sus,si nu i-a mai dat drumul pana nu a ajuns jos. Asta a fost norocul nostru,caci trecea peste ea daca nu era in mana lui taica-sau. LA volan era o femeie de 40 de ani cu barbatu langa si 3 copii in spate, cu carnet de o saptamana si prima oara la volan si care mi-a spus "imi pare rau ,m-am pierdut am calcat acceleratia in loc de frana,dar pana la urma am oprit, nu ?" .Ce mai poate fi spus? Ca a luat 50 lei amenda si doua puncte, iar eu pt centura am o amenda de 100 lei si doua puncte? Asa ceva nu are ce cauta in trafic,si cu riscul blamarii spun ca sunt multe care nu au ce cauta,pt ca conduc foarte foarte mult si am vazut multe.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Ciudata intrebare, si raspunsuri in parte... Adica ar fi fost normal sa lovim masinile?! De aproape un an de cind conduc cu carnet "plin", deci singura, nu am reusit sa fac nici o boacana, dar sint si atenta, am si reflexe f. bune. Sper s-o tin tot asa.
Poate asta este ultima moda in Ro printre femei si nu ne-am prins toate.
Poate facem un concurs :cine si-a busit de cele mai multe ori masina?Premiu special pentru cele care au avut si copilul in masina in momentul aventurii.
anda141 spune:
Conduc in fiecare zi in Bucuresti cate 40-60 km , depinde de zi si nu am lovit niciodata nimic. Sunt si atenta si la mine si la ceilalti si asa ar trebui sa fim toti, daca nu ne intereseaza de masina nostra , macar de ale celorlalti. Cine este din fire "neatent" , dupa mine ar trebui sa se lase de meserie, nu de alta dar nu e gluma cu accidentele in trafic in ultima vreme.
Natasa spune:
Eu conduc de zece ani si singurele incidente provocate de mine au fost acrosarea unui stilp la intrarea intr-o parcare (aceleasi stilp de 2 ori) In rest, nici macar o singura data nu am pus pe cineva in pericol, nu am zgiriat, nu am lovit pe nimeni. Cred ca cei/cele care au zeci de accidente asa zis usoare, ar trebui sa stea o secunda macar pe ginduri si sa-si imagineze ce pot face in trafic cu stilul asta. Nu intotdeauna ai noroc ca neatentia sa cauzeze numai table indoite...
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by dan_danyela
Sincer pe mine ar trebui sa ma amuze povestirile si chiar m-ar fi amuzat pana acum o saptamana. Postase cineva mai sus ceva de genul"am incurcat acceleratia cu frana ca doar tot pedale sunt amandoua",si nu am putut sa nu ma cutremur.
scuze pt ai tai si ma bucur ca sunt bine, sincer, dar turbex cum dumnezeului sa incurci 2 pedale?????
Asta e cea ,ai proasta si patetica scuza vreodata, Jeeez nu pot sa cred sincer nu pot sa cred , miar place ca carnetul sa fie reinnoit odata la un an adaugan un examen ..
Si pe al meu la lovit o masina, la care daca nu facea gestul sa sara peste masina putea fi mai nasol, si idiotul ala nici macar nu a oprit.iar eu cu 2 secunde inainte ii faceam cu mana de la balcon.
Uneori gasesc legislatia aiurea acolo, aici e aproape inexistenta in afara de niste amenzi la vro 3000 USD, Dar ar trebui inasprita la sange Si persoanele aalea care incurca 2 pedale ca seamana sa isi cumpere abonament la Transportul in comun
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ramoneloo spune:
hm...personal,am facut poc-poc cu o masina ca a mea.bandou in bandou,usor de tot,fara sa avem nici unul nimic.apoi,combinat albastru cu galben de la un stalpisor de-ala din parcare.continuat cu niste trepte luate cu bara din spate,harjait putin vopseaua.urmatoarea a fost o bara de intins rufele,tot cu bara din spate,da' nu-i nimic,cand aduna mai multe,le fac pe casco si cu asta basta.o portiera este nitel infundata pt ca cineva i-a tras un picior,plus ca se mai joaca si copiii si o mai lovesc cu mingea si urla alarma;nici nu ma mai sinchisesc sa ies sa vad ce are.conduc cand nu este sotul acasa,in general si probleme am numai prin parcare,pt ca vecinii cu stalpisori pleaca si-i lasa ridicati,sa faci slalom si zeci de manevre printre ei,oarecum inevitabil sa nu acrosezi macar unul.in trafic,nici un incident.
sotul este cel care a bagat-o cu botul in sant(spart suport far si suport numar si-atat),agatat scutul in trotuar si in parcare la metro era sub masina sa-l scoata de tot,pt ca la viteze mai mari falfaia ala intr-o veselie si toti cei care ne depaseau se uitau curios la noi,iar el le facea semne ca stie si ca e totul ok.ieri masina a refuzat pur si simplu sa mai intre in viteza,cu chiu cu vai am ajuns acasa,parcat in fata blocului si mutat in cealalta,care statea pe loc de cateva luni nefolosita.ducem la spalat si descoperim ca portierele dreapta sunt raschetate finut,bara fata si capota sunt indoite pt ca cineva s-a parcat in ea,cu tot cu vopsea luata,bara spate si portbagajul idem.buni vecini.si priceputi.asta e.acum cateva luni intrase unul in noi intr-o intersectie,ca era pe linia de tramvai si i-a fost frica sa nu dea peste el,s-a gandit sa elibereze linia si nu s-a mai asigurat ca are masina in spare.bara,portiera si aripa spate indreptate si vospite.am zis sa adunam si la asta inca cateva si-apoi casco;ce ma enerveaza este ca pierzi mult timp la politie,plus inca cateva pt operatiunea in sine.am zis mereu ca masina e masina,un fier care te duce unde ai nevoie si se repara;cu omul e alta poveste si orice ar pati masina,el sa fie bine merci,intreg si sanatos!
nadira spune:
quote:
Originally posted by dan_danyela
Sincer pe mine ar trebui sa ma amuze povestirile si chiar m-ar fi amuzat pana acum o saptamana. Postase cineva mai sus ceva de genul"am incurcat acceleratia cu frana ca doar tot pedale sunt amandoua",si nu am putut sa nu ma cutremur. Poate va intrebati de ce? Pai de 1 iunie imi iau minunea de 1an si 2 luni si pe al ei tatic si mergem in piata.Ajungem in piata,parchez masina,tati ia fata de mana si o iau inainte,eu ramanand sa iau palarioara, apa,stiti voi,etc.La vreo 10 metri de mine aud o bubuitura intorc capul iar in secunda urmatoare inmarmuresc....o masina i-a lovit din plin pe amandoi.
Cand am citit postarea ta m-a luat emotia si sunt si eu de parere ca asemenea specimene nu au ce cauta la volan. Ar fi meritat sa-i ia carnetul definitiv!!!!
In ceea ce priveste experientele mele de lovit masina, pot spune ca de 10 ani de cand am carnet am facut un accident la drum in afara orasului din cauza unui inconstient de pe contrasens care a intrat in depasire in curba fara vizibilitate si pe vreme ploioasa, iar eu ca sa evit un impact frontal am calcat frana si am intrat in derapag. Am avut norocul sa redresez masina care parea de necontrolat si am zgariat-o pe lateral de parapeti. Tin minte si acum ca in momentul in care am oprit si am vrut sa cobor din masina m-am tinut de portiera sa nu cad jos. Eram pe Valea Oltului...
Dar ca sa nu mint pe la inceputul "carierei" de soferita am avut si experiente mai amuzante. Eram in trafic si pe o strada cu masini parcate si de o parte si de alta. Fiind o srada mica ramanea loc doar de un sens de mers. Din sens opus venea o masina si ca sa poata trece trebuia sa ma trag 2m mai in spate. Am inceput sa dau putintel cate putintel cu spatele dupa ce m-am asigurat ca nu am pe nimeni in spate. Dar nu era de ajuns cand am dat a2-a oara tot cu incetul la un moment dat am constatat ca masina nu se misca si nu intelegeam de ce raspunsul nedumeriri mele l-am gasit in oglinda retrovizoare: aparuse o alta masina in spatele meu si eu nu faceam altceva decat sa o imping, desi nenea din masina din spate cand a vazut ce vreau sa fac m-a caxonat destul de insistent Nu au existat daune .... decat de orgoliu