*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Phii si eu ce vise am, faci filme cu casa inchisa dupa ele!
Si eu d'aia ma foiesc si va intreb pe toate cand trec in urmatorul trimestru, cum imi spuneti cum imi iau liber si fug acasa, ca sunt si eu om!
Si cu pofte pe d'asupra . Nu ma faceti sa pierd o zi pretioasa!

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama
Vad ca multe nu prea stiti cu sa va programati pt TT si eco morfofetala...dar nu va spun ginecologii vostri ce, cum si cand trebuie facut? Mie asa mi s-ar parea normal, doar ei stiu mai bine, nu?

10+ si David (18.11.04)

Noi ne intrebam doctorii, si ei ne spun noua, ideea e ca noi vrem sa stim inainte, si cand cineva spune aici ca maine face nu's ce test, noi toate sarim curioase si intrebam de ce cand si unde, fireste daca am avea rabdare ne-am nota intrebarile pe hartiuta si cand am ajunge la vizita l-am intreba pe doctor.
Asa, eu de cate ori merg la el il fac praf in ce pv cunostintele mele medicale! Asa ma simt eu una bine sa fiu f bine informata.
Cat despre eco, mergand la trei doctori, e normal sa am tot atatea ecografii . (6 deocamdata).
Daca mi-e dor de asta mica si nu-i fac rau!
Unele la spital, restul la doua cab diferite particulare.

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai eu mi-am prins urechile cu calculele voastre ... cu link-urile date pe-aici. Eu ma iau dupa ce mi-a zis dr. Ca dupa sapt. 12 termin primul trim ... si acum sunt in sapt. 12 ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Sheri ai dreptate. Doctorii ne spun (in majoritatea cazurilor) care ar fi traseul de urmat, dar noi din exces de zel mai facem 2423454645657 de ecografii si teste pe langa ce ne spun medicii, asa, ca sa ne simtim linistite.

Iar in ce priveste informarea, si eu sunt la fel...ma duc super informata. De exemplu, la ultima eco dr. imi zice: pliul nucal e 2 mm. E bine, daca e pana in 3 mm e bine. La care eu: stiu, ce credeti ca eu vin neinformata la dvs? Saracu se uita asa la mine....noroc ca e de treaba

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna burtici!

Bebika, LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa si fericita!

Darleena, felicitari pentru baietel....asteptam vesti si de la Ramo!

Eu nu cred ca fac TT..ma mai gandesc...dr. care imi urmareste sarcina a zis sa il fac doar daca tin eu neaparat dar ca el nu mi-l recomanda. Ma gandeam sa ii cer parerea si lui Iosup...dupa ce imi face echo..

11+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor nu mai visati, treceti la fapte noi mai rarutz, dar o data pe sapt tot e.......

eu am plecat, ca am vazut o rochitza super, si "am pofta" de ea

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetelor nu mai visati, treceti la fapte noi mai rarutz, dar o data pe sapt tot e.......

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Sheri ai dreptate. Doctorii ne spun (in majoritatea cazurilor) care ar fi traseul de urmat, dar noi din exces de zel mai facem 2423454645657 de ecografii si teste pe langa ce ne spun medicii, asa, ca sa ne simtim linistite.

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

sa mai imi fac niste programari la eco ca ma fac de ras cu cele "doar 6"! Pana fac norma iese Alesia.

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

eu am plecat, ca am vazut o rochitza super, si "am pofta" de ea

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Lasa BB rochitele ca stim noi unde ai fugit
Parca-mi vine sa plec si eu ca d'acu intru in 5 luni si-i voie de la stapanire.

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor! Eu ma mobilzez mai greu cu calculatorul. Aveti o viteza la scris...
Eu azi parca ma simt mai bine. Am avut o singura scurgere maronie. Ma rog la Dumnezeu sa se rezolve cu bine. In schimb, ametesc din ce in ce mai mult. Nu pot sa stau in picioare mai mult de 15-20 minute. Simt nevoia sa ma asez, caci simt ca ma ia cu lesin.
Oana_r, ma bucur ca te gandesti si la al treilea copil, sau il ai in calcul. Sotul tau e incantat, nu-i asa?
Sanatate multa tuturor!
9+
vine bebe2

Mergi la inceput