Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Inseara asta a mancat o juma de ora...oare se mai trezeste pana dimineatza?
Azi dimineatza am dormit amandoi ca ursii, de la 9 jumate la 11 jumate, nu se mai dadea trezit puiu' si eu motaiam langa el.Ce bine a fost!!!
Astept si eu ziua de sambata, poate se schimba ceva.Incet , incet
Kmi, la biberon maninca mai repede? Deci sa nu-mi fac probleme, reuseste sa-si ia ce-i trebuie in timpul asta.Sunt curioasa la noapte cit o sa manince iar?
Roxanici, sa nu-mi zici ca ai curaj sa-l tunzi!? Cu masina? Sau doar glumesti? Mi-a trecut si mie prin cap sa-l chelesc, ca io as fi vrut sa fie chel
Io de cind era filmul cu Maddy si David, mi s-a pus pata pe Bruce Wiliis si visam copii chei :-)) si muschiulosi.
Shhttt, sa nu ma auda tac'su
Fetelor, io tre sa-mi scot maseauna de minte, oare in cit timp trece anestezia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Ce frumos e sa te uiti lung ca matza la monitor si sa iti zburde mintea la toate cele numai la referatul care trebuie lucrat nu!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Nu Amma , la biberon mananca mai incet si cu pauze, ii fac cate 90 si de abia il termina , cam in trei reprize; in schimb la san cand e tare flamanda nu se opreste pana nu se satura, dar dupa aceea nici nu o mai ia;

ma duc la somn, ca nu eu is treaza in casa asta...

asa deci Roxi, vrei si tu tepi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Inseara asta a mancat o juma de ora...oare se mai trezeste pana dimineatza?
Azi dimineatza am dormit amandoi ca ursii, de la 9 jumate la 11 jumate, nu se mai dadea trezit puiu' si eu motaiam langa el.Ce bine a fost!!!
Astept si eu ziua de sambata, poate se schimba ceva.Incet , incet
Kmi, la biberon maninca mai repede? Deci sa nu-mi fac probleme, reuseste sa-si ia ce-i trebuie in timpul asta.Sunt curioasa la noapte cit o sa manince iar?
Roxanici, sa nu-mi zici ca ai curaj sa-l tunzi!? Cu masina? Sau doar glumesti? Mi-a trecut si mie prin cap sa-l chelesc, ca io as fi vrut sa fie chel
Io de cind era filmul cu Maddy si David, mi s-a pus pata pe Bruce Wiliis si visam copii chei :-)) si muschiulosi.
Shhttt, sa nu ma auda tac'su
Fetelor, io tre sa-mi scot maseauna de minte, oare in cit timp trece anestezia ?

hehe, si noi dormim ca purcelusii dimineata de la 9 la 12.....

curaj, necuraj, deocamdata am ideea si ma gandesc cum sa fac

roxana &Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

am gasit niste grafice de crestere www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304" target="_blank">AICI

am ajuns la concluzia ca stam bine; pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

Ce frumos e sa te uiti lung ca matza la monitor si sa iti zburde mintea la toate cele numai la referatul care trebuie lucrat nu!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Hai diana, focus sa termini repede si sa fugi la culcare

roxana &Rares Teodor

Mergi la inceput

Roxana, ce fain e Rareshu'!!! si Kmi, zanuca ta.Doamne ce repede cresc, nu-mi vine sa credde la o zi la alta sunt mai vioi, mai expresivi, mai frumosi.
Mai e un printz, la baitza, e al Andrei? Scumpete si aia mica cum il spala la putzuca

Mergi la inceput

De vreo doua saptamani a inceput si Lucas sa fie mai interesat de muzica, zdranganele si lumini, mamotani.Ne jucam dimineatza o tura, imi rade de-mi vine sa-l maninc. Mari minuni am facut , fetelor.
doamne ajuta sa fie sanatosi, fericiti si iubiti.Ma duc sa-l mai admir o tzara , ce fain doarme.
Pup, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata!

Ce faci MADY...cum decurg lucrurile?

Multumesc pentru raspunsuri, pina la urma am sunat-o pe dr si mi-a spus ca e "mica menstruatie"...la care io am spus care mica?!?!?!ca mie mi se pare tare mareeeeeeeeee....da` asta e...acum da semne ca ar trece...sa speram..

Acum de cu dimineata ne-a vizitat si pediatra, ca doar pe 13 implinim o luna si doarr miercurea vin acasa. Asadar avem 3850g, ceea ce inseamna ca in 3 sapt si citeva zile am luat 1130g, de s-a inchinat tanti dr, de cit de mult a luat, da` cica astia micii (2720g, la iesirea din maternitate)au de recuperat, asa ca e ok...si am crescut 4cm

Va pupic
Roxygeo si bebe Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna ziua in sfarsit.
Mai fetelor sa- scuipam sa nu le fie de deochi ca si al meu termina de mnavat in 20 min 2 tzitzi el care statea 30 min la una si apoi da semne de somn plus ca tre sa ne laudam si noi ca adormit de la 9 la 5 dimineata de nu-mi venea sa cred.
In schimb dimineata nu duap 8 nu dormim decat 1 ora si pana la 15 facem fente.
Ieri ne-am linistit la dr.Voma pt mananca prae mult prea lacom si prea desAdica pt ca am lapte gras ar trebui sa-i dau la 4 ore nu la 3 ore.Dupa ce l-a cantarit dr.s-a dus in dispensar la o prietena dr sa vina sa vada baiatul meu care are 6250g si 58cm la nici 2 luni.Pentru a nu mai vomita si pt ca e ff bine dezv mi-a recomandat sa-i inlocuiesc o masa de san cu uan de ceai daca nu ma inteleg cu el sa raresc mesele si sa ajung la 5 mese/zi si nu 6 cate avem acum.
Daca imi aduc bine aminte mai era o fata pe aici al carui bebe manca 170ml la masa si a zis dr sa-l puna la ratie/cura.Eu zic ca- facem rugbisti si gata sau halterofili.
O sa pun poze sa vedeti ca e un dragut, nu-i deloc obez.
Va pupic.
Fetele din Militari:Andra si Iunita poate iesim azi pe la ora 15 afara daca nu va fi vant si speram sa ne vedem pe la castani;noi iesim duap str.Cetatae de Balta si facem stanga pe la castani spre Veteranilor.
1Iunie apropo de intalnire: ne facem tricouri?Ce culoare?
Sper sa fie vreme buna de plimbare.Asteptam cu drag intalnirea.
Alionuscate rog spune-mi si mie de ce recomanda sotul (stomatolog) suzeta? Ca nu stiu daca are alt beneficiu decat ca -l linisteste pe manzul meu.Si despre talpite reci...? Multam de raspuns

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput