Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 30
RaisaFudulu spune:
Tare greu este sa mai intri si sa mai si raspunzi
In primul rand eu nu sunt de acord cu condamnarea celor care dau formula la bebei pentru ca fiecare face cum crede ca este mai bine pentrupuiul ei....nu se merita sa avem conflicte..desi sunt convinsa ca asta e inceputul...avand in vedere ce urmeaza si cate bordeiei atate obiceiuri....eu am inceput cu completarea pentru ca Raisa in primele sapt de viata nu lua in greutate ci scadea...am trecut prin momente de cosmar , de agonie...ca o sa pateasca copilul ceva rau...ca am fost in stare sa o infometez...era foarte lenesa si statea o ora la san si mima suptul...a avut si icter prelungit si probabil si asta a fost
Acum am inceput sa luam in greutate binisor..dar in prima luna acum va pot spune ca nu mai sunt asa ingrozita am luat decat 200 gr...putin....acum astetam bilantul la luna 2...dar copilul acum se vede ca a inceput sa faca copanase...mici cei drept dar nu mai e piele si os....noaptea ii dau doar san....iar ziua dupa ce mananca la san ii dau completare...cel mai mult a luat completare 60 ml...deci eu zic ca ia destul si de la san...asa ca fiecare face cum crede ca e mai bine si nu cred ca este cineva mai putin mama daca ii da completare bebelui sau....noi cred ca suntem capat de lista la categoria fotomodelelor..
Roxanici ai uitat sa treci acolo in lista cel mai activ si cooperant membru al forumului ROXANICI...eu votez sa fii amintita acolo ca tu iti faci mereu timp pentru tot...in ceea ce priveste nasterea imi pare rfau ca ai trecut prin asa ceva...dar acum tu si bebe Rares sunteti bine si asta conteaza cel maimult....
Limbuta eu o curat cu glicerina boraxata...infasor fasa sterila pe degete si incerc sa curatr dar mai mult suge bebe si cred ca imprastie prin gurita....si puy si pe san inainte de alptare
Mai era ceva dar nu mai stiu ce
Si noi suntem agitati ca avem botezul duminica si va fi cam mare tambalaul..dar ce sa facem daca e mare familionul si gasca de prieteni....La biserica daca poate sa imi raspunda cinevac ce trebuie dus?
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Uitasem si eu sunt de acord ca rezumatul la caer ai muncita atata sa fie trecut pe prima pagina a capitolului...sunt statisticile noastre![]()
![]()
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
loleka spune:
Buna fetelor! Noi suntem incepatori in alea de astea si nu prea cred ca ne descurcam prea bine dar facem tot posibilul. Iepurasul meu, Dominic Andrei a venit pe lume mai devreme cu 1 luna si jumatate ( 33 saptamini )pentru ca am facut preeclamsie si medicii s-au grabit sa ne salveze si uite asa a venit pe lume lumina ochilor mei. S-a nascut cu 1400 gr. iar acum la 2 luni si jumatate are 4000 gr. Am stat in spital mult timp vreme in care el a stat la incubator si eu m-am muls pentru a-l hrani natural; dar uite asa se face ca acum nu prea mai este laptic pentru cel mic si ne alimentam si cu pre Nan. Papam la o masa cam 100 ml si poate mai mult chiar uneori. Eu am o nelamurire si poate ma ajutai voi: pina cind trebuie sa-l alimentez cu pre Nan? Cind putem trece pe o alta laptura? In combinatie cu acest fel de alimentatie, o masa pe zi este rezervata unei lapturi pe baza de morcov cu orez de la Topfer. Este foarte buna. Plus de asta fiecare masa este pregatita cu apa de orez ptr ca se mai intimpla sa facem scaun verde si moale. Cu scaunul alta problema ca nu iesim afara decit simulati cu termometrul sau supozitor cu glicerina. Rar facem singuri.
Daca aveti ceva sugestii si sfaturi va rog nu ezitati sa-mi raspundeti, caci mi-ar fi de mare folos!
loleka
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Salutare fetelor!
Kmi imi spui te rog si mie de cine era facuta crema de galbenele, pentru ca probabil conteaza si "modelul". Pe mine m-au disperat bubitele astea. Multumesc anticipat de ajutor.
O zi buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Carmen, am luat-o din farmacie este o cutie rotunda mica si e facuta de FARES cei care fac si ceaiuri, sper sa functioneze si la voi, Timeea era toata rosie in obrajori pt ca erau bubitele foarte dese si mai mici si mai mari, acum arata mult mai bine
doina.todor spune:
Buna fetelor!
Roxanici .... am citit povestea ta si parca am retrait-o pe a mea ...
Desi la mine Doctorul a fost prezent si extraordinar de atent si dragut cu mine si a stat aproape tot timpul cu mine, am avut o moasa super de treaba si o doamna asistenta de la anestezie de 1000 de puncte adica am fost bagata in seama cat sa putut de mult... tot aceeasi senzatiie am avut-o ca si tine. Anestezia nu si-a facut efectul ... deci a fost live tot... probabil o sa incerc si eu sa scriu povestea daca am sa pot. Nici eu nu mai nasc niciodata desi mi-ar fi placut sa am 2 copii, dar sunt inca socata si nu mai punem ca si acum dupa 2 luni mai am durerii groaznice... care par ca nu mai trec.
Doina & BB Radu George
roxanici spune:
Loleka, bine ai venit printre noi. Din pacate eu nu te pot ajuta cu niciun sfat. De ce nu intrebi dr de familie sau un pediatru ceva? Ai un bebelus care a avut in inceput dificil si cred ca e mai bun un sfat avizat.
roxana &Rares Teodor
kmi78 spune:
of , Roxanici, am citit povestea nasterii, mare ghinion ai avut si cu doctorul si peridurala pt ca ai ajuns prea tarziu la spital zic eu si cu personalul medical , asta e sistemul mediacal la noi; sa stii ca ma gandeam si eu cand am fost in spital ca mare noroc am avut pt ca am cunoscut-o pe moasa, le compatimeam pe celelalte fete care nu cunosteau pe nimeni si vai si-amar de ele...
tot la fel am patit si eu cu impinsul, eu nu ma gandeam ca treaba asta e asa de grea, in comparatie cu contractiile ; atat de bine ai povestit, parca ma vedeam pe mine... eu am incercat sa sterg cele mai urate amintiri ...
saracutul Rares cat o fi avut si el de suferit pana a iesit la lumina... 
iar concluziile tale sunt super, sa le treci pe prima pagina, nu stiu cand ai timp sa le faci pe toate, si ai mai zis ceva de nume??vrem si alea
ai reusit sa vezi poza, eu o pot vedea dar trebuie asteptat putin
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by karla32
Buna dimineata, fetelor!
Sunt terminata! Mi-a venit ciclul!In ultimul hal! Oare asa o trebui sa curga in cantitati industriale si cu cheaguri??????!!!!!!!! Si ma si doare burta! Urata chestie! Speram macar sa scap dupa nastere de dureri, dar se pare ca nu! Si cred ca il agita si pe bebe, ca ii cam marait si matzait...vrea numai in brate sa doarma.
V-a mai venit vreuneia la 5 saptamani de la nastere?
Va pup.
foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
doar atat pot sa-ti spun ca dupa nastere ciclul este in cantitati f mari; tu nu mai alaptezi de ti-a venit asa de repede?
elyanne spune:
loleka mie imi zise dr. neonatolog sa le dau lapte de prematuri (pre Nan sau altul de la Milumil) pana la 3 luni, daca e cazul...
Eu am avut suficient lapte asa ca nu le-am mai dat si de vreo 1-2 sapt. le mai completez la unele mese cu Nan 1.
Roxanici multuimim pt. statistici
Am zis ca va citesc povestea, dar mi-era un soooomn... Da' acu' chiar ma pun pe citit.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
roxanici spune:
Fetelor, nu am vrut sa va rascolesc amintirile neplacute, cele care aveti asa ceva...
Diana, mersi ptr aprecieri dar nu tb mentionata in nici un
fel, fiecare din noi participam aici in limita timpului disponibil. La mine tb sa recunosc ca e si o mare curiozitate la mijloc ![]()
Kmi, tot nu pot sa vad poza. Ia da sign out de pe situl ala si apoi incearca sa vezi ce ai pus tu in link, tot merge?
Raresu iar e plin de bube pe fatza si mai nou plangem tare cand sa adormim ptr ca mama lui, adica io ma incapatanez sa il iau in brate din cauza ca il suspectez de ceva rasfat. Si aseara si azi dimineata am avut un show de zile mari. A plans a plans si cand m-am hotarat sa il dragalesc nu mai reuseam sa linistesc; cre'ca si uitase de ce plange si nu se mai oprea. Offf, greu e sa fii mama!!! (cel putin ptr mine)
roxana &Rares Teodor

. Multumesc anticipat de ajutor.