Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phili spune:

apropo de NUTRINATAL eu am luat e ok ai lapte de da peste dar singurul inconvenient este ca iti este foame tie ca mama tot timpul
eu nu mai iau ca nu vreau sa mai pun pe mine<dar poate la alte mamici e ok>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Elena am rezolvat.Uraaa.Am facut ceai si l-am pus in biberon ca din lingurita il pierdeam pe drum si a baut 10-15ml.Apoi am observat ca are un ochi "carpit" de secretie galbuie si i-am facut toaleta ochilor si i-am dat Panadol;pt ca voiam sa verific temperatura cand i-am schimbat Pampersul i-am bagat termometrul uns cu putin ulei de masline si SURPRIZA ..in 5 min aveam kk in chiloti.
Nu stiu daca ceaiul si-a facut efectul in 10 min sau termometrul dar sunt tare fericita si eu si el.Acum a mancat si e tare vesel, se cearta cu lustra.
Arissa mersi de raspuns.Incerc sa rabd si eu (daca se va mai intampla) 3 zile.Despre legume ce sa zic,cred ca ai dreptate.Poate constipatia fiului meu se datoreaza si faptului ca si eu am fost constipata si tot cu supozitor am rezolvat problema.Voi manca salata si rosii sa vedem daca vom fi bine amandoi.
Iunita am ras cu lacrimi de asocierea Marta-moarta;super haioasa faza.Noi am iesit ieri pe la 5 pana la piata sa luam mere si apoi am fost la Apusului sa-i ajut pe ai mei sa termine mai repede apartamentul(acolo ne mutam de joi) Sotul a plimbat baiatul prin zona.Azi iesim dupa 7 cand vine el de la Ploiesti.Si tot fara caciula (ca si ieri) desi curge ochisorul dar transpiram rau si transpirat e si mai vulnerabil.
Phili si noi avem aceeasi problema cu piciorusele ca mami a fost mica si bebe mare. Asistenta dr.ne-a recomandat masaj de 2ori/zi pe partea exterioara a piciorului si pe talpita.Aparent e mai drept nu stiu ce sa zic dar nu punem gips decat daca recomanda ortopedul si daca va fi necesar.De obicei se rezolva cu masaj cum am observat si la una din nepoatele mele care a avut aceeasi problema si acum are 1an si nu are nimic la picioruse.
Pupici.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Ma bucur ca ai rezolvat problema Martutza numai bine va doresc

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Roxanici daca nu ma inseala memoria tu intrebai daca mai scoate cineva bebicul afara cu ,capul gol pentru ca se uita lumea ciudat ca-i prea mic,trimete-i aici sa vada ei in plina iarna bebelusii japonezi cu pantaloni scurti si fara sosete,fara caciula si cate o data ii mai vezi si prin magazine desculti si cu mucii tarasi,parinti binenteles infofoliti ca vaide lume sa nu racesaca saracii de ei,eu cand am ajuns aici si am vazut asa ceva prima oara ere in ianuarie un frig de crapau pietrele si imi venea sa sar pe japonezi sa-i bat,deci nuti fa griji ca sigur nu are nimic daca iese fara caciulita.

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Martuta, iti spun sigur ca termometrul a avut efect. a mea face la 4 zile de ceva vreme, asta daca nu ii bag eu termometrul mai devreme, ca mi-e mila de ea.
la voi cum arata kk dupa ce n-au mai facut cateva zile? Eu sunt ingrijorata ca nu mai are aspectul de "seminte de susan", este o pasta galben maronie, o fi anormal?

phili noi facem masaj la picioruse de 2 ori/zi dar progresele se vad foarte greu. la controlul de 2 luni o sa vad ce ne recomanda dr.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

arissa m-am gandit si eu la asta dar inca sunt in dilema. ma bate gandul ca de la 3 luni sa trec pe sterilizare la rece. am cumparat solutia de la chicco inca inainte sa nasc dar... mi-a fost teama la inceput sa o folosesc. acu inca evaluez posibilitatile ca sa zic asa.

Fetele, nu ati mai zis nimic de 1 iunie. Dar daca este atat de cald credeti ca e o idee buna sa iesim la pranz? poate seara...? a, si daca o sa ne vedem eu am primit o tetina de la NUK nr.1 scrie pe ea, dar eu folosesc bibe de la avent. Daca o vrea cineva sa imi spuna.

Si inca ceva. Daca mai foloseste cineva avent, imi psuneti si mie rogu-va la ce varsta trecem pe tetinele nr.2? ca pe ambalaj scrie ca nr.1 sunt pt 0+ si nr.2 pt 1+... Sar'na!

VA dorim o seara necolicoasa!

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor fetita mea mananca decat san, este nevoie sa-i dau si apa acum ca a venit caldura???
Daca da ....ce cantitate si cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, nu e nevoie sa-i dai apa ca laptele ii tine si de sete. In caz de deshidratare crunta si asta iti spune dr daca-i cazul ii dai o solutie preparata la farmacie, nu stiu acum cum se nueste.
Bref, nu e nevoie de apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

Martuta, iti spun sigur ca termometrul a avut efect. a mea face la 4 zile de ceva vreme, asta daca nu ii bag eu termometrul mai devreme, ca mi-e mila de ea.
la voi cum arata kk dupa ce n-au mai facut cateva zile? Eu sunt ingrijorata ca nu mai are aspectul de "seminte de susan", este o pasta galben maronie, o fi anormal?

phili noi facem masaj la picioruse de 2 ori/zi dar progresele se vad foarte greu. la controlul de 2 luni o sa vad ce ne recomanda dr.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

Indiferent ce a fost am linistit copilu si m-am linistit si eu ca muream sa-l stiu cu toxinele alea in organism.Sa vedem cum va reactiona zilele urmatoare.
Si la noi tot asa arata ca o pasta de consistenta mustarului (bine ca nu e tare si uscat);probabil incepe sa se maturizeze aparatul digestiv si s-or fi dus toate urmele de meconiu;in plus si consistenta laptelui e alta din cate am citit.
A adormit tare greu din cauza caldurii desi nu are decat un body subtire si pantalonasi subtirei si am si fereastra deschisa.Sper s adoarma bine.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Bine ca ti-a adormit, gaza mea e cu ochii lipiti dar tot mai gangureste prin patut. Partea proasta e ca, desi pic de somn, nu pot dormi pana nu o stiu pe ea complet adormita.

Noapte buna, fetele!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput