Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu mai pot vota, caci am votat-o pe Bia de pe Ip-ul asta. ce naspa!!! credeam ca putem vota mai multi copilasi,.
Toanca si eu am probleme, de dinainte de nastere. dupa ce am nascut am tras nu gluma...pana s-au retras. doamne ce dureri aveam. acum vad ca stau cuminti la locul lor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA stai linistita ca a primit cadou saptamana trecuta un pachet de pampersi de la varul din Timisoara

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

L-am invatat si eu pe Marco sa numere. Numaram pinguinii de pe parasolarul de la masina. Cand ajungeam la 3 zicea el singur: teiiiii. pe 1, 2 si 4 nu a vrut sa le spuna.
Ma innebuneste cu bum-bum-bum. de la motorul lui Luca din Italia. acum de cate ori vede o masina, tricicleta sau bicicleta face asa. si cand il duc eu pe trici tot asa face.

Mira inca putin si veniti in tara. te cred ca de-abia astepti.
unde mergeti in Austria?

in 9 iunie are Clau intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. si mergem la restaurantul unde a fost nunta noastra . eu o am peste 2 ani. dar va fi fain si aici ca ma voi intalni cu o gramada de profi de-ai mei. tre sa-mi caut ceva de imbracat.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO sunt tare complementari Diana cu Marco Ea nu zice "tei" ,numai " unu,doua,patu " Ea la masini face "brrrrrmmmmm"
MIRA te cred ca abia astepti sa vi!
MIRELA ma apuca durerea de cap cand te aud Mai bine ramaneai in Ro si te rezolvau astia urgent!
Eu am o stare de kk-oooo de nedescris,nu-i de mirare,sunt cu bioritmul emotional la zero
N-am nici un chef nici de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

giova, undeva nu departe de noi, vreo 100km, la un kinderhotel, echipat cu de toate pentru pitici, inclusiv, gradinita, unde-i poti lasa chiar si pentru bebei de la 3 sau 6 luni (depinde de hotel), cu tot felul de programe pentru copii, piscina, ferma.....mergem de Inaltare de joi pana duminica. Nu e chiar asa ieftin, nu am obtinut o camera mai mica, pana la 4 pers, numai apart pana la 5 pers. totul costa 750 Eu. O sa vedem cum o fi.
....si in tara, nu mai vorbesc abia astept, mai ales ca ma si intalnirea de 10 ani de la facultate.

Hai ca a sosit si pauza.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu pe aici in viteza, am citit pe diagonala si am vazut si ceva pozici.
Am votat-o si eu pe bia si cand sa bag un vot si pentru Dia hop ca nu se mai poate. te votez maine Moni daca m-o lasa!
L-am vazut si eu pe mark si pe Bianca si pe dani si pe marcolino si pe anuka si tibi....am plecat ca am obosit.

daniela26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Moni si Marco mai face si brrmmmm, de fapt cred ca asa face mai mult. nici eu nu mai stiu de mine .
Mira sa faci poze pe acolo, multe, multe si sa iei adrese de site, toate informatiile. ma intereseaza oirice , ca nu8 stim ce facem la vara.750 euro/sapt. pt. 4 persoane?

_

Mergi la inceput

DANIELA stai linistita ca nu se poate decat o singura data de pa un IP si un nr.de telefon. Mersi oricum.Zi mai bine ce mai face Ioana,te mai chinuie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

giova....si Wellnes pentru parinti
kinderhotel.at, e adresa cauti sunt multe astfel de hoteluri in toata Austria.....sau familienhotel. at.
Asutriecii sunt bine dotati pentru vacantele cu copii.
nu pentru 4 zile de joi pana duminica dar pentru cate o saptamana exista oferte mai bune.
daca nu te descurci iti caut eu ceva mai aproape de Ro, pe la SAlzburg mai am vazut.
Hai ca ma asteapta retetele.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Imi da contorul jos si nu stiu cand imi pune cel pt. pers. fizice. sper ca t mai repede ca nu putem ramane fara curent.
.

_

Mergi la inceput