Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Mirela,. si eu am avut fisura anala dar s-a rezolvat cu supozitoare si medicamente. La noi este o firma Proctoline se numeste care rezolva cazurile astea fara operatie, cu ceva sedinte am inteles. Deasta te-am intrebat daca fistula sau fisura ca deobicei spaniolii folosesc denumiri diferite la acelasi lucru.
De exemplu la restart ei spun reinitiere
Intra pe www.proctoline.ro si uie-te de curiozitate.
Giova..ati dormit nu gluma
Cosmi, ai fost norocoasa atunci
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Toanca...ca in orice faci inceputul e cel mai greu.
Eu m-am interesat din timp de un servici si am auzit de oferta asta. Nu stiu conditiile de acolo, trebuie sa sun azi sa vad cum sta treaba.
Nu ma obliga nimeni sa ma intorc la servici
Plus de asta ca trebuie sa vina maica-mea zilnic la mine sa stea cu Dani cand nu e sotul meu acasa (1 zi pana vin de la servici, 1 zi pana ajunge sotul de la servici) si vor ramane amandoi acasa + ca vreau sa merg in concediu + ca in iunie am sesiune.
Sunt avantaje cu un nou servici, perioada de acomodare e cea mai grea.
Sa nu mai spun alte dezavantaje cum ar fi: nu mai e crescut doar de mine ci de altii, poate i se schimba programul, se pot intampla multe.
Avantajul meu la servici va fi ceva pe viitor, deocamdata cred ca voi castiga exact ca si cum as sta acasa. Dar viitorul suna bine...dar e un viitor tutusi...si poate incert.
Cred ca imi intelegi dilema.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Bianca ca proaspat angajata ai concediu? ca si eu vroiam sa ma angajez, dar am zis ca stau pana in toamna, vreau si eu concediu in vara si nu cred ca mi-ar da cineva, daca sunt angajata de 2-3 luni.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Bianca sunt jurist..Mirela mai mama ce naspa cu problema..parca nu se mai termina ...nici nu stiu ce sa zic, decit ca sper sa se sfirseasca cu durerile si alte alea..trebuie!
Giova hai ca a dormit si ea o ora, asa ca acum o intindem la plimbare..da, e nasol, dar nu se trezeste tot timpul la 6..adica ori e 6 ori e 8:30...in ultima vreme mai des 6, din pacate!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
Biancas spune:
Giova nu am concediu legal. Eu i-am spus ca vreau sa merg la vara in concediu si daca e vreo posibiliatate sa imi iau si mi-a raspuns gagica ca ..discutam.
Acum am vb cu sotul meu si mi-a spus ca daca vreau concediu neaparat sa stau acasa ca nu voi primi concediu si daca imi iau medical sa spunem voi avea un punct negru.
Am sa o sun pe gagica si am sa ii spun ca peste 2 luni accept aceasta oferta daca mai e valabila (nu cred ca va fi) si daca nu asta e...
Vreau concediu neaparat dar suna tentanta si oferta de munca in viitor.
Sotul meu a spus ca nu il ducem pe Dani la cresa pana nu stie cel putin sa manance singur. Prefera sa stea el cu el. Oricum din octombrie va merge ca am stabilit deja.
mirela10 spune:
cu probleme sau fara bine ca sunteti voi,sa am unde ma plange
am fost sa iau concediu medical si pe la 15.00 am programare cu medicul firmei care tine evidenta celor care stau muuuuult timp in concediu medical...
TOANCA,si tu cu probleme??as fi vrut sa ma intorc la munca ca de aia am adus bona,dar acum...trebuie sa fac tot timpul spalaturi,mai ales dupa ce merg la baie,asa ca nu ma duc inca.
GIO,sanatate multa lui marcolino sa respectati tratamentul sa nu se complice
PISOIIIIIIII,ce ma bucur sa aud vesti bune despre voi!vreau si eu la vacutze si iarba verde.si mai fa un bebe sa vezi ca o sa fie bine
BIANCA,ai putea sa pui conditiile cand te duci sa vorbesti de munca.adica ii spui cand vrei sa iei concediu si vezi daca accepta.
CATA,si la ce ora se culca bia seara?ca tare devreme se trezeste.
COSMI,si dani a dormit tot de la 20.00 la 8.30,mancal-ar mama pe el de somnorici
ANA,cred ca v-ati distrat super la munte.nu ti-a facut cuscra pofta de bb2?
INGRID,ce-i acolo la tine,zona crepusculara?
MARCH,REZISTA MAMI ,TE CRED CA TI-E GREU,SI EU MA SIMT CATEODATA FARA ENERGIE IN FATA LUI DANI,DAR CE SA MAI ZIC DE TNE...PUPICI
BUMBI,ESTI BINE?MAI LASA MUNCA...
DENISA,AI grija si tu de tine sa te odihnesti mai mult ,ca ai nevoie...
MONI,POate considera astia ca dia are o frizura futuristaMARAKI,m-a distrat rau faza cu girafa,numai tie ti se putea intampla.ma bucur ca-i place lui angelos tricicloantza
DE ANDIARO MAI STIE CINEVA?
OACHI,IRINUTZA,ALI,URSU,ACINA,PUPICEI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
am gasit lopatica si grebla
am fost jos sa iau suzeta, ca si-a aruncat-o de pe balcon. si m-a vazut tanti de la parter si mi le-a dat. eu am vrut sa o intreb pe ea, dar e surda-muta si nu stiam cum sa ma inteleg cu ea. prin semne m-a intrebat, eu am stiut la ce se refera si acum avem setul complet.
Bianca ma gandeam eu, de aceea si eu vreau din toamna sa ma angajez, dar trebuie sa caut de pe acum.
Nu stim unde si daca mergem undeva, dar oricum sotul va avea liber. cert e ca in aug. mergem la Brasov, vine prietenul din Franta. nu stim inca daca mai mergem cu el la bulgari.
Mirela eu sper sa se rezolve de data asta, caci doamne multe ai mai tras. nici nu vreau sa ma gandesc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
Da mirela, si eu am probleme
Nu sunt la ale tale.....dar cauzate tot de nastere.
Vad azi ce o sa-mi zica dr.
Nu trebuie sa mai spunem niciodata :"ma doare-n f..und"
De regula, concediul se da proportional cu perioada lucrata/
Eu vreau sa plec pe 6 decembrie in Antalya, si avand in vedere ca lucrez aici de pe 26 martie, pana in septembrie voi avea dreptul la fix 10 zile concediu...
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=3&id=802&from=search&keyword=diana
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
miraklucker spune:
Fetiti,
sunt si eu pe aici, cand am chef de scris nu am timp si cand am timp nu am chef. Acum am chef dar nu pot, astept sa se faca 12 sa pelc in apuza de pranz.
Am citit ceva ieri, am vazut ca a aparut Anda, l-am vazut asa fugitiv si pe Marc,e dulce si a crescut.
Noi suntem bine, numar zilele pana venim acasa...parca nici concediu in Austria de saptamana viitoare nu mi se mai pare interesant.
....mai revin,
Va pup, multa sanatate si o zi buna!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi