Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mami moare de ciuda ca a invatat-o Ghitza ()pe Diana sa ii zica ... "baba". Azi cand a sunat interfonul sa vina tipul ala,Diana a crezut ca e ea si a inceput sa strice "baba baba !" Si la plecare i-a zis tot "tchau baba" ("ceau") Mami ii tot da inainte cu buni si Vio sau Ica (de la Viorica) , dar acum cam degeaba
CATA mi-ai dat o idee,am pus-o pe Diana pe site la Pampersi poate ne alegem cu ceva protectie pentru kk-cioasei mele,in caz ca ii place cuiva cum danseaza step Asta in caz ca se uita cineva la asa ceva,eu recunosc ca n-am avut timp (cu exceptia Biancai - ca o cunosc,nu de alta ) Cred ca fiecare isi anuntza rudele,prietenii sa-i voteze,sau ceva de genul asta,nu? Eu preferam filmuletzul ala de cand era Diana mica si dadea din picioare ,aia miscare,dar e prea lung si era prea mica ...
Oricum nu pricep ce castiga astia cu atata reclama,mai ales ca am primit SMS pe telefon sa particip la asa concurs , de unde stiau ca am copil mic ? AAA ba stiu,cred ca din maternitate ,de cand ne-au dat brosuri si mai stiu eu ce,parca mi-au cerut numarul de telefon.
Mi-am amintit de Jasmine cu dansul ei super de super si de Bombo,oare ce-o fi cu Ady? N-o mai vad deloc nici pe mess de 2 zile Sper ca e ok!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Sa-i ia naiba cu codul lor de validare, am introdus de 10 ori si ma blocheaza la primele 4 litere. Cata, nu stii de ce?
Aici a fost o ploaie cu spume...era ca o perdea, nu se mai vedea nimik afara, plus niste tunete, dar vad ca pe Diana nu au trezit-o. Macar atat.
Giova, cum ai procedat tu la introducerea codului? Asta pt cazul in care Cata nu-mi raspunde...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

N-am avut ce face striga dupa mine "toco toco! Mi-a vazut cioco de pe masa asa ca iar a trebuit sa ii dau sa guste un pic.
Dar acum a meritat, ca a zis "toco"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by maraki

Eu il declar pe Mark, bebele cu cele mai multe jucarii din secta

Nu ai vazut cate are Dani cu Sandra, o servanta dinaia de haine inalta plina ochi + ce au pe afara in saci pt jucarii. Tre sa le scot toate sa iti fac o poza . Cred ca te-ai ingrozi sa vezi cati bani am aruncat la gunoi. Plus ca in primavara sotul meu a aruncat 2 plase jumate de jucarii nefolositoare la gunoi
Deja Dani nu mai e interesat de jucarii din cauza ca are prea multe

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

BIANCA asta e regula cu jucariile prea multe,dar Mark se pare ca e exceptia care confirma regula,nu s-a saturat de ele!!!

Mergi la inceput

Moni, nu stiam. Mie sora-mea mi-a spus prin iarna cand i-a adus trenuletzul care canta si nici nu s-a prea uitat la el. Si mi-a zis ca eu sunt de vina ca are pea multe si nu il mai intereseaza nimic.
Acum jucariile lui sunt in camera lui si mai merge acolo dar nu se joaca cu sacul de jucarii, mai bine scoate pantofii si pampersurile din dulap.
Aici are jucarii in tarc dar nu mai prea sta, trebuie sa ii dau ceva de papa in mana sa stea se joace.
In casa se joaca cu ce apuca..sticle goale de suc, cutii goale de medicamente, se urca si coboara din masina, merge la sandra in camera si ii arunca toate jucariile de pe mobila( la care ajunge) ii fura telefonul...deci cu jucariile se joaca f putin.
Inca trenul primit de la sora-mea e sus pe dulap ..inca nu i l-am dat. Cubul in desface de toate partile laterale si asta e distractia lui.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Votat micutza Bia !
Ma duc la nani! Ups...iar au inceput sa palpaie luminile in spatele meu...cred ca trebuie adus electricianul sau popa...
Va pe toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Giova, sanatate lui Marcolino, bolnaviorul sectei
S-ar putea sa merg la servici de sapt viitoare, maine primesc un raspuns clar si merg sa vad conditiile de acolo. Mi-a fost jena sa intreb daca au net, dar ma voi uita maine, in caz ca ma hotarasc 100 %
In rest am citit printre randuri ca nu am abut dispozia necesara

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid ma bucur ca ai reusit. pana intru eu sau Cata...
Moni trimite link-ul sa votam pe Dia. misto ca a invatat-o sa zica "baba" la buni. si mie imi zicea marco intr-o vreme.
Bianca sa fie cu munca cum vrei tu.
Denisa nu o mai lasi pe Emma la cresa? se imbolnaveste des? uite vorbeam ca marco nu s-a imbolnavit...si a comis-o, dar nu de la cresa ci cu noi in concediu .

A luat antibioticul, am aspirat nasucul, am pus picaturi si sirop de tusa. mai trebuiesc picaturile pt. urechi. doamne ce multe sunt de luat. sper sa nu le incurc.

merg ca am musafiri.
revin mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, baga linkul ca si eu vreau sa o votez pe vorbareatza sectei
Mi-e mi-e lene sa il bag pe Dani, oricum castiga cine are mai multe cunostiintze cu net care sa le voteze copii. Si chiar nu am chef sa ma rog de nimeni sa imi voteze copilul .

Craciun 2006

Mergi la inceput