Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Trebuie sa ne laudam si noi cu primul canin Vai dar ce l-a chinuit, si este umflat rau si la ceilalti trei.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasebe.Are toate maselele?
Eu am citit in carte ca pana la 2.8 ani trebuie sa aibe toata dantura. Noi cred ca o sa incadram la varsta aia ca aveam doar 7 dinti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu Bianca, nu are decat 4 masele, 8 dinti si acum si-un varf de canin.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ano felicitari pt. canin!!! Si la Marco i se vad cei 2 de sus, in gingie. mai e pana sa-i iasa.
Deocamdata avem 3 masele si 8 dinti. ieri am vazut si maseluta nr. 3. si nu s-a lasat deloc cu jale, doar ca nu a mancat in Italia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Atunci mai asteptam si noi sa iasa inca 1 dinte si vreo 4 masele si apoi vb de canini.
La Dani acum vreo 2 luni a inceput sa i se tot umfle gingia la masea si de atunci tot se umfla si desumfla. Din ianuarie nu i-a mai iesit nimic nou in gura.
Moni dar tu ce faci draga de nu ai semnat condica pe azi?
Presupun ca la ora asta bagi sub nas
P.S. Sandra e la varsta cand tre sa schimbe caninii

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ana, ba io te iubesc mai mult!!! Si mi-e dor de voi tare, si nu raspunzi la telefoooon...
Deci, Razvan-Tarzan e bine, papa bine (acelasi meniu bebelushesc), doarme bine, chestia cu culcatul tarziu/sculat devreme e valabila si la noi, 4 masele + 8 dinti.
Mirela si Toanca, va dorim MULTA SANATATE si refacere rapida.
Io in continuare 67 de kile, nu slabesc neam, mananc rosii+branza+ masline kalamata si nik. Si pufuleti seara, 2 pungi.
Silvi, sa ne dai rapid vesti depsre voi dupa ce va instalati.
Botezam pe 13 mai, abia astept, am niste emotii de mor. Botezul e la Bucuresti. Ieri i-am cumparat o minunatie de cercei! Plus multe alte chestii ROZ.
Boul ala de popa de la biserica a fost la mamica fetitei sa-i citeasca de 40 de zile si ce credeti? I-a cerut AVANS pentru botez!!! Sa mor nu alta! I-a dat 1 milion si crede ca ar mai trebui. Asta-i negustor, nu popa. Da-l pun eu la punct.
Gata, plec sa ma odihnesc un pic, am gatit si pt. noi si pt. Razvan si am obosit.
Va pup pe TOATE, fara exceptie!
Nevro, pe tine nu te pup .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Astery...succes la botez...ce frumos ca botezi fetitza si aveti chestii roz si cercei
La noi taxa la botez e 70 lei. ATAT.
La molidva i-am dat eu la popa 20 lei ca mi-a venit acasa si m-a citit... 5 min

Craciun 2006

Mergi la inceput

La noi taxa a fost 500.000 lei. aia noi i-am platit. Nasul a mai dat 500.000 lei la popa, dupa botez.

eu azi mai am mancare de ieri pt. Marco, asa ca m-am scos. nu stiu ce sa fac pt. noi

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova...o zama la plic si cartofi prajiti cu ochiuri felul doi
Simplu ca buna ziua

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca zama la plic nu serveste, iar la felul 2 e musai sa fie carne.
ma mai gandesc pana dupa amiaza, ca am timp.

_

Mergi la inceput