Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la noi...
Ingrid, si eu am observat ca daca se intampla sa il culc pe Dani mai tarziu de ora lui de culcare care e 21.30 si il culcam la 22 sau 22.30 ca nu eram acasa dimineata se trezea mai repede. Nu am gasit explicatie inca, atata stiu ca daca doarme mai tarziu se trezeste mai repede. Felicitari pt sarbatorirea zilei in care v-ati cunoscut , anul asta in noiembrie facem si noi 15 ani.
Anasebe, Moni lasa-ti mai povestile cu spiritisme ca speriati mamicile
Dani s-a trezit azi la 8.20 a baut laptele si acum l-am adus aici si s-a cerut in tzarc sa se joace cu locomotiva ce i-am dat-o ieri.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Silvi, sa iti pui netul repede si sa intrii pe la noi. Drum bun si tot ce va doriti sa se indeplineasca

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.....
Sa zicem ca sunt un pic mai bine....dar ma mananca; din cate stiu eu cand te mananca incepe sa se vindece....
Giova, inca nu ne-am hotarat la ce hotel sa mergem.....avem mai multe oferte

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Toanca,,,de ce nu iti iei concediu medical sa stai acasa? Eu nu pot sa inteleg..esti asha pasionata de munca? Sanatate multa.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Si la noi e demonstratL: ca cu cat il culc mai devreme cu atat doarme pana mai tarziu.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Dani doare 11-12 ore noaptea, iar la amiaza 2-3. Sunt f multumita de programul lui.
Sper sa nu se schimbe ceva ca de cate ori l-am laudat s-a intamplat ceva si s-a schimbat. Cred ca am suparat spiritele vb lui Ursu

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit si eu eu sa citesc printre treburi si paginile anterioare.Nu stiu ce sa zic de povestirile Xfiles cred ca e preferabil sa nu ai experiente de genul asta.Eu nu stiam ca e asa pb cu copilasii nebotezati, ca ei dragutii de ei au sufletelul pur...m-am si mirat citind cate se pot intampla.
Mirela sanatate multa si pupicei de la noi.
Giova sanatate lui Marcolino, e flacau mare si se reface el repede.
Anasebe si eu as lua caruciorul, acum nu-l pot duce cu noi dar o sa imi cumpar unul acolo, noi stam afara si cate 2-3 ore si fara carucior sau alt utilaj de transport nu stiu cum m-as descurca, Alain cand se oboseste merge singur sa se urce in carucior, e mortal.
Ingrid noi dormim in saculet, la inceput au fost proteste mari dar nu am cedat, l-am tot bagat si scos din saculet de 20 de ori pe seara pana s-a plictisit sa protesteze, acum nu doarme fara saculet si fara dou-dou.
Anda pupicei de la noi, va dorim sanatate multa si succes in tot ceea ce faceti.
Bianca, pupici si multumim de urari.
Moni, pupicei Dianei tare vorbareata fetita ai
Denisa sanatate multa piticei tale. Cum mai esti tu?Cum te descurci cu toate?
Ioana, chiar ca e cumintel Razvanel, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem, poate ne intalnim la cumparaturi in Paris
Fetelor va pup inca o data pe toate, pana ne reauzim toate cele bune voua si minunatilor spiridusi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Biancas nu sunt pasionata de munca...
Dar, asa cum am mai explicat: sunt noua la munca si nu vreau sa am probleme cu sefii, iar in al doilea rand daca as sta acasa tot nu as putea sta in pat din cauza lui Matei care se urca pe mine ca o maimutica si vrea numai in brate

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Silvi de ce nu luati caruciorul cu voi? nu se pune la kg so aveti dreptul.va va fi si mai usor prin aeroporturi cu Alain, plus ca aveti o groaza de bagaje.
Drum bun sa aveti si sa ne auzim cu bine .
Ingrid am inteles, parca si voi cam asa aveti patul si de aceea am crezut ca e la voi in camera.
Marco doarme cam 10-12 ore/noapte, depinde.eu cu cat il culc mai tarziu cu atat se trezeste mai tarziu.
Bianca sa ne zici cum fu la intalnire.
Toanca vedeti ca sunt cateva hoteluri cu chestii faine pt. copii. unde am fost noi la Barut nu sunt chiar asa multe.

azi ne-am trezit mai repede: 10.30. maine vrem sa ne trezim si mai devreme, caci de luni la gradi si sa vedem daca se trezeste la 8.
merg sa-mi fac si sa-i dau tratamentul lui marco si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Toanca...si ce daca esti noua? Oricui i se poate intampla sa aibe probleme medicale. In fine..nu e treaba mea. Uneori e mai liniste la lucru ca acasa
Giovapofta buna la
Silvi, chiar asha...de ce nu luati caruciorul ca se transporta gratis si e si mai ushor cu carucior decat cu Alain in brate sau de mana??
Dani se uita la Veronica cam asha si mai sta si cu gura cascata. la noi e o vreme de tot kk de cateva zile..e innorat si cand nu e innorat bate vantul

Craciun 2006

Mergi la inceput