Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si eu cred ca nu o sa accepte postul Bianca, e prea solicitant si o sa stea foarte putin cu Dani.
Eu am facut snitzele si Giorgos in timp ce manca il aud: cel mai bun snitzel l-am mancat afara Cica e bun si al meu dar ala de la un rest. renumit pt. asa ceva este cel mai bun. Portia de snitzel acolo este cāt farfuria, mai bine zis ENORM

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...mi-ai facut pofta de snitele . Si eu am mancat la restaurant (nu mai stiu unde) un snitel cat farfuria facut in pesment
Snitelele facute in pesmet sunt excelente daca le mananci calde. Daca s-au racit se usuca si incalzite nu mai sunt bune.
Eu le fac deobicei in faina si ou ca sa poate fi si incalzite in caz de nevoie si e mai simplu asha.
Cascavalul pane e bun iar in pemet mancat cald...atunci scos din tigaie sa se intinda in farfurie.
Eu de cina am scos mici daca tot au venit socrii si am mancat toti.
Voi cum faceti snitelele?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

2-0 pt Steaua

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni lasa ca va fi ok cu bunicii. si mergeti si voi la ei...
Bianca eu tot ca si tine fac snitelele. soacra le face cu pesmet, dar si carnea e groasa rau.
eu le fac subtiri, nu-mi place sa fie groasa carnea inauntru.
Poate asta e un semn ca nu trebuie sa accepti postul ala, de ce te mai cheama daca tot inchid totul si se cara?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aide bre, vorbiti serios? Pai unde-i 'coana Nevro', s-o tzuc o tzara? No, cu picioru' nu cu gura . Mai, si chiar umbla sloboda? Vaaaiiii...
Duamna XANAAAAX, alooooo?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Giova, si mama mea tot in pemet le facea cand eram eu acasa la ea ca tatalui meu asha ii placeau. Acum le face cand cand..
Si mie imi plac subtiri, si snitelele si gratarele.
De chemat nush de ce ma cheama...ea are firma..poate vrea sa imi ofere ceva...sau poate discutam tot de firma asta. Habar nu am. Voi vedea maine.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Astery..nush de ce te mai stresezi...aici nu cred ca mai are curajul sa scrie. Cel mai simplu e sa ignori un om decat sa il bagi in seama. Asta il deranjeaza mai mult.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, ma amuz mami... sarmana femeie...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Eu cred ca e nebuna de legat daca a putut inventa asemenea povesti. Care a fost scopul chiar nu stiu si nici nu imi bat capul.
Azi noapte l-am visat pe tatal meu...a doua oara dupa aproape 4 ani decand a murit si parca era real, arata exact ca inainte de a fi bolnav . In 12 mai e ziua lui nastere. Acum 4 ani i-am sarbatorit ultima oara ziua de nastere, eu i-am comandat un tort din frisca si ne-am simtit super...of of..

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery .
Bianca D-zeu sa-l ierte.

eu ma car la dormitor, sa vad ce e pe la tilivizor...iaca fac si rime.
pe maine, sper ca nu la pranz ca in ultimele 2 zile.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput