Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 25
T_Ioana spune:
Mai fetelor ma ingroziti cu povestile despre parchet scartaitor si "neni" care apar prin casa.......subiectul asta ar trebui sa se numeasca "Spiritisti de ianuarie-februarie 2006"
Moama, parca vad ca vine Cristi cu vreo delegatie si raman doar cu piciulica, sa ne batzaie pe amandoi de frica................

![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Sa moara Gigi,de suparare
Sa bata Clujul in Stefan cel Mare!"
monica70 spune:
INGRID TREBUIE SA NE INTALNIM NEAPARAT ![]()
I-am aratat Dianei pozele ce le-ai pus azi
si i s-a pus pata pe Diana ta : tot ii facea semne cu degetele si striga "ai! ai! ai!" adica "hai" ,sa vina la ea ...
IOANA si spiridusi si sectante ... om fi simtit noi ceva
Apropo,nevro bantuie cam des pe net in ultima vreme.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Giova spune:
Ingrid vad ca mananca Marco de cand am venit acasa. doar in It. a facut fite, si ii gateam si acolo, dar degeaba. Vad ca nu se mai omoara dupa iaurturi, cine stie, are o perioada dintr-asta acum.
Moni pe mess. cu siguranta bantuie. am vazut si eu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
T_Ioana spune:
si io am remarcat-o!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
monica70 spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/ Contra plictiselii si nu numai
maraki spune:
Era clar ca va citi din umbra
Moni si eu m-am uitat la o tipa cand era cu tava in mana si i-a cazut
De atunci cand vad pe cineva cocotat sau in cine stie ce situatie periculoasa, imi schimb privirea. Eu am visat ca bunicul meu era intins pe masa mort iar cand m.am trezit in dimineata respectiva m-a sunat mama sa-mi spuna ca murise tataie. Cu bunica mea am avut un feeling;m-am apucat sa calc o rochie neagra care nu o purtasem de mult si dimineata urmatoare tot asa, am primit tel. sa aflu ca a murit mamaie 
Canda a fost tare cu usa de la sv 
Robert daca pune palma pe o pagina de la catalogul Quelle ( sa zicem ) care este foarte gros, ramane fila lipita de palma si tine ditamai revista suspendata
Nu l-am mai pus sa faca asta de vreo 2 ani, sa vedem maine ca sant curioasa daca mai merge....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
monica70 spune:
Maraki deci esti tot in frunte in domeniu 
BIANCA lasa ca si eu am o stare de kk-o cum n-am mai avut demuuuult
Parca ar fi toamna , precis vremea asta e de vina ... Nici sa dorm nu am reusit,ca Diana trantea jucariile si batea din gura ca o moara stricata 
A si iesit Ghitza deja cu ea la plimbare. Atat a strigat dupa el "ai tati ... ai tati"
Nu mai avea rabdare,la faza asta e leita eu. Si eu trebuie in secunda aia sa mananc,sa plec .... tot tot rapid
,nu am rabdare deloc si ea e mai rau
Si la masa plange pana apuci sa ii pregatesti,nu poti sa o aduci in bucatarie inainte de a fi gata masa ca e jale
M-am pus sa imi fac un capucino sa imi cresc moralul, ca "toco" nu mai am
Si ma pun sa rasfoiesc niste ziare p-aci ,ca de lucru e clar ca nu am chef 
Biancas spune:
Moni..nush cum sa iti explic dar nu am rabdare sa citesc, nu am rabdare de nimic
Au fost socrii la mine si au spus si eu categoric ca nu am ce cauta cu Dani in concediu.
I-am intrebat ca in caz ca face sotul meu rost de bilete la mare in apartament vin si ei cu noi si au fost de acord. Asha merita ca seara stau ei cu Dani si noi ne plimbam in voie pana la cat vrem, nu il chinui pe Dani sa adorma in carucior
. Si vreau sa mergem si in Aqua,... si pt mine si pt Sandra si cu Dani nu putem.
Ma pun sa o sun pe contabila sa vad ce zice azi
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
Mami o sa mearga in iunie sau iulie 18 zile la Moneasa cu tati (cu bilete de pensionari) si vrea sa o ia si pe Diana cu ei 
Pe de o parte e bine ca va fi la aer curat si asa cel putin 2 WE ies si eu din Arad,ca precis vom merge si noi de vineri pana duminica la ei
(si daca o sa dormim pe jos,traiasca saltelele
)
BIANCA e normal sa fi cum zici ... asa te simti cand esti nehotarat ,nelinistit
Hotaraste-te odata da ori ba si sa vezi ce te calmezi.Da' am eu un felling ca n-o sa accepti 
Biancas spune:
Moni..ai un feeling bun...cred. Maine ma intalnesc cu contabila sa discutam ca cica s-au adunat turcii si fac maine sedintza ca s-a enervat patronul si cica inchide firma. A spus ca vrea sa ne intalnim si sa discutam. Despre ce...habar nu am. Voi vedea maine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop