Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, La Multi Ani sotului tau
Ali , la Iarina.
Giova, cum e Marcolino azi? Apropo...ce cocediu mai vrei ca ai fost in concediu...in Italia. Eu nu am fost nicaieri de anul trecut. Tu ai putea sa mergi la munca ca te-ai distat prin tari straine , eu deloc .
Avem in plan Egiptul sau marea noastra pt anul asta dar depinde cum hotarasc eu maine cand ma vad cu patronul ala.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Dupa ce si-a baut laptele Dani, i-am dat locomotiva primita de la sora-mea de Craciun care pana acum am tinut-o pe dulap. A fost fermecat de ea, apasa pe butoane. L-am luat si l-am pus si pe olitza si mai mult de 1 min nu a stat cu toate ca era cu o jucarie noua .
Asha ca la noi mai dureaza cu olitza, nu are rost sa il fortez.
Nepotul meu pana la 2.5 ani nu a stat pe olitza, nu a vrut nicicum
De la 10.30 e tot cu trenul in brate

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni..ziceai ca tu nu trebuie sa iti schimbi programul prea mult...
Eu pt Dani al trebui sa mi-l schimb total, si al meu si a lui Sandra.
Anul trecut am fost o zi intreaga in Aqua Magic..(de acolo daca iesi platesti cand intrii iar) ce as fi facut cu Dani acolo?
Anul asta in caz ca mergem undeva si daca la mare ce fac cu Dani seara? Ma culc la 9.30 ca el? Neah mersi..
I-am spus mamei mele ca poate mergem in Egipt si ca e singurul an in care nu platesc pt Dani decat 60 euro ca de la anul platesc minim 300 si mi-a spus ca ea nu intelege de ce trebuie sa il car cu mine mai ales ca nu pricepe nimic + ca ne strica tot programul. Ea ar sta bucuroasa cu el, sa fim si noi mai liberi
Inca nu am hotarat unde si ce si daca si daca da daca cu Dani sau fara el.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iar ne-am trezit tarziu. pana a papat, pana am aranjat prin casa uite ce ora e!!!

Moni cam asta a fost si programul nostru la turci anul trecut. doar ca seara stateam la barulet pana catre 12 noaptea, Marco dormea in carucior.
Ano spor la zugravit. Tu inca esti in concediu? Chiar asa...cand mai ai insomnii pozeza-l pe tibi dormind in picioare.
Cosmi super fain program la mare ati avut. e normal sa fie asa cand mergi fara copii si cu gasca.
sotului tau si petrecere frumoasa!!!
Bianca pai cate zile de concediu sunt pe an? 20-22? Clau si-a luat doar 4. asa ca mai are de unde...doar bani sa avem.Oricum mergem pana la Brasov. Ne mai gandim inca o luna, ca pe urma trebuie sa vedem de bilete.
in 8 sept. suntem si nasi. alti bani, alta distractie!!!

Si eu am primit mail de la si pampers.
Moni probabil asta l-ai primit si tu, si au adresa de mail din inregistrarea facuta pe forum.
Ana mai voteaza odata si nu inchide pana nu primesti codul ca sa-l introduci in casuta aia. altfel nu se pune votul.

Marco a avut chef sa-mi arate in dim. asta partile corpului.
Aseara ne aducea tot ce-i ceream si facea ce-i ziceam:sa stinga lumina, sa aprinda becul pe hol, sa aduca tel. mobil a lui tati, telecomanda, etc.
In concluzie: stie foarte multe, dar e un incapatanat si jumatate. arata si zice doar cand vrea el, nu poti sa-l obligi .

merg sa-i dau tratamentul. doamne ce rau e antibioticul, si nu prea vrea sa-l ia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Cosmi, am ceva pt tine...
http://www.dropshots.com/day.php?userid=264441&cdate=20070508&ctime=221629
E o gluma

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, nici prin cap sa nu-ti treaca Egipt cu Dani!!! Este cu mult mai cald decat in Turcia, chiar si in extrasezon. Parerea mea, faci cum vrei.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana a dormit pana la 9, a papat si acum doarme iar. Sunt nori aici si nu cred ca iesim mult afara azi .
Bianca, Egipt? Doamne, e visul meu sa merg acolo, anul asta nu, dar la anul sigur si fara copil, e obositor sa-l cari pe caldura aia la obiective turistice. Daca ai bani, du-te acolo, e super.
Moni, e slaba Diana, ai vazut-o si tu, cum merg eu la mare cu ea?? In fiecare zi ma intreb asta..si o indop ca pe o gasca doar-doar s-o prinde ceva carnitza...
Cosmi, felicitari pt sotzul tau, sa aveti o zi frumoasa impreuna! (toate zilele de fapt).
Giova, a dormit bine Marco. Nu suporta antibioticul? Diana il lingea tot, ba ar mai fi vrut...
Prietena mea, la care trebuie sa-i botez copilul pe 19 mai, m-a sunat acuma foarte speriata, ca a auzit pasi cand era in camera cu copilul...iar sotzul ei dormea...si cica parca respira cineva langa ea..acum ii e foarte frica sa stea singura. A mai patit cineva asta cu un copil nebotezat? Eu i-am spus ca mai trosneste si parchetul din cand in cand, si ca poate dormea si a visat..ea zice ca nu, ii tremura vocea la telefon. Cine stie ce o fi fost, i-am spus sa vina sa-i dau o iconitza sfintita de la Agapia, na, ca sa o linistesc.
Ma duc sa-i pun mancarea Dianei la foc.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Am doua colege de serviciu care au patit ceva asemanator, cand copiii aveau pana in 3 ani. Paul de exemplu avea cam 2 anijuma cand i-a spus mamei lui ca e un nenea in camera. O data, de doua ori de n ori. Pana n-a chemat ma-sa un preot sa sfinteasca casa, nu a disparut nici nenea din camera. Asa ca....

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca asa e cu Egiptul e cald si poti face o gramada de boli de acolo. Plus ca drumul e super lung. si e nasol sa ti un copil atatea ore in avion. noi abia am rezistat cu marco 2 ore.
Dar poate voi mergeati fara copii.
Ingrid nu stiu ce sa zic de finutul tau. poate i s-a parut totusi. si la noi trozneste parchetul, se usuca, mai televizorul...si zici ca ne bantuie si pe noi cineva.
Marco doarme bine, o jumate de noapte la el in patut, cealalata cu noi. sunt nopti pe care le doarme numai in patutul lui, depinde.
Nu-i place Augumentinul, sa vezi cum se scutura saracul dupa ce-l ia. e si naspa la gust, se simte ca e antibiotic si e amar.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID hai ca-i buna ,ce se intampla in Timisoara aia?
Circula un sobor de prin zona? La tine s-a reglementat,se pare cu stalpul ala ,dar la prietena-ta e cam ciudata treaba Atac de panica nu alta
Vezi am stiut eu de ce i-am facut prima botezul Dianei,la 6 saptamani
Si mami a zis ca o scoate numai un pic prin apropiere de manutza ca si aici e urat.
Cat de spre faza cu marea si silueta,acuma ce-ar fi sa nu mai ies la plaja ca-s prea slaba? Vorba Danielei "ma lesi?"
Asa-s fetele noastre mai siluete,ce sa ii faci ! Diana mea e oleak mai piticutza,plus bucalata la fatza de aia nu se baga de seama din prima cat e de slabutza. Asa am fost si eu si frate-meu (chiar si Ghitza) cand eram mici. Si nu stiu daca se va ingrasa chiar daca o indopi.Pai eu nu bag in mine si tot nu pun nimic,nu vezi??? A zis medicul ca am metabolism accelerat,asta e
Si de Diana inca nu a zis nimeni pe strada ca ce slaba e,doar "ce mica e" .

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput