Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si noi avem cam acelasi program ca Moni la mare. Inca nu am inteles daca am bilete la Mamaia sau la Olimp, dar e bine oricum.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

,
Ingrid , sa sti ca nici Iarina nu vrea sa stea in sacul de dormit si nici invelita ca da din picioare pana se dezveleste dar doarme cu noi in pat (mai nou) si o mai invelesc dar degeaba si doarme imbracata in body cu maneca scurta , ciorapel cu chilot si pijama.Acum astept sa se mai incalzeasca putin si o sa trecem la faza cu dormitul singurica la ea in camera in patul ei mare . la papusica.
Cosmi sotului.

O zi superba tuturor.

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si dupa ce trec vreo 3 zile de stationat loco si rumenit nitel , doua ture pe zi,din a patra zi incepem plimbarili ... de exemplu daca stam la Saturn,intr-o zi bagam o tura de Mamaia,in urmatoarea una de Neptun-Olimp-Jupiter,in urmatoarea de Eforie Nord etc. Nu stam locului nici din greseala,odata suntem sus in tren sau microbuse-autobuse. In statiunile mai la distanta alocam o zi intraga gen Mamaia,in alea mai apropiate o dupa amiaza sa zicem ... Acum o fi usor mai complicat cu somnicul Dianei,dar ne descurcam noi.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Pai mai Moni, daca te duci la plimbari prin diferite statiuni, eu zic ca e mai bine sa aveti caruciorul la voi.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Cosmi LA MULTI ANI SOTULUI TAU! Petrecere frumoasa!

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Mdaaa ... parca il si vad pe Ghitza carand in mana pe plaja caruciorul ala (plus inca cel putin o sacOsa ceva) si bombanind intruna - ca evident Diana vrea pe jos si eu vreau plimbare pe plaja pe malul marii

COSMI la multi ani sotului si distractie placuta!

Mergi la inceput

Moni Ieri am votat-o pe Dia, azi mi-au trimis astia un sms cu un cod de validare dar sa mor daca stiu unde si cum trebuie sa-l introduc. HELP!

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Ce cod de validare? Pai ala ti-l trimite imediat cand scri acolo nr de telefon ... il scri imediat si pe ala si abia atunci iti ia votul

Mergi la inceput

Injuratura, injuratura.....mie mi l-au trimis de abia acum.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Eu m-am trezit la 10 si pe Dani l-am trezit eu la 10.20. Azi noapte a plouat foarte tare, a fost furtuna si pe la 4 l-am auzit ca povestea singur in patutz si a stat treaz vreo 30 min... Apoi a adormit la loc. El daca se trezeste noaptea am observat ca recupereaza dimineata cu somnul. Cand se trezea la 7 mai tragea o tura de somn de 2 ore.
Despre mare...programul de masa la hotelul unde mergem noi incepe la 8 si se termina la 9.30 si deobicei eram ultimi la masa...dupa ce dadeau eu trezirea. Sotul meu ar dormi pana la 12 daca l-as lasa. La De la 9.30-10 mergeam pe plaja , la ora 13 incepea masa, apoi veneam in camera si stateam, sau dormeam. Anul trecut de 2 ori nu am fost la plaja ca am adormit toti pana la 18 La plaja ieseam la ora 16-16.30 si stateam pana la 19 cand mergeam la masa. Apoi mergeam in camera ne dusuleam si imbracam si ieseam la plimbare obligatoriu in fiecare seara si ne intorceam la hotel pe la 23-24. Sandra cu noi binenteles.
Moni, nu e bine sa mergi la ora 15 la plaja, minim ora 16 si atunci arde soarele.
Anasebe, eu nu m-as duce fara carucior nici unde, asha ca poate faci rost de unul.Cumpara-ti unul second din ziar mai ales daca Tibi mai sta in carutz. Eu mai am un carutz sport care a fost al nepotului, dinala mic tip umbrela dar nu cred ca merg cu ala chiar daca e mai mic, ca nu merge asha bine ca asta ce il folosesc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput